עבור לתוכן

הצעת מחיר לכרטיס מסך עד 700 שח וחוות דעת על המחשב שברשותי

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

צירפתי מפרט של המחשב שברשותי,שרכשתי לפני כשנתיים,אני משתמש במחשב להכל-מדיה סנטר ,ומהסיבה שאני חובב משחקי מחשב המשחקים החדשים קצת מקרטעים,במיוחד שאני מריץ על הגרפיקה הגבוהה- ultra ...

** רציתי לדעת מה ההמלצה הכי טובה לשדרוג במינימום עלויות -ז"א -רק לשדרג כ.מסך אם זה אפשרי..או גם זיכרון ..

ועדיפות כמובן לכרטיס חזק ,בין הגרסאות האחרונות...בתקציב של 500-700 שח...

** והייתי שמח לקבל פידבק האם כדאי בכלל לשדרג את כל המחשב או שהוא בינתיים יכול לרוץ עוד שנה ככה..

תודה לעונים

פורסם
  • מחבר

רק עכשיו זה עלה...

פורסם

דבר ראשון - אם המשחקים מקרטעים על ULTRA, מורידים הגדרות.

דבר שני - אתה יכול בכיף למשוך עם המחשב שלך.

הכרטיס הכי טוב בתקציב וטוב משמעותית ממה שיש לך:

http://www.tms.co.il/product/11963

פורסם
  • מחבר

תודה גיל..

1לגבי ה-למשוך עם המחשב....זה אומר שהוא עדיין נחשב חזק למשחקים? מבחינת מעבד וכו' ...בלי קשר לכ.מסך?

2 לגבי הכ.מסך....תוכל לתת לי המלצה גם לכרטיס של חברה אחרת חוץ מATI ....

3 יצא לך להסתכל על המפרט שלי...? יש לי מארז שוכב כזה ..של מדיה סנטר...מסוג טרמטק...תהיה לי בעייה להתאים לו כרטיס מסך או שכולם יכולים להיכנס?

תודה מראש

פורסם

אני לא מכיר את המארז. תמדוד את המימדים של איפה שכרטיס המסך נכנס ותשווה לנתוני הכרטיס.

פורסם
  • מחבר

אוקיי..

אבל אם אשדרג רק את הכ.מסך הוא ירוץ טוב עם המחשב שיש לי או שצריך לשדרג גם את הזיכרון ?

פורסם

אתה יכול להוסיף 4GB נוספים אבל זה לא קריטי במיוחד.

פורסם

^תלוי בשימוש בזכרון בעת משחק,אני אישית הוספתי עוד 4GB כי הזיכרון היה דיי חנוק באמצע משחק כדוגמת BF3,באזור ה3.8 בשימוש בזמן משחק.

פורסם
  • מחבר

וכמה אמורים לעלות עוד 4 G ,של חברה מוכרת כמו ג'יגהבייט וכו'...

** ובלי קשר ...האם הסיבה לזה שמשחקים פשוט יוצאים אחרי איזה 15 דקות משחק קשורה לכ.מסך שצולע?

פורסם

זכרונות 1333MHZ פשוטים שאמורים להתאים לזכרונות שלך יעלו כ130~,בד"כ של קינגסטון או כל חברה אחת מוכרת.

אתה מדבר על קריסה או פשוט יציאה ממשחק?יכולים להיות לזה מספר סיבות.

פורסם
  • מחבר

קריסה....מכיר את התופעה?

שהוא נתקע..או בורח לווינדוס ואז יש את החלון הקטן -ווינ 7 -שמראה שהמשחק נפל...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים