פורסם 2004 בינואר 2221 שנים את הלדים שמתי רק לבדיקה כפי שרואים יש לי לדים אולטרא ברייט שזה יהיה מה זה מגניב.
פורסם 2004 בינואר 2321 שנים מחבר זה כמו סקנר לד נילדק אחד אחרי אחד (אני חושב שARIK .G שם אחד כזה מיקדימה) בכל מיקרה זה אמור להיות מגניב כזה מוכן
פורסם 2004 בינואר 2321 שנים לפי מה שבנתי זה אורגן לדים שפועל על ידי הווינאמפ ופלאגאין מסויםבכל מקרה ראיתי מוד כזה עם מדריך להכנה וממש קל להכין את זה
פורסם 2004 בינואר 2321 שנים מחבר אוקיי אז ככה כאשר אתה מדליק את זה לד נידלק ואחרי זה השני ואחרי זה השלישי ואחרי זה הרביעי עד 20 וזה חוזר חלילה(כמובן הלד כובה כשהשני נידלק) אפשר לכוון את המהירות עם נגד שונה או נגד מישתנה אבל אני לא מצליח להשיג באוסטרליה נגד מישתנה של 100-200 אום לצערי הרב......
פורסם 2004 בינואר 2321 שנים לפי מה שבנתי זה אורגן לדים שפועל על ידי הווינאמפ ופלאגאין מסויםבכל מקרה ראיתי מוד כזה עם מדריך להכנה וממש קל להכין את זהטוב הוא אמר עכשיו שאין לזה קשר לWINAMPאבל זה בכל את יפה.תנסה לעשות את זה SOUND ACTIVATEזה יהייה יפה
פורסם 2004 בינואר 2321 שנים מחבר כאילו שהמהירות תיקבע לפי הקול..... חשבתי על זה וניראה לי שזה אפשרי אני יודע שאני יכול לעשות את זה LIGHT ACTIVATED בקלות (על ידי נגד אור) אבל ניראה לי שיש מעגל קטן לניגוד לפי קול אבל גם ככה אני לא מעוניין ניראה לי שאני אשים קבל מישתנה בימקום נגד כי זה שבב 555 ניראה אני עוד העדכן אותכם
פורסם 2004 בינואר 2321 שנים מחבר כן רק אמרתי שזה קל ולא ניראה לי שאני העשה את הSOUND ACTIVATED זה יותר מידי היתעסקות שאין לי כוח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.