פורסם 2012 באוקטובר 3113 שנים מעוניין לשדרג ל WIN 8 הרצתי בדיקת התאמה וקיבלתי מס' הודעות לחוסר התאמה [table] [tr] [td][/td] [td] התקן אפליקציה כדי להפעיל דיסקי DVD ייתכן שעליך להתקין אפליקציה כדי להפעיל דיסקי DVD ב- Windows 8 [/td][/tr] [tr] [td][/td] [td] NX אינו מופעל עבור המעבד שלך; לחלופין, ייתכן שהמעבד אינו תומך ב- NX תוכנית ההתקנה תנסה להפעיל את NX במהלך ההתקנה. אם המעבד שלך אינו תומך ב- NX, ההתקנה תבוטל והמחשב שלך יחזור למערכת ההפעלה הנוכחית. [/td][/tr] [tr] [td][/td] [td] אתחול מאובטח אינו תואם למחשב שלך קושחת המחשב שלך אינה תומכת באתחול מאובטח, ולכן לא תוכל להשתמש בו ב- Windows 8. [/td][/tr] [tr] [td][/td] [td] Microsoft Office Professional Edition 2003 Microsoft Corporation לא תואם[/td][/tr] [tr] [td][/td] [td] iTunes Apple Inc. הסר מחשבים מורשים[/td][/tr] [tr] [td][/td] [td] Subtitle Workshop 2.51 [/td][/tr] [tr] [td][/td] [td] Windows Live Essentials Microsoft Corporation אני עובד עם חומרה יחסית חדישה מעבד K 2500 SANDY BRIDGE לוח אם Z68 Extreme 4 ASROCK האם זה אומר שעכב חוסר ההתאמות הללו לא תתאפשר התקנה של WIN 8 [/td][/tr][/table] [table] [tr] [td][/td] [td] [/td[/td][/tr][/table]
פורסם 2012 בנובמבר 213 שנים רוב הדברים מדברים על תוכנות מותקנות בכל מיקרה אני ממליץ לך לעשות גיבוי ואז התקנה נקיה על מחיצה נפרדת בצורה כזאת עם יהיו לך בעיות עם WIN 8 תוכל לעשות בוט למערכת הישנה השדרוג מאפשר התקנה נקיה ,ורק בודק עם יש לך WIN במערכת
פורסם 2012 בנובמבר 413 שנים מחבר מה הקשר לחומרה? ניסית לפחות להבין את הדו"ח? דווקא כן ניסיתי להבין את הדוח והוא מדבר על דרישת תמיכה של מעבד ב NX=No Execute Bit ולוח אם שתומך ב SecureBoot
פורסם 2012 בנובמבר 413 שנים היה חלק מזה אצלי התקן אפליקציה כדי להפעיל דיסקי DVD ייתכן שעליך להתקין אפליקציה כדי להפעיל דיסקי DVD ב- Windows 8 לא חשוב משתמשים בנגן חיצוני VLC וכדומה.[table][tr][td] NX אינו מופעל עבור המעבד שלך[/td][/tr][/table]לא בעיה התקנתי התקנה נקייה הכל רץ עובד גם בשיחה לפני עם מיקרוסופט אמרו שלא תהיה בעיה והם צדקו. אותו דבר לאיתחול מאובטח התקנתי והכל טובלגבי היתר אני לא יודע אני עם אופיס 2010 שעובד יופי . יש כמו בווינדוס 7 מצב תאימות תנסה את שאר התוכנות במצב זה אני מציע.וכל האמור במחשב עם מעבד INTEL 7500 על לוח בסיסי וארבע גיגה זיכרון (חומרה של לפני כארבע שנים) . ויש שיפור ניכר בביצועים. התקנת תוכנות מהירה יותר , פתיחת תוכנות ,העברת קבצים .
פורסם 2012 בנובמבר 413 שנים מחבר היה חלק מזה אצלי התקן אפליקציה כדי להפעיל דיסקי DVD ייתכן שעליך להתקין אפליקציה כדי להפעיל דיסקי DVD ב- Windows 8 לא חשוב משתמשים בנגן חיצוני VLC וכדומה.[table][tr][td] NX אינו מופעל עבור המעבד שלך[/td][/tr][/table]לא בעיה התקנתי התקנה נקייה הכל רץ עובד גם בשיחה לפני עם מיקרוסופט אמרו שלא תהיה בעיה והם צדקו. אותו דבר לאיתחול מאובטח התקנתי והכל טובלגבי היתר אני לא יודע אני עם אופיס 2010 שעובד יופי . יש כמו בווינדוס 7 מצב תאימות תנסה את שאר התוכנות במצב זה אני מציע.וכל האמור במחשב עם מעבד INTEL 7500 על לוח בסיסי וארבע גיגה זיכרון (חומרה של לפני כארבע שנים) . ויש שיפור ניכר בביצועים. התקנת תוכנות מהירה יותר , פתיחת תוכנות ,העברת קבצים .תודה על האינפורמציה אולם זה מוזר מדוע המערכת מוציע בכלל את ההודעה הזו אם זה לא נכון
פורסם 2012 בנובמבר 413 שנים למעשה, שום דבר שם לא חובה. לכן - גם כתבתי להבין את הדו"ח ולא רק לקרוא אותו.
פורסם 2012 בנובמבר 513 שנים מחבר למעשה, שום דבר שם לא חובה. לכן - גם כתבתי להבין את הדו"ח ולא רק לקרוא אותו.אשמח אם תואיל להסביר לי מה לא חובה ומדוע מיקרוסופט טוענת שחלונות 8 לא יוכל להיתען?האם XN לא חובה?האם אתחול מאובטח אינו חובה ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.