פורסם 2004 בינואר 2221 שנים היה לי את המשחק הזה מהיום שהוא יצא והוא תמיד עלה לי טוב וראו את הכל רק עכשיו לא רואים לי את הבנות שמזניקות את המירוץ מה אני אמור לעשות??זה מעצבן
פורסם 2004 בינואר 2221 שנים לא יודע מה איתך אל אחרי שגמרתי UNDERGROUND MODE אז אין לי את הבנות האלו בQUICK RACE....זה לא נראה לי קשור לכרטיס.
פורסם 2004 בינואר 2221 שנים במחשב שלי יש רדאון 9600 פרו ואצלי רואים את הבנותולאח שלי יש טי איי 4200 ולא רואים את הבנות אז חשבתי שאולי זה שייך לכרטיס מסך או לדרייברים
פורסם 2004 בינואר 2321 שנים מחבר מישהו שיש לו את הבנות יכול לצלם לי תמונה של התפריט גרפיקה של המשחק אני חייב את זה תודה
פורסם 2004 בינואר 2321 שנים התעסקתי קצת והבנתי שאיכשהוא מישהו הוריד לי את קטגורית הCrowds מהDetail Level....אחי , לך לDISPLAY ואז תעשה שם מתחת לרמת הפירוט להיכנס לשם ואז תעשה "ON" על Crowds וזה יפעל.
פורסם 2004 בינואר 2321 שנים מחבר התעסקתי קצת והבנתי שאיכשהוא מישהו הוריד לי את קטגורית הCrowds מהDetail Level....אחי , לך לDISPLAY ואז תעשה שם מתחת לרמת הפירוט להיכנס לשם ואז תעשה "ON" על Crowds וזה יפעל.אני לא יכול לסמן את זה תיראה בעצמך
פורסם 2004 בינואר 2321 שנים אחי , יש לך כרטיס שתומך בDX7 ולא DX8 , GF4MX אני מנחש , הוא לא תומך ברמת הפירוט הזאתי.כנראה שרק בQUICK RACE הוא לא מראה את הבנות אבל CROWDS אצלי הוא זה שגורם להם להופיע.אצלי יש את הבנות ככה או ככה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.