עבור לתוכן

אוברקלוק לכרטיס מסך HD7850

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לדעת איזה תדר לא מומלץ לעבור כדי שלא יהיה בעיות וקריסות

ואי אפשר לשים מתחים בכרטיס הוא מקולקל או שזה ככה בכל הכרטיסי HD7850?

• תגובות 34
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בכל כרטיס, אפילו בכרטיסים זהים מאותו יצרן, התדר שתוכל להגיע עליו קצת שונה. לכן הדבר הכי טוב לעשות הוא לעלות את התדר קצת בכל פעם ולבדוק אם יש ארטיפקטים/קריסות בזמן עומס (לדוגמא עם התוכנה ATITOOL). כמובן לשים עין על טמפרטורות כל הזמן.

לגבי המתח, באיזו תוכנה אתה משתמש?

פורסם
  • מחבר

בכל כרטיס, אפילו בכרטיסים זהים מאותו יצרן, התדר שתוכל להגיע עליו קצת שונה. לכן הדבר הכי טוב לעשות הוא לעלות את התדר קצת בכל פעם ולבדוק אם יש ארטיפקטים/קריסות בזמן עומס (לדוגמא עם התוכנה ATITOOL). כמובן לשים עין על טמפרטורות כל הזמן.

לגבי המתח, באיזו תוכנה אתה משתמש?

אני משתמש בMSI Afterburner

ושאני מגיע לתדר הגבוה ביותר,אני עושה בדיקת מאמץ עם התוכנה MSI KOMBUSTOR

והוא מגיע מקסימום ל70-72 מעלות שהFAN נמצא על 60 מהירות במצב אוטומטי

בתוכנה אין ארטיפקטים רק שאני נכנס למשחק מסוים כמו CRYSIS 2 וגם BF3 המסך קופא פתאום ויש רקע צהוב או כחול עם פסים לבנים

ואי אפשר לעשות כלום במצב הזה חוץ מREST

פורסם

משחקים יכולים להשפיע באופן שונה מתוכנות מאמץ. תנסה להעלות עוד טיפה את המתח. אם זה לא עוזר תוריד את התדרים ב-5-10Mhz עד ליציבות מלאה

פורסם
  • מחבר

משחקים יכולים להשפיע באופן שונה מתוכנות מאמץ. תנסה להעלות עוד טיפה את המתח. אם זה לא עוזר תוריד את התדרים ב-5-10Mhz עד ליציבות מלאה

אין אבל אפשרות לשים מתח

פורסם

מה דגם הכרטיס?

פורסם
  • מחבר

מה דגם הכרטיס?

SAPPHIRE HD 7850 2GB

פורסם
  • מחבר

אפשר תגובה? ::)

פורסם

לפי מה שאני רואה לא ניתן לשנות את המתחים בכרטיס זה תוכנתית (תקנו אותי אם אני טועה)

אז בעיקרון אתה יכול לשנות אבל זהו לא מעשה מומלץ

אבל אתה עדיין יכול להגיע לתדר יחסית גבוהה אני הגעתי עם שלי ל 1185MHZ למעבד ול1520MHZ לזיכרון.

אז אתה יכול להגיע לתדר גבוהה ושיפורים אדירים במשחקים (עכשיו אני משחק על 55FPS בBF3)

פורסם

אני התעסקתי אתמול קצת באוברקלוק ל HD6870 שלי. גם אצלי לא היה אפשר להעלות מתח דרך Msi afterburner. הורדתי ASUS Gpu tweak ו Gigabyte OC guru ובשניהם אני יכול להעלות מתח. תנסה להוריד אחת מהם יכול ששם זה יעבוד. הם קצת פחות נוחות מהאפטרברנר אבל מילא..

פורסם

בכרטיס שלי Sapphire 7850 2gb OC

המקסימום מתחים זה

1050

1450

מוזר

פורסם

תבצע את זה:

גשו לתיקיה הראשית של תוכנת הAFTERBURNER וכנסו לקובץ הAfterburner.cfg בעזרת ה-Notepad

גשו לערך EnableUnofficialOverclocking = 0 ושנו את "0" ל"1", שמרו את הקובץ וזה צריך לעשות את העבודה.

פורסם

אני משתמש בTRIXX שנותן לי להגיע ל1500 בליבה בלי לגעת בכלום (הכרטיסים שלי הם Sapphire HD7850 2GB) ולהשים מתח של עד 1.225V, הצלחתי להגיע ל1250 בליבה יציב ואני בטוח שאפשר גם להגיע ליותר.

פורסם
  • מחבר

הורדתי את התוכנה TRIXX וראיתי כאן מישהו שכתב שהצליח להגיע ל1500

והכרטיס שלי קורס שאני מגיע רק ל1120 ואין לי אפשרות מתח

פורסם

התוכנה נותנת לי להגיע ל1500 אבל אי אפשר להשתמש בכרטיס בתדר הזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים