עבור לתוכן

מחשב XP(לפטופ) "שנעלם" לו ההתקן האלחוטי...

Featured Replies

פורסם

אני לא יודע מה דגם המחשב(שכחתי לשאול).אני יודע שיש עליו XP.עד לפני כמה ימים התחברו איתו באופן אלחוטי ללא בעיה מיוחדת.מיום רביעי האחרון, נעלם ההתקן האלחוטי.לא רואים אותו ב- device manager(כן רואים את ההתקן החוטי של realtek).גם לא רואים אותו בחיבורי הרשת שלי(כמו מקודם, כן רואים את local area connection).יש למישהו רעיון מה קורה כאן?הרי לפחות היה צריך לראות את ההתקן היכנשהו ואין לו זכר.אשמח לעזרה.תודה רבה

פורסם

זה יכול להיות פחות או יותר כל דבר. דרייבר תקול, התקן מכובה בכפתור חומרה, התקן מכובה בBIOS, וגם התקן תקול.

פורסם

בד"כ זה FN+אחד הFים (בהרבה מחשבים זה F2)

פורסם
  • מחבר

תודה לשניכם.

אני נוטה לתקלה בכרטיס, כי אם זו בעיה של דרייבר או עם אחד ה- fn, עדיין הייתי צריך לראות את ההתקן במנהל ההתקנים, או לפחות לראות סימן שאלה שם (ואין).

מה הכוונה התקן מכובה בכפתור חומרה?

לא מכיר את האפשרות הזו.

אשמח להסבר.

האם זה קשור אולי ל- fn ?

פורסם

אם ההתקן מכובה (בין אם זה ע"יכפתור פיזי(תבדוק בצידי של המחשב) או צירוף של FN+משהו) אז זה אומר שהו לא פעיל ולא תראה אותו במנהל ההתקים(ולכן נראה לי שזה המצב).

פורסם
  • מחבר

נשמע הגיוני.

נבדוק את זה מחר.

תודה רבה :-)

פורסם

מומלץ בחום תוכנת DRIVER PACK חימית סורקת את המחשב ומוצאת דרייברים ל90 אחוז מהמחשבים

http://drp.su/

הורדה חינם קובץ כבד אבל שווה את זה כמעט בטוח שתמצא את הדרייבר החסר לWIRELESS

בהצלחה

פורסם

אני מוכרח לנסות - זה נשמע מאוד מעניין

לפי מה שאני רואה היא מזהה לפי VENDOR ID

שזה נחמד

אבל שי רק "בעיה" אחת - דרייברים שעל הדיסק - לעולם יהיו פחות מעודכנים ממה שאתה יכול למצוא בפועל

פורסם

גרסת 2012 מאוד מעודכנת יש שם כמעט 4 גיגה של ספריות של דרייברים לכל הלוחות ולכל החומר

מומלץ לקפץ על התקנת התוכנות ולבקש ממנו להתקין רק את הדרייברים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים