עבור לתוכן

עומד לקנות מחשב מחר, בבקשה עזרה אחרונה!

Featured Replies

פורסם

היי,

איך שזה נראה, מחר אני עומד לקנות מחשב. המטרה העיקרית שלו לגיימינג. אני רוצה שיריץ BF3 הגדרות מקסימליות בלי לאגים ובלי בעיות. גם השקט מאד חשוב לי. עכשיו, אני לא פריק גיימינג מצד אחד, מצד שני אני כן רוצה שמתי שאני משחק שהוא יעבוד מצויין בלי שום בעיות.

בTMS בנו לי את המפרט הבא.

אני רוצה לשאול האם יש איזהשהם השגות עליו?

כמו כן, האם לשלם עוד כ1100 שקל בשביל GTX 670 במקום GTX 660?

האם GTX 660 מספיק לי, ושוב - שיריץ בצורה מעולה?

אני "מוכן" להשקיע את הסכום הנוסף, אם באמת זה מאד יוסיף לי. אם זה "סתם", בשביל רק עוד קמצוץ של הנאה, אז לא... אבל אם זה משהו משמעותי מאד, אז כן ארצה להוסיף את הסכום.

כמו כן, האם כדאי לי לקנות SSD למערכת ההפעלה? האם זה מאד משמעותי ישפר את המהירויות?

ו-כל השגה / הערה / הצעה נוספת על המפרט תתקבל מאד בברכה.

תודה רבה!

[table] [tr][td] [/t][/t] [table][tr] [td]

[table][tr][td]קטגוריות[/td] [td]מוצרים[/td] [td]כמות[/td] [td]מחיר[/td][/tr][/table][/t][/c][/td][/tr] [tr] [td]מעבד[/td] [td]Intel Ivy Bridge Core i5 3470 Socket 1155 6MB 3.2Ghz Tray[/td] [td]1[/td] [td]₪941[/td][/tr] [tr] [td]קירור למעבד[/td] [td]ZALMAN 7000V Al SI EDITION FAN CONTROL - בקניית מחשב חדש בלבד[/td] [td]1[/td] [td]₪54[/td][/tr] [tr] [td]לוח אם[/td] [td]Gigabyte GA-B75M-D3H[/td] [td]1[/td] [td]₪368[/td][/tr] [tr] [td]מארז[/td] [td]Fractal Design Define R3 + Seasoniv S12II-520W - בקניית מחשב חדש בלבד[/td] [td]1[/td] [td]₪775[/td][/tr] [tr] [td]זיכרון[/td] [td]Kingston 4GB 1600[/td] [td]2[/td] [td]₪105[/td][/tr] [tr] [td]קשיח למחשב שולחני[/td] [td]Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14[/td] [td]1[/td] [td]₪408[/td][/tr] [tr] [td]כרטיס מסך[/td] [td]GIGABYTE GEFORCE GTX660 OC 2GB RETAIL[/td] [td]1[/td] [td]₪1199[/td][/tr] [tr] [td]כונן אופטי[/td] [td]LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black[/td] [td]1[/td] [td]₪104[/td][/tr] [tr] [td]מסך[/td] [td]DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM - IPS PANEL - בקניית מחשב חדש[/td] [td]1[/td] [td]₪880[/td][/tr] [tr] [td]הרכבה[/td] [td]הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח[/td] [td]1[/td] [td]₪0[/td][/tr] [tr] [td][/td][td]סה"כ:[/td] [td]11[/td] [td]₪4939[/td][/tr][/table]

[/td][/tr][/table]

פורסם

מפרט מצויין - אל תשנה שום דבר.

אין שום צורך ב GTX670 עבור המסך שאתה קונה - ממש חבל על הכסף. תשמור אותו לשדרוג כרטיס מסך לעוד שנתיים.

SSD לא הכי שימושי למערכות גיימינג, אם אתה מוגבל בתקציב אתה יכול בשקט לוותר.

פורסם

מפרט טוב.תבדוק בפייסבוק של TMS יש להם כרטיס מסך דומה (660) ב1070 שקל.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה רבה חברים!

עוד דבר אחד - איזה רמקולים כדאי לי לקנות? אני לא צריך משהו "גיימרי", משהו סטנדרטי, אבל טוב, איפשהו בין 50 -200 שקל נראה לי.

יש כאן רשימה של רמקולים -

http://www.tms.co.il/cat/67

תודה שוב!

פורסם

זה לא כרטיס מסך דומה, זה אותו כרטיס בדיוק.

רמקולים של MICROLAB מומלצים בד"כ.

פורסם
  • מחבר

אהלן,

אוקיי, קיבלתי את המחשב היום, הכל בינתיים נראה בסדר.

עד עכשיו עבדתי עם לפטופ 17 אינצ' והסתדרתי איתו יופי.

עכשיו עם המסך 23 אינצ', אני צריך לשבת איזה כמעט מטר ממנו, אני לא מבין איך אני אמור לתפעל את המקלדת ואת העכבר?

אני צריך להושיט את הידיים לגמרי קדימה, וגם, אין להם איפה לנוח?

לדוגמא עם העכבר, עד עכשיו הייתי נח עם היד על השולחן, עכשיו, בקושי המפרק יד שלי נח על השולחן, דבר שנראה לי מאד לא נח!

למנוסים... איך אני מתפעל נכון את הסביבה?

תודה!

פורסם

תתחדש.יקח קצת זמן להתרגל לגודל המסך,במיחד ממעבר מלפטופ.מטר זה קצת רחוק לטעמי .במרחק כזה אפשר לצפות בסרטים אך קשה לעבוד על המחשב.חצי מטר זה המרחק היותר נוח.בכל זאת זה מסך מחשב לא טלויזיה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים