עבור לתוכן

GTX 680 vs HD 7970 Ghz Edition

Featured Replies

פורסם

הדרייבר והמבצע (המדהים!) החדשים של AMD משכו אותי לשדרג את הכרטיסים שלי (560Ti SLI), ובדקתי מחירים מניואג עם משלוח ויצא לי השקעה של 2200 שקל~ לכרטיס מסך המטורף - ASUS HD 7970 Matrix Platinum

את הכרטיסים שלי אני יכול למכור ב-1400-1500 ואם אני מחשב את שווי המבצע (500 ש"ח), יוצא לי להוסיף 200-300 ש"ח.

אני מאמין ששווה להשקיע 300 שקל בשביל הכרטיס מסך הזה כי גם ככה אני תכננתי לקנות את המשחקים האלה עוד לפני המבצע (hitmam absolution ,far cry 3 ,sleeping dogs)

קישור לכרטיס מסך

אחרי ההקדמה הארוכה.. השאלה שלי האם כדאי לי ללכת על הדיל הזה או ששווה להשקיע עוד 500 שקל בשביל GTX 680 ותוספת הביצועים שלו (אם יש)

פורסם
  • מחבר

זה ת'ראד בנושא אחר, שם שאלתי אם שווה לי ההשקעה בשביל השדרוג אבל אחרי שראיתי שזה לא הרבה כמו שחשבתי אז לא הייתה פה שאלה...

בת'ראד הזה אני צריך עזרה בהתלבטות בין שני הכרטיסים המקבילים, שאני אשמח אם תוכל לענות לי עליה! :)

פורסם
  • מחבר

הקפצה

אני בכוונה הקפצתי טיפה מוקדם כדי שאנשים יראו את זה בשעה נורמלית

פורסם

הייתי בודק במקומך שוב את המחיר שיצא לך עם מע"מ + שילוח.

פורסם
  • מחבר

תודה שהסבת את תשומת ליבי, ואני כבר חשבתי לעצמי "למה לא כולם מזמינים מהאינטרנט במחיר כזה?! חחח

והגיוני שהמשלוח יהיה 250 שקל נכון?

פורסם

100-200שח ימי/אוויר.

פורסם

יש לך כרטיס אשראי אמריקאי? newegg לא מוכרים מחוץ לארה"ב (למיטב ידיעתי, אם זה שונה היום, אשמח לדעת)

פורסם
  • מחבר

תודה על הקישור לTMS, אני יבדוק את זה.

ואם אני יזמין מניואג אז אני יעשה את זה דרך חברה שקוראים לה eazybuyus והיא עושה משלוחים מארה"ב לארץ ואם יש אתרים (כמו ניואג) שמצריכים כרטיס אשראי אמריקאי יש אפשרות להעביר את הכסף אליה והם יקנו את המוצר בשבילי, ממה שקראתי מתגובות של אנשים ואפילו בכתבה ב-ynet החברה אמינה ובטוחה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים