פורסם 2012 בנובמבר 513 שנים אני רוצה לדעת איזה תדר לא מומלץ לעבור כדי שלא יהיה בעיות וקריסותואי אפשר לשים מתחים בכרטיס הוא מקולקל או שזה ככה בכל הכרטיסי HD7850?
פורסם 2012 בנובמבר 513 שנים בכל כרטיס, אפילו בכרטיסים זהים מאותו יצרן, התדר שתוכל להגיע עליו קצת שונה. לכן הדבר הכי טוב לעשות הוא לעלות את התדר קצת בכל פעם ולבדוק אם יש ארטיפקטים/קריסות בזמן עומס (לדוגמא עם התוכנה ATITOOL). כמובן לשים עין על טמפרטורות כל הזמן.לגבי המתח, באיזו תוכנה אתה משתמש?
פורסם 2012 בנובמבר 513 שנים מחבר בכל כרטיס, אפילו בכרטיסים זהים מאותו יצרן, התדר שתוכל להגיע עליו קצת שונה. לכן הדבר הכי טוב לעשות הוא לעלות את התדר קצת בכל פעם ולבדוק אם יש ארטיפקטים/קריסות בזמן עומס (לדוגמא עם התוכנה ATITOOL). כמובן לשים עין על טמפרטורות כל הזמן.לגבי המתח, באיזו תוכנה אתה משתמש?אני משתמש בMSI Afterburnerושאני מגיע לתדר הגבוה ביותר,אני עושה בדיקת מאמץ עם התוכנה MSI KOMBUSTORוהוא מגיע מקסימום ל70-72 מעלות שהFAN נמצא על 60 מהירות במצב אוטומטיבתוכנה אין ארטיפקטים רק שאני נכנס למשחק מסוים כמו CRYSIS 2 וגם BF3 המסך קופא פתאום ויש רקע צהוב או כחול עם פסים לבניםואי אפשר לעשות כלום במצב הזה חוץ מREST
פורסם 2012 בנובמבר 513 שנים משחקים יכולים להשפיע באופן שונה מתוכנות מאמץ. תנסה להעלות עוד טיפה את המתח. אם זה לא עוזר תוריד את התדרים ב-5-10Mhz עד ליציבות מלאה
פורסם 2012 בנובמבר 513 שנים מחבר משחקים יכולים להשפיע באופן שונה מתוכנות מאמץ. תנסה להעלות עוד טיפה את המתח. אם זה לא עוזר תוריד את התדרים ב-5-10Mhz עד ליציבות מלאהאין אבל אפשרות לשים מתח
פורסם 2012 בנובמבר 613 שנים לפי מה שאני רואה לא ניתן לשנות את המתחים בכרטיס זה תוכנתית (תקנו אותי אם אני טועה) אז בעיקרון אתה יכול לשנות אבל זהו לא מעשה מומלץאבל אתה עדיין יכול להגיע לתדר יחסית גבוהה אני הגעתי עם שלי ל 1185MHZ למעבד ול1520MHZ לזיכרון.אז אתה יכול להגיע לתדר גבוהה ושיפורים אדירים במשחקים (עכשיו אני משחק על 55FPS בBF3)
פורסם 2012 בנובמבר 613 שנים אני התעסקתי אתמול קצת באוברקלוק ל HD6870 שלי. גם אצלי לא היה אפשר להעלות מתח דרך Msi afterburner. הורדתי ASUS Gpu tweak ו Gigabyte OC guru ובשניהם אני יכול להעלות מתח. תנסה להוריד אחת מהם יכול ששם זה יעבוד. הם קצת פחות נוחות מהאפטרברנר אבל מילא..
פורסם 2012 בנובמבר 613 שנים תבצע את זה:גשו לתיקיה הראשית של תוכנת הAFTERBURNER וכנסו לקובץ הAfterburner.cfg בעזרת ה-Notepadגשו לערך EnableUnofficialOverclocking = 0 ושנו את "0" ל"1", שמרו את הקובץ וזה צריך לעשות את העבודה.
פורסם 2012 בנובמבר 613 שנים אני משתמש בTRIXX שנותן לי להגיע ל1500 בליבה בלי לגעת בכלום (הכרטיסים שלי הם Sapphire HD7850 2GB) ולהשים מתח של עד 1.225V, הצלחתי להגיע ל1250 בליבה יציב ואני בטוח שאפשר גם להגיע ליותר.
פורסם 2012 בנובמבר 713 שנים מחבר הורדתי את התוכנה TRIXX וראיתי כאן מישהו שכתב שהצליח להגיע ל1500והכרטיס שלי קורס שאני מגיע רק ל1120 ואין לי אפשרות מתח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.