פורסם 2004 בינואר 2321 שנים אני היתי מודה אם תמליצן לי על חנויות מחשבים באזור השרון ורעננה בפרט, והיתי רוצה לקבל דעה על שמיר מחשבים ממי שמקיר אותםתודה
פורסם 2004 בינואר 2321 שנים משמיר מחשבים קניתי רמקולים (ATP3).עשיתי הזמנה בטלפון ואח"כ אספתי את זה.לא עשו לי ממש בעיות, רק בהזמנה הייתי צריך להתקשר כמה פעמים.. אבל לא רציני..חנות שלא עשתה לי בעיות אף פעם היא למיר (lamir.co.il), הזמנה דרך האתר, הכל עובד, יוצרים קשר טלפוני, לא היו לי בעיות איתם, הם קצת יקרים בחלק מהמוצרים.עוד חנות שהיה לי נסיון איתה היא KSP, שנמצאת בגעש, מחירים מאוד זולים, שירות לקוחות לא משהו בכלל..
פורסם 2004 בינואר 2321 שנים אני היתי מודה אם תמליצן לי על חנויות מחשבים באזור השרון ורעננה בפרט, והיתי רוצה לקבל דעה על שמיר מחשבים ממי שמקיר אותםתודה זה לא שייך לפורום הזה.זה שייך לפורום כללי...
פורסם 2004 בינואר 2721 שנים משמיר מחשבים קניתי רמקולים (ATP3).עשיתי הזמנה בטלפון ואח"כ אספתי את זה.לא עשו לי ממש בעיות, רק בהזמנה הייתי צריך להתקשר כמה פעמים.. אבל לא רציניאני לפחות לא ממליץ עליהם חבר שלי קנה שם מחשב ב8000 ש"חוסתם עבדו עליוהמחשב שלי שהוא גם חדש (עלה לי 6500 ש"ח)עולה עליו בהרבההייתי ממליץ לך את החנות שלי אבל לצערי אי אפשר לפרסם אותה פהאז הדבר הכי קרוב זה באמת KSP ממש זולים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.