פורסם 2012 בנובמבר 413 שנים שלום, אני מח]ש משהו שאני לא יודע אם הוא קיים והייתי שמח שתעזרו לי אני מחפש כבל או מתאם של חיבור ethernet משהו כמו זה אבל לחיבור של כבל רשת אם אפשר קישור לאיבי או אם יש את זה בארץ אפילו יותר טוב תודה
פורסם 2012 בנובמבר 413 שנים תרשום מה אתה רוצה לעשות, יהיה יותר ברור מה אתה צריך בשביל זה..מהתיאור הנוכחי קשה להבין משהו. אתה צריך להאריך כבל רשת? -אפשר לקנות כבל רשת ארוך יותר ו כבל רשת להשלמה + מחבר מתאים(עם 2 חיבורי RJ45)אתה צריך לפצל חיבור רשת? - בשביל זה יש מתג/ראוטר/AP(תלוי בצרכים)
פורסם 2012 בנובמבר 413 שנים מחבר אה מצטער בגלל העריכה נמחקו לי כמה משפטים אז זה יצא לא מובן אני צריך מתאם עם סוויץ on/off בשביל שבמקום כל פעם להוציא את הכבל ולהחזיר אני יוכל פשוט ללחוץ על כפתור והתמונה באהלהראות משהו דומה לחיבור של חשמל
פורסם 2012 בנובמבר 413 שנים מתאם RJ45 עם לחצן ON\OFF ?לא ראיתי משהוא כזה אף פעם, אולי מישהוא אחר מכירמעקב~
פורסם 2012 בנובמבר 413 שנים יותר פשוט לעשות ENABLE/DISABLE לכ.רשת.ואפילו אפשר דרך COMMAND LINE:http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_7-hardware/enabledisable-network-interface-via-command-line/17a21634-c5dd-4038-bc0a-d739209f5081תסתכל בתגובה השנייה.
פורסם 2012 בנובמבר 413 שנים מחבר אני לא רוצה לעשות את זה כי יש לי אינטרנט אלחוטי של השכנים שכשאני מנתק את הכבל מהראוטר שלי המחשב אוטומתית מתחבר אליהם ואז עדיין יש לי אינטרנט (איטי יותר כמובן) ככה שאם אני יעשה דיסאבל כל פעם לא יהיה לי את האפשרות לעבוד על השכנים
פורסם 2012 בנובמבר 413 שנים אבל אתה מנטרל רק את כרטיס הרשת הקווי(זה ממש כמו לנתק את הכבל).בכל מקרה מה אתה מרוויח שאתה גולש על הרשת שלהם, למה זה טוב?
פורסם 2012 בנובמבר 413 שנים מחבר אה אוקי הבנתי לנתק רק את local area connection שאחראי רק לחיבור הקווי רעיון טוב עכשיו השאלה היא אם יש אפשרות לעשות זה בדרך קצת יותר מהירה מלהיכנס למרכז השיתוף ואז לאדפתר ואז דיסיבל?ולשאלתך הרעיון הוא שבמקום שאני יקח את רוחב הפס מהרשת שלי (שאני רוצה שתנוצל על ידי הPS3 בלי שום הפרעות) אז אני יקח את רוחב הפס מהם.
פורסם 2012 בנובמבר 513 שנים אתה נכנס למרכז השיתוף-> ADAPTERS->עושה קליק ימני לLocal Area Connection ויוצר קיצור דרך לשולחן עבודה. בקיצור דרך הזה אתה יכול לעשות לו ENABLE/DISABLE
פורסם 2012 בנובמבר 513 שנים מחבר אוקי תודה רבה עזרתם לי מאוד רק עוד שאלה קטנה בהתחשב בזה שעכשיו אני מחוברלרשת שלי עם כבל והwireless מנותק ועכשיו אני עושה דיסיבל דרך הקיצור דרך זה יתחבר אוטומתית לרשת של השכנים שלי? (שאני מנתק את הכבל פיזית אז הוא מתחבר אוטומתית)ולהפך אם עכשיו זה במצב דיסיבל ואני מעביר אותו לאיניבל הוא אוטומתית יפסיק לעבוד על האינטרנט של השכנים ויעבור לשלי?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.