עבור לתוכן

זוכרים? בזה הבטיחה כבר לפני שנתיים מהירות 200 מגה

Featured Replies

פורסם
"לא ראינו שיש איזה שהוא יישום שמצריך נפח העלאה גדול יותר", אומר קינן. "לא ראינו ביקוש כזה, לא מצד הצרכנים ולא מצד היישומים".

בשביל מה בכלל נכנסתי לקרוא את זה?

פורסם

מאה מגה לא מספק אותך?

פורסם

אני חושב שבזק זנחו את הרעיון . לא שיש לצרכן משהו לעשות עם 200 mbps . בגדול הם רצו להתבסס על טכנולוגיה של שימוש בשני קוי טלפון במקביל. לא נראה לי שהמודמים/נתבים שהם מספקים היום בכלל תומכים בזה (אם הם תומכים הם עדיין עובדים על מקסימום 100mbps )

הם אומרים עכשיו שעד סוף השנה הבאה הם יחברו 100000 בתים עם סיבים אופטיים או משהו דומה. הם הראו יכולת של מהירות הורדה של 930mbps~ לא שהם ממש מוגבלים. הם עדיין הציגו מהירות העלאה של 3mbps שזה ממש עלוב. מהירות הורדה היא כבר לא בעיה כיום. אין לנו ממש שימוש למהירות גבוהה יותר בערוץ היורד. הדבר היחיד שאפשר להשתמש בו במהירות כזאת זה תכני טלויזיה. ערוץ טלויזיה ב1080p עובד בערך ב10-20mbps היום משדרים לרוב ב1080i או 720p ואני חושב שזה בערך 5mbps . ככה אפשר לשדר מספר גדול של ערוצים בHD כשיש לך רוחב פס גדול מספיק. לרוב גם אפשר למתג את זה לכל בית כמו שat&t עושה את זה בארה"ב (זה מאפשר להם לעבוד עם bps נמוך יותר כמו של VDSL2).

אם המהירות היתה סימטרית אז באמת היה עוזר לנו בחיי היום יום לדברים כמו שליטה וגישה לקבצים מרחוק וגם streaming של משחקים ,גיבוי מרחוק וכו. אני חושב שעכשיו כבר אפשר לצפות בתוכן על המחשב שלך דרך הטלפון הנייד מרחוק אבל עדיין בגלל שהקצב מוגבל ל1.5 במקרה הרע או 3mbps במקרה הטוב זה יכול להגביל את איכות הסרט. חוץ מזה מתי שמשתמשים באפליקציה כזאת זה יחנוק לך את הערוץ העולה. יש המון סיבות לגיטימיות שאנשים ירצו ערוץ עולה גבוה בזמן שערוץ יורד גבוה לא נותן כרגע הרבה. עדיין יש איזה סיפור שהספקיות לא רוצות שעסקים ישתמשו בחיבור ביתי לשימוש עסקי או משהו כזה. הם יכולים עדיין להגביל את זה - זה לא ממש בעיה. אם מישהו יקים חוות שרתים בבית שלו עם חיבור ביתי רוב הסיכויים שהם ישימו לב לזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים