פורסם 2012 באוקטובר 3113 שנים קניתי מחשב ב-3,100 ש"ח, ואני מעוניין לדעת מה דעתכם על המחיר ביחס למפרט.המפרט:מארז - HuntKey מידי ATX (שני חיבורי USB קדמיים)ספק - Thermaltake דגם TR2 450W (הספק אמיתי של 450W)לוח אם - Gigabyte GA-Z77-D53Hמעבד - Intel® Core™ i7-3770 CPU @ 3.40GHz × 8זיכרון - Kingston DDR3-1600 2 × 4GiBכרטיס מסך,כרטיס קול וכרטיס רשת - מובניםצורב DVD - תוצרת SONY בממשק SATA מהירות X24ללא דיסק קשיחללא מסך3 שנים אחריות על הכל, שנתיים על הצורב.המחיר (3100) הוא אחרי מע"מ, כולל הרכבה.כאמור - אשמח לדעת מה דעתכם על המפטר, למרות שכבר קניתי אותו.
פורסם 2012 באוקטובר 3113 שנים מחשב טוב!צורב מהיר במיוחד, חיבורי USB קדמיים, וספק כח בהספק אמיתי (ולא חרטא) של 450W.רק חבל שאין דיסק קשיח ומסך - שני דברים שיכולים להועיל לשימוש במחשב, ואפילו חיוניים.אבל בסך הכל הכללי מחשב טוב.סתם שאלה - איך אתה מפעיל את המחשב ללא עכבר ומקלדת?
פורסם 2012 באוקטובר 3113 שנים מחבר יש לי דיסק קשיח ומסך...אגב, יש שישה חיבורי USB אחוריים, כאשר כמה מהם (שניים או ארבעה, אני לא זוכר בדיוק) הם USB 3.והמחיר טוב ?
פורסם 2012 באוקטובר 3113 שנים עושה רושם שכן!אני אולי הייתי קונה את אותו המפרט עם מעבד סלרון ואז היה יוצא הרבה יותר זול,התיעצת עם מישהו לפני שקנית?
פורסם 2012 בנובמבר 113 שנים מה השימושים שלך?למשחקים המחשב לא מאוזןבאותו מחיר (עבור משחקים) עדיףלרדת במעבד ולהוסיף כרטיס מסךחיצוני
פורסם 2012 בנובמבר 113 שנים מחבר לא למשחקים, אחרת הייתי קונה כרטיס מסך עם המחשב...המטרה היא בניית מערכת (לינוקס) מקוד מקור.בדקתי את מהירות הבנייה (הידור), והיא עצומה.הידרתי את GTK+ (בסביבות ה-800,000 שורות קוד) בתוך 55 שניות, דבר שאמור לארוך בין רבע לחצי שעה.
פורסם 2012 בנובמבר 113 שנים כבד זה עניין יחסי.למשל שלי שוקל כ14 קילו (יחד עם התוכן).בד"כ משקל לא נחשב לחסרון,הרי לא מדובר במחשב נייד.
פורסם 2012 בנובמבר 113 שנים מהרגע שהוא על השולחן זה בהחלט לא מפריע.איזה עוד חסרון יש במארז ?יכולת קירור\נוחות ההרכבה וכד'.בכ"מ בבסיס מה שחשוב זה שיהיה מאורר שיקרר את הכונן הקשיח, ומאורר שיוציא את האויר החם אל מחוץ למארז - איזור הספק (אני מניח שהוא ממוקם למעלה) והמעבד.
פורסם 2012 בנובמבר 113 שנים מחבר אם אני לא טועה, יש מאוור לכונן הקשיח, למעבד ועוד אחד נוסף (על הספק, נדמה לי), שממוקם דווקא למטה.שזה בעצם מעולה.אגב - המחשב מאוד שקט.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.