עבור לתוכן

למשחקים כבדים עד 500 שקל

Featured Replies

פורסם

היה לי כרטיס מסך GT 240 שהיום עולה בתמליל ובשריון מחשבים ובג'י-טק 358-429 שקל (אם האתרים מעודכנים)

ראיתי שני כרטיסי מסך HD 6670 ו- HD 6750 שתי הם של GB הראשון עולה 394-414 והשני עולה 497 שקל (אם האתר וולקום מעודכן)

והמקביל 450 GT ב479-489 שקל בספיד ובפי.סי. דיל (עם האתרים מעודכנים)

יש לי:

JTC 500W

GB GA-P55-UD3L-TPM

מה כדי לי לקנות?

פורסם

הספק שלך ככל הנראה ג'נרי

אתה תצטרך לקנות ספק חדש !

לגבי כרטיס מסך למשחקים כבדים = יעלה כפול במחיר (כחדש!) או לחפש במציאון , ( רק הכרטיסים יעלו החל מ 500 לכל היותר ) ..

ואם התקציב לא מאפשר ..

אז מה שנותר הוא שילוב כזה :

ספק כח : חזק ואיכותי !

http://ksp.co.il/?uin=17067

כרטיס מסך (יד2 פה מהאתר ) :

http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/24268/cat/34

פורסם
  • מחבר

א. המארז שלי הוא למיטב ידיעתי לא של JTC אבל אייני יודע של מי הוא יש לו סמל מוזר ובדקתי את כל הלוגו של JTC כך שאני לא חושב שזה ג'נרי

ב. הספק שהמלצתה לי עליו הוא מספק 50W פחות

ג. המארזים שלי האחד כנ"ל והשני של Huntkey בשניהם אין אוורור מלמעלה כך שהספק שהמלצתה לי עליו יתמלא אבק אם המאוורר יהיה לכיוון למעתה

ד. לכרטיס המסך שנימכר ביד 2 אין יציאת HDMI כך שאם אני אחבר אותו למסך שלי אני צריך לקנות גם כבל וגם לא אשמע כלום מהרמקולים של המסך וגם אראה פחות טוב במסך.

אבל תודה בכל מקרה על העזרה

פורסם

א. יש חיבור שמאפשר שמע

ב. תפסיק להיות אידיוט הספק שלך ג'נרי וזה אומר שהוא לא מוציא אפילו את ה 200W ומה שהוא הביא לך זה הרבה הרבה יותר טוב באלפי אחוזים

ג. הוא ניסה לעזור לך והצליח אז לפני שאתה נותן ביקורת תוודה שיש לך משהו בקופסה שמבין מה מדברים איתו

פורסם
  • מחבר

אולי אני לא מבין הרבה כמו שאני חושב שאני מבין.

איזה חיבור זה למסך של סוני שיש לו 3 יציאות HDMI ואחת יציאת מיני HDMI, אני רוצה לדעת איפה קונים חיבור שמע למסך בבקשה ואיך הוא נראה

ב-ב' שלך לא עניתה לי על ג' שלי (הספק לא מתאים למארז שלי אז אולי אני צריך לקנות מארז חדש)

מה זה המציאון שדיברת עליו?

פורסם
  • מחבר

אני רוצה להבין איזה חיבור שמע אני יכול לחבר למסך של סוני עם 3 כניסות HDMI, כניסת מיני HDMI וכניסת מיני SD ואיך הוא ניראה?

ב-ב' שלך לא ענית לי על ג' שלי (אני רוצה להבין אם אני צריך לקנות גם מארז חדש עם פתח מלמעלה כי אני לא מבין הרבה בחיבור לוח האם למארז)

ומה זה המציאון שכתבת עליו?

פורסם

רכשתי HD6850 1GB ביד 2 עם אחראיות לעוד שנתיים, נקי וזהה לחדש ב450ש"ח ביד שניה מאיזה בחור ממדור יד שניה כאן, שווה להציץ :)

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

מצטער שהקפצתי את הנושא אבל מצאתי כ.מסך 295GTX ב63.75$ +50.10$ משלוח בEBAY

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים