עבור לתוכן

אוברקלוק לכרטיס מסך HD7850

Featured Replies

פורסם

יש כרטיסים שניתן להעלות את המתח ויש כרטיסים שניתן אבל לא מומלץ אז אתה צריך לפרוץ אותם

עדיין זהו תדר טוב עם ביצועים לא רעים בכלל

• תגובות 34
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

^ לפרוץ לא... לשנות משהו בתוכנה/לצרוב ביוס שמאפשר זאת.

פורסם
  • מחבר

כדאי בכלל לצרוב ביוס חדש בשביל מתחים?

גם שאני מגיע לתדר CLOCK 1050

ותדר זיכרון 1450

יש לי קריסות

פורסם

רק אם יש לך DUAL BIOS, אחרת לא הייתי לוקח את הסיכון.

פורסם
  • מחבר

רק אם יש לך DUAL BIOS, אחרת לא הייתי לוקח את הסיכון.

לא נראה לי שקיים בכללי גירסא של HD7850 עם DUAL BIOS

זה היה רק בכרטיסי 6950

פורסם

יצאו גם כאלו...

The Sapphire new model in the HD 7850 family of graphics cards based on the revolutionary new graphics GCN (Graphics Core Next) architecture from AMD. Offering excellent performance at an even keener price point, SAPPHIRE HD 7850 2GB OC GDDR5 model will ship with core clock of 920MHz and memory at 1250MHz (5Gb/s effective). Equipped with a dual BIOS, and the new output configuration of Dual link DVI-I, Dual link DVI-D, HDMI and Display Port.

SAPPHIRE HD 7850 2GB OC GDDR5 also features SAPPHIRE’s latest dual-extractor cooler technology - Dual-X - a highly efficient multi-heatpipe cooler with dual fans providing quiet and very cool operation during normal operating conditions, and superb cooling performance even under extreme load.

פורסם
  • מחבר

יצאו גם כאלו...

The Sapphire new model in the HD 7850 family of graphics cards based on the revolutionary new graphics GCN (Graphics Core Next) architecture from AMD. Offering excellent performance at an even keener price point, SAPPHIRE HD 7850 2GB OC GDDR5 model will ship with core clock of 920MHz and memory at 1250MHz (5Gb/s effective). Equipped with a dual BIOS, and the new output configuration of Dual link DVI-I, Dual link DVI-D, HDMI and Display Port.

SAPPHIRE HD 7850 2GB OC GDDR5 also features SAPPHIRE’s latest dual-extractor cooler technology - Dual-X - a highly efficient multi-heatpipe cooler with dual fans providing quiet and very cool operation during normal operating conditions, and superb cooling performance even under extreme load.

ומה אפשר לעשות איתם? לצרוב ביוס של 7870? לא נראה לי

ואיך אני יודע ששלי כזה?

פורסם

כדאי בכלל לצרוב ביוס חדש בשביל מתחים?

גם שאני מגיע לתדר CLOCK 1050

ותדר זיכרון 1450

יש לי קריסות

אל תעלה הרבה את תדר הזכרונות,

לי עובד יציב (שיפור של 10% בלבד)

GPU 1135

Memory 1300

Power 50%

VDDC 1.116

פורסם

הבנת משהו לא נכון על ביוס של כרטיסי מסך.

מה שהיה בדור הקודם זה דבר חד פעמי ש-AMD עשו, שבו הם נעלו חלק מהליבות, אבל הן בעצם קיימות וצריבת ביוס של הכרטיס שכולל את הליבות תפתח אותם.

בפועל משתמשים בביוס להעברת מתחים תדרים וכו... בין הכרטיסים. אחרי הכל, כל שינויי שאתה מבצע מזמן OC נשמר בביוס, ברגע שאתה רוצה העביר את ה-OC/הגדרות, שעשית לכרטיס הזה לכרטיס אחר אתה פשוט שומר את הביוס מהכרטיס הנוכחי וצורב אותו באחר (ששניהם מאותו הסוג). אתה יכול לחפש ביוס של HD7850 שידוע כבעל אופציית שינויי מתחים (למשל של ASUS) ולצרוב אותו.

פורסם
  • מחבר

הבנת משהו לא נכון על ביוס של כרטיסי מסך.

מה שהיה בדור הקודם זה דבר חד פעמי ש-AMD עשו, שבו הם נעלו חלק מהליבות, אבל הן בעצם קיימות וצריבת ביוס של הכרטיס שכולל את הליבות תפתח אותם.

בפועל משתמשים בביוס להעברת מתחים תדרים וכו... בין הכרטיסים. אחרי הכל, כל שינויי שאתה מבצע מזמן OC נשמר בביוס, ברגע שאתה רוצה העביר את ה-OC/הגדרות, שעשית לכרטיס הזה לכרטיס אחר אתה פשוט שומר את הביוס מהכרטיס הנוכחי וצורב אותו באחר (ששניהם מאותו הסוג). אתה יכול לחפש ביוס של HD7850 שידוע כבעל אופציית שינויי מתחים (למשל של ASUS) ולצרוב אותו.

אתה אומר שבכרטיסי 7850 ASUS יש אפשרות לעלאת מתחים?

ובקשר לOC אפשר להגיע לתדר גבוה מעל 1100MHZ ללא קריסות?

כמה צריך להגביל את תדר הזיכרון שאני מגיע ל1100MHZ בליבה?

פורסם

אתה אומר שבכרטיסי 7850 ASUS יש אפשרות לעלאת מתחים?

ובקשר לOC אפשר להגיע לתדר גבוה מעל 1100MHZ ללא קריסות?

כמה צריך להגביל את תדר הזיכרון שאני מגיע ל1100MHZ בליבה?

לאחד מהדגמים שלהם אני יודע שזה אפשרי בוודאות (לא זוכר את הדגם).

לא עשיתי OC לכרטיס כזה אף פעם, אז אני לא יכול לעזור לך עם זה. חוץ מזה, בכל מערכת/כרטיס זה משתנה.

זה יעזור לך:

http://hwzone.co.il/hardware/reviews/graphics/xfx_hd7850be

http://hwzone.co.il/hardware/reviews/graphics/gigabyte_hd7850_windforce

פורסם
  • מחבר

לאחד מהדגמים שלהם אני יודע שזה אפשרי בוודאות (לא זוכר את הדגם).

לא עשיתי OC לכרטיס כזה אף פעם, אז אני לא יכול לעזור לך עם זה. חוץ מזה, בכל מערכת/כרטיס זה משתנה.

זה יעזור לך:

http://hwzone.co.il/hardware/reviews/graphics/xfx_hd7850be

http://hwzone.co.il/hardware/reviews/graphics/gigabyte_hd7850_windforce

לא שזה ממש עוזר לי אבל שיהיה

אני יעשה OC כמו שהמליצו לי כאן ונראה כבר איך יהיה.

פורסם

בשביל מה אני הבאתי לך את הכתבה הזאת אם לא קראת אותה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים