פורסם 2012 באוקטובר 3113 שנים שלום, אני צריך את עזרתכם דחוף.משום מה היום כאשר החלטתי לשחק במחשב בפרו 13 (כמו בכל יום) הוא הודיע לי שהכרטיס מסך לא עומד בדרישות.לאחר בדיקה ראיתי שהמחשב פשוט לו מזהה אותו...ניסיתי לעדכן דרייבים וכו' אבל כלום לא עזר.
פורסם 2012 באוקטובר 3113 שנים הוא מזהה אותו כי אתה עובד עליו, אלא אם אתה מחובר עם המובנה (תבדוק את זה).
פורסם 2012 באוקטובר 3113 שנים מחבר הוא מזהה אותו כי אתה עובד עליו, אלא אם אתה מחובר עם המובנה (תבדוק את זה).עד כמה שידוע לי אין לי מובנה.הלוח אם שלי הוא Intel dp55wb
פורסם 2012 באוקטובר 3113 שנים לפח שולחן העבודה אתה ב-WIN8, הדרייבר שלך תומך ב-WIN8?בנוסף הכרטיס מזוהה כי אתה עובד עליו.תנסה להתקין את המשחק מחדש.
פורסם 2012 באוקטובר 3113 שנים מחבר לפח שולחן העבודה אתה ב-WIN8, הדרייבר שלך תומך ב-WIN8?בנוסף הכרטיס מזוהה כי אתה עובד עליו.תנסה להתקין את המשחק מחדש.תשמע, הדרייבר הוא לא תומך בWIN8 אבל הוא עבד לי מעולה עד לפני כיומיים. אין כרגע דרייבר ל HD4870 בWIN8.בנוסף לזה כאשר אני מנסה לפתוח את הCCS הוא מראה לי את זה:
פורסם 2012 באוקטובר 3113 שנים מחבר תודה רבה לך גבר...אתה אומר שזאת לא בעיה בכרטיס בכלל?עריכה:התקנתי מחדש את הפרו ואותה שגיאה :
פורסם 2012 באוקטובר 3113 שנים האם ההודעה מונעת ממך להריץ את המשחק, או רק אינה מאפשרת להגדיר picture quality ל-high?כי אם זה השני, אין בעיה להתגבר על זה (להכריח הגדרות גבוהות) בעזרת kitserver, או אפילו jenkey gameplay tool 2013.
פורסם 2012 באוקטובר 3113 שנים מחבר האם ההודעה מונעת ממך להריץ את המשחק, או רק אינה מאפשרת להגדיר picture quality ל-high?כי אם זה השני, אין בעיה להתגבר על זה (להכריח הגדרות גבוהות) בעזרת kitserver, או אפילו jenkey gameplay tool 2013.זה רק מונע ממני להגדיר הגדרות גבוהות.אבל ממה זה נובע?, איך זה קרה פתאום?
פורסם 2012 בנובמבר 113 שנים לא יודע ממה זה נובע אבל אתה לא הראשון שנתקל בבעיה הזאת במשחקי הפרו, והכלים שהצעתי לך יאפשרו לך לעקוף אותה.
פורסם 2012 בנובמבר 213 שנים מחבר זה רק מונע ממני להגדיר הגדרות גבוהות.אבל ממה זה נובע?, איך זה קרה פתאום?הורדתי את ה JENKהאם ההודעה מונעת ממך להריץ את המשחק, או רק אינה מאפשרת להגדיר picture quality ל-high?כי אם זה השני, אין בעיה להתגבר על זה (להכריח הגדרות גבוהות) בעזרת kitserver, או אפילו jenkey gameplay tool 2013.הורדתי את ה enkey gameplay tool 2013. אבל זה לא עוזר לי. אני לא מצליח לגרום למשחק להעלות הגדות.אפשר בבקשה הסבר קצר?תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.