פורסם 2012 באוקטובר 3013 שנים הי,כרטיס מסך און-בורד שבק חיים.אני מחפש כרטיס חיצוני להחליף אותו. השימושים כיום הם פשוטים (אינטרנט, מסמכים) אבל בעתיד תהיה קצת עבודה עם פוטושופ ותוכנות Adobe אחרות (לא עריכת וידיאו, רק עריכה גרפית בסיסית-בינונית). תקציב לענין - לא רוצה לעבור את ה-400 ש"ח, אם יש משהו איכותי בפחות מזה, כמובן שעדיף.ספק הכוח של המחשב הוא SeaSonic 400W , כך שהוא לא בעיה. לוח אם של GB, עם חריץ PCI-E 16. מסך "19, לא מתכוון לשדרג בקרוב.אני נמצא בחולון, כך שחנות בסביבה עדיפה.חשבתי על Sapphire 6670 DDR3 ב-385 ש"ח ב-TMS . אשמח לשמוע את דעתכם.
פורסם 2012 בנובמבר 413 שנים לדעתי זאת האופצייה הכי טובה. כרטיסים חלשים ממנו כנראה יתקשו קצת בעריכה גרפית וכרטיסים קצת יותר חזקים מתקרבים ל500 שקל
פורסם 2012 בנובמבר 413 שנים כנראה שעדיף NVIDIA (ליבות CUDA יביאו שיפור ביצועים בהרבה תוכנות). תוכל לציין את התכנות בהן אתה משתמש?
פורסם 2012 בנובמבר 513 שנים מחבר כנראה שעדיף NVIDIA (ליבות CUDA יביאו שיפור ביצועים בהרבה תוכנות). תוכל לציין את התכנות בהן אתה משתמש?הכוונה היא להשתמש בפוטושופ, פלאש ו-Illustrator. אני לא יודע אם הן ספציפית נהנות מ-CUDA.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.