פורסם 2012 בנובמבר 313 שנים אני נתקל בשני מחשבים שונים בבעית איטיות ודילאיי שלא הייתה ב-Win7.מאז השדרוג ל-Win8, הכל נעשה קצת יותר בדילאי והעומס נראה גדול יותר.חשבתי שאולי בגלל השדרוג מהמערכת 7 ל-8 זה קורה, אז ביצעתי Clean Install.מדובר ב-2 לפטופים חזקים עם מעבדי אינטל i3 & i7 ו- 8GB DDR3.המערכת מנצל כ-3GB בעומס של הזכרון והמחשב זז לאט. המעבד עומד על כ-2-10% ועדין המחשביםזזים בדילאי די מרגיז. מישהו נתקל בתופעה המוזרה? האם ישנו פתרון?קורה מהרגע שהתקנתי את המערכות.תודה!
פורסם 2012 בנובמבר 413 שנים אני לא יודע לענות לך על פתרון רק שאני התקנתי התקנה נקייה על מחשב בן שלוש עם E7500 זיכרון 4 גיגה וכרטיס מסך די בסיסי והכל טס...יש שיפור מורגש..עם חומרה שלך לא אמור לקרות ..לדעתי צריך לבדוק פיזית את המחשב ...התחממות זיכרון לא תקין וכדומה.
פורסם 2012 בנובמבר 413 שנים מחבר עליתי על הבעיה רק שאני לא מוצא לה פתרון.המילון babylon גורם לאיטיות מחרידה, ברגע שהוא נסגר המערכת טסה!מישהו מכיר? נתקל? אין עדין גרסא תקינה שתומכת במערכת8?
פורסם 2012 בנובמבר 413 שנים מחבר אתה חושב שהיא נוחה כמו הבבילון? ואיכותית מבחינת מילים ותוכן כמו בבילון?ובטח גם אין לה אפשרות במקש ימני + מקש כלשהו תבצע את התרגום או שאני טועה ומשהו השתנה?
פורסם 2012 בנובמבר 413 שנים מחבר יש... קח את העכבר לצד ימין כשנפתח התפריטים יש לך שם search שהוא מכוון לסטור כשאתה בפנים.
פורסם 2012 בנובמבר 513 שנים או פשוט תתחיל להקליד כשאתה בחנותאו כשאתה מחוץ לחנות תעשה חיפוש רגיל מהסטרט ואז תלחץ על החנות ברשימת התוכנות וזה יחפש בה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.