פורסם 2012 בנובמבר 213 שנים יש לי מספר שאלות לגבי הפעלת sysprerp על windows 71. אפשר להכין קובץ תושובת (מספר סריאל וכו') כמו בwinxp אם כן איך עושים את זה2. האם אפשר להשאיר את אותם המשתמשים בכל המחשביםאני רוצה משתמש אחד admin עם סיסמאומשתמש שני user (משתמש רגיל) בלי סיסמאאחרי שאני יוצר אותם על המחשב שממנו אני יוצר עותק, יש אפשרות שהם ישארו ולא אצטרך לפתוח שוב שני משתמשים?3. קיבלתי שגיאהאירעה שגיאה בעת הניסיון להחיל את Sysprep על המחשבמשהו יודע מה זאת השגיאה הזאת ואיך אפשר לסדר את זה? תודה רבה..
פורסם 2012 בנובמבר 313 שנים מחבר תגובה ל omri_roתודה רבה,אבל התוכנה הזאת לא יוצרת העתק של המחשבאני מחפש ממש להעתיק אותו מחשבתגובה ל multicoreתודה רבהזה לא ארגון רציניזה סתם בית ספר שבו אני עובד ויש לי שם כמה חדרי מחשביםעכשיו קיבלתי 20 מחשבים חדשים שעליהם אני רוצה להתקין , ומה שיש לי זה server 2003וזה גם יותר בשביל הלימוד.. (שלי)מה לגבי שאר התשובותיש אפשרות ליצור קובץ תשובות לsysprerp ולגבי השגיאה שקיבלתיתודה רבה
פורסם 2012 בנובמבר 313 שנים בVLITE אתה יכול ליצור את הISO כמו שאתה רוצה כולל קובץ תשובות( UNATTENDED SETUP), שפות עידכונים וכו' תיצור לך ISO ותצרוב אותו בכמה עותקים ותוכל להתקין על כמה מחשבים בו זמניתלגבי הSYSPREP, הוא נותן לך קוד שגיאה?
פורסם 2012 בנובמבר 313 שנים מחבר ב vilte אני אצטרך להתקין על כל מחשב ומה עם office וכו' ..לעומת זאת בפריסה לוקח לי כמה דקות לפרוס על כל מחשבתודה רבה גם על התוכנה הזאתאבל אני עושה את זה גם בשביל ללמוד וסתם מעניין אותי האפשרות הזאת(במידה ולא אצליח אעשה את השיטה שאמרת)לגבי הsysprerpאין שום הודעת שגיאההוא רק כותב את זהיכול להיות שהבעיה היא בגלל שיש לי משתמשים על המחשבאו בגלל שהווינדוס הוא גרסת enterprise?תודה רבה
פורסם 2012 בנובמבר 813 שנים מחבר תודה רבההסתדרתי כברבסוף פירמטתי את המחשב התקנתי מחדש ופעל ליתודה רבה
פורסם 2012 בדצמבר 1212 שנים אם מדובר על הפצה ברמת ארגון, אז מה הבעיה להתשמש בSCCM כמו בן אדם?כמו בן אדם שרוצה לשלם... (שכחת לציין ש SCCM בתשלום)סה"כ שאל על Sysprep
פורסם 2012 בדצמבר 2912 שנים אתה יכול להשתמש בכלי MDT של מיקרוסופט, שהוא כלי יותר חזק מ-VLite שהביאו לך.עם הכלי אתה יכול להוסיף לדיסק ההתקנה אילו עדכונים, תוכנות, סקריפטים וכו יותקנו.
פורסם 2013 בינואר 2612 שנים מתפלא שלא ציינו פה את Windows AIK כלי מצויין ומאוד ידידותי להכנת ISO מקוסטםhttp://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=5753
פורסם 2013 בינואר 2712 שנים יעודו של WAIK הוא ליצור קבצי WIM להפצה דרך SCCM או WDS באופן ספציפי, לא ליצור קבצי ISO כמו Vlite
פורסם 2013 בפברואר 412 שנים אתה רוצה לבצע מנגנון הפצה נורמאלי בעלות נמוכה?תעקוב אחרי המושגים בגוגלWAIKMDTWDSלפי הסדר.זול ויעיל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.