עבור לתוכן

מעוניין לעבור לאינטרנט של הוטנט צריך את עזרתכם..

Featured Replies

פורסם

ערב טוב לכם חברים. אני מנוי של אורנג' בערך כשנתיים. לפני כשבוע אני מרגיש בעיות בהורדות תכנים (ביטורנט) החל מהשעה 18:00 ועד השעה 00:30 יש איטיות מטורפת לא ניתן להוריד כלום. צילצלתי מיום ג' השבוע לתמיכה, אמרו לי שיש להם תקלה והיא בטיפול. הקיצר התקלה תוקנה ככה הם אומרים. היום אני מגיע הביתה והחל מהשעה 17:00 הכל תקין. מהשעה 18:00 כל הורדה מגיע לי ל-100KB או 200KB לא כפי שצריך :1.2MB יש לי מהירות של 12M. ניסו להעביר אותי לגלישה ללא חייגן, וזה עבד ל5 דקות, ואחר כך ההורדות שוב איטיות. סיפור הזוי מאוד, לי נראה שהם התחילו להגביל. למה מהשעות הקטנות של הלילה הכל טס? ובבוקר גם כן. הקיצר מנסים לרמות.. אז חשבתי לעבור להוט-נט. כמה שאלות לי אליכם חברי הפורום. 1-מהו המחיר של 100MB הספק+התשתית. 2-מהו ההורדה בפועל שאני מקבל מהוטנט. 3-יש פה מנויים של הוטנט, מרוצים או לא תכתבו לי. זהו עד פה ממש אשמח לתשובות ודעות שלכם. ערב טוב לכם, תודה לעוזרים.

פורסם

אני הייתי בהוטנט לפני מס' חודשים. לצערי מאז שעברתי הרגשתי שהאינטרנט כאילו "לא זורם לי".

הספיקו לי כמעט 10 ימים כדי לעבור לבזק בינלאומי וההבדל היה מורגש במיידית. אבל הם עולים יותר. (30 ש"ח לעומת 20 ש"ח בהוטנט)

חשוב לי לציין שאני גולש על 100 מגה בבזק בינלאומי ונאמר לי שזה אוטומטית "מתועדף" אצלם ואולי במהירויות נמוכות יותר לא הייתי מרגיש הבדל.

בכל מקרה, בינתיים אני מרוצה.

פורסם
  • מחבר

אני הייתי בהוטנט לפני מס' חודשים. לצערי מאז שעברתי הרגשתי שהאינטרנט כאילו "לא זורם לי".

הספיקו לי כמעט 10 ימים כדי לעבור לבזק בינלאומי וההבדל היה מורגש במיידית. אבל הם עולים יותר. (30 ש"ח לעומת 20 ש"ח בהוטנט)

חשוב לי לציין שאני גולש על 100 מגה בבזק בינלאומי ונאמר לי שזה אוטומטית "מתועדף" אצלם ואולי במהירויות נמוכות יותר לא הייתי מרגיש הבדל.

בכל מקרה, בינתיים אני מרוצה.

תשמע אולי אצלך זה נקודתי היתה בעיה, לך תדע כפי שאני הייתי מנוי של אורנג'

כשנתיים לערך ושבוע שלם להוריד סרט כמו 3 ימים.

סיוט. אין היום התחיבויות הרי אז ככה שתמיד אפשר לעבור למישהו אחר לא ככה?

פורסם

צודק,תמיד אתה יכול לעבור חברה,אם אתה מעוניין אני יכול לנסות לסדר לך 100 מגה ב 30 ש"ח אצל בזק בינלאומי.

פורסם

אני הייתי באורנג' ישר מההתחלה והם היו מעולים עד שבמשך הזמן הפכו להיות עגלה עם סוסה

עברתי להוטנט וגם הם התחילו מעולים והיום לצערי הם צולעים למרות הכסף הגדול שאני משלם להם.

כבר התחלתי לברר איך בזק באיזור שלנו

פורסם

אני בהוטנט. מרוצה מבחינת הורדות, יוטיוב. אבל הגלישה איטית משום מה. היה יום שהיתה תקלה עם הוטנט (קרה רק פעם אחת, אבל עדיין) אז התחברתי לשכנים, יש להם נטויז'ן של 2.5MB. למרות שהקליטה לא משהו, הגלישה היתה הרבה יותר מהירה מבהוטנט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים