עבור לתוכן

שידרוג ל WIN 8 הודעות על חוסר התאמה

Featured Replies

פורסם

מעוניין לשדרג ל WIN 8 הרצתי בדיקת התאמה וקיבלתי מס' הודעות לחוסר התאמה [table] [tr] [td][/td] [td] ‏‏התקן אפליקציה כדי להפעיל דיסקי DVD ‏‏ייתכן שעליך להתקין אפליקציה כדי להפעיל דיסקי DVD ב- Windows 8 [/td][/tr] [tr] [td][/td] [td] ‏‏NX אינו מופעל עבור המעבד שלך; לחלופין, ייתכן שהמעבד אינו תומך ב- NX ‏‏תוכנית ההתקנה תנסה להפעיל את NX במהלך ההתקנה. אם המעבד שלך אינו תומך ב- NX, ההתקנה תבוטל והמחשב שלך יחזור למערכת ההפעלה הנוכחית. [/td][/tr] [tr] [td][/td] [td] אתחול מאובטח אינו תואם למחשב שלך ‏‏קושחת המחשב שלך אינה תומכת באתחול מאובטח, ולכן לא תוכל להשתמש בו ב- Windows 8. [/td][/tr] [tr] [td][/td] [td] Microsoft Office Professional Edition 2003 Microsoft Corporation לא תואם[/td][/tr] [tr] [td][/td] [td] iTunes Apple Inc. הסר מחשבים מורשים[/td][/tr] [tr] [td][/td] [td] Subtitle Workshop 2.51 [/td][/tr] [tr] [td][/td] [td] Windows Live Essentials Microsoft Corporation אני עובד עם חומרה יחסית חדישה מעבד K 2500 SANDY BRIDGE לוח אם Z68 Extreme 4 ASROCK

האם זה אומר שעכב חוסר ההתאמות הללו לא תתאפשר התקנה של WIN 8 [/td][/tr][/table] [table] [tr] [td][/td] [td] [/td[/td][/tr][/table]

פורסם
  • מחבר

?????????

פורסם

מה הקשר לחומרה? ניסית לפחות להבין את הדו"ח?

פורסם

רוב הדברים מדברים על תוכנות מותקנות

בכל מיקרה אני ממליץ לך לעשות גיבוי ואז התקנה נקיה על מחיצה נפרדת

בצורה כזאת עם יהיו לך בעיות עם WIN 8 תוכל לעשות בוט למערכת הישנה

השדרוג מאפשר התקנה נקיה ,ורק בודק עם יש לך WIN במערכת

פורסם
  • מחבר

מה הקשר לחומרה? ניסית לפחות להבין את הדו"ח?

דווקא כן ניסיתי להבין את הדוח >:( והוא מדבר על דרישת תמיכה של מעבד ב NX=No Execute Bit ולוח אם שתומך ב SecureBoot

פורסם

אתה יכול לשמור את הדו"ח ב- Html ולעלות אותו לכאן שנבין יותר טוב.

פורסם

היה חלק מזה אצלי

התקן אפליקציה כדי להפעיל דיסקי DVD ‏‏ייתכן שעליך להתקין אפליקציה כדי להפעיל דיסקי DVD ב- Windows 8 לא חשוב משתמשים בנגן חיצוני VLC וכדומה.

[table][tr][td] ‏‏NX אינו מופעל עבור המעבד שלך[/td][/tr][/table]לא בעיה התקנתי התקנה נקייה הכל רץ עובד גם בשיחה לפני עם מיקרוסופט אמרו שלא תהיה בעיה והם צדקו.

אותו דבר לאיתחול מאובטח התקנתי והכל טוב

לגבי היתר אני לא יודע אני עם אופיס 2010 שעובד יופי . יש כמו בווינדוס 7 מצב תאימות תנסה את שאר התוכנות במצב זה אני מציע.

וכל האמור במחשב עם מעבד INTEL 7500 על לוח בסיסי וארבע גיגה זיכרון (חומרה של לפני כארבע שנים) . ויש שיפור ניכר בביצועים. התקנת תוכנות מהירה יותר , פתיחת תוכנות ,העברת קבצים .

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע איך ניתן לצרף קובץ לחלון התכתובת

פורסם
  • מחבר

היה חלק מזה אצלי

התקן אפליקציה כדי להפעיל דיסקי DVD ‏‏ייתכן שעליך להתקין אפליקציה כדי להפעיל דיסקי DVD ב- Windows 8 לא חשוב משתמשים בנגן חיצוני VLC וכדומה.

[table][tr][td] ‏‏NX אינו מופעל עבור המעבד שלך[/td][/tr][/table]לא בעיה התקנתי התקנה נקייה הכל רץ עובד גם בשיחה לפני עם מיקרוסופט אמרו שלא תהיה בעיה והם צדקו.

אותו דבר לאיתחול מאובטח התקנתי והכל טוב

לגבי היתר אני לא יודע אני עם אופיס 2010 שעובד יופי . יש כמו בווינדוס 7 מצב תאימות תנסה את שאר התוכנות במצב זה אני מציע.

וכל האמור במחשב עם מעבד INTEL 7500 על לוח בסיסי וארבע גיגה זיכרון (חומרה של לפני כארבע שנים) . ויש שיפור ניכר בביצועים. התקנת תוכנות מהירה יותר , פתיחת תוכנות ,העברת קבצים .

תודה על האינפורמציה אולם זה מוזר מדוע המערכת מוציע בכלל את ההודעה הזו אם זה לא נכון

פורסם

לי היה רק על האתחול המאובטח, זה לא חובה, אלא אופציונלי.

פורסם

למעשה, שום דבר שם לא חובה. לכן - גם כתבתי להבין את הדו"ח ולא רק לקרוא אותו.

פורסם
  • מחבר

למעשה, שום דבר שם לא חובה. לכן - גם כתבתי להבין את הדו"ח ולא רק לקרוא אותו.

אשמח אם תואיל להסביר לי מה לא חובה ומדוע מיקרוסופט טוענת שחלונות 8 לא יוכל להיתען?

האם XN לא חובה?

האם אתחול מאובטח אינו חובה ?

פורסם

לא זה אופציונלי, תקרא את הקישור שהם מביאים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים