עבור לתוכן

כמה Mb סטייה זה נקרא נורמאלי?

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מחובר דרך הוט ובזק בינלאומי במהירות של 30 מגה ורציתי לדעת כמה סטיה מתחת לשלושים זה נקרא נורמאלי?

21-22 זה נורמאלי לשעות 5-6 בערב?

אם לא כמה זה כן נקרא נורמאלי לשעות האלא וכמה לשעות הלילה( 12-1 בלילה)?

פורסם

אתה אמור לקבל 30 בתוך הארץ, תבדוק בspeedtest.bezeq.co.il

כל מגה מתחת זה לא נורמלי,

כל האמור לעיל בנוגע לגישה בתוך ישראל.

בנוגע לחו"ל - כל מגה זאת מתנה.

פורסם

היי TORIAN,

המהירות שאתה מתאר אכן אינה תקינה.

חשוב לציין כי אטיות בגלישה נובעת ממגוון סיבות בין היתר, אטיות שמקורה בספק תשתית, סוג החיבור, כמות המחשבים המחוברים על גבי הרשת ועוד.

על מנת לפתור את הנושא אשמח אם תשלח את שם משתמש בזק בינלאומי שלך, שמך המלא, מספר טלפון ושעות נוחות לחזרה למייל online@bezeqint.co.il או בהודעה פרטית.

המשך גלישה מהנה

פורסם

אני חושב שלוטם קצת התבלבלה למי יש פה בעיה ;) . בכל מקרה לפי דעתי אם אתה מקבל פחות מ30 לחו"ל זה לא ממש מצב רגיל כי לי יש "100" ומקבל מבזק 74 ומבזק בינלאומי אני מקבל בסביבות ה40-50mbps לעיתים נדירות זה קופץ למקסימום וזה ממש נדיר. מsteam אני לרוב מוריד במהירות 5.5MB/s שזה בערך 44mbps . עדיין מדי פעם בזמנים כמו מוצאי שבת המהירות יכולה לצנוח דרסטית (20mbps במקרה כזה יכול להחשב לטוב). אני חושב שהצניחה הכי גדולה היתה במוצאי יום כיפור בזמן שבמהלך החג הכל עבד על מקסימום (כן , אני כופר ;) ).

אני בכל מקרה לא בודק הכי הרבה . בדקתי עכשיו עם שליטה מרחוק על המחשב ואני מקבל לחו"ל 52.44 בבדיקת מהירות לחו"ל באתר של 014 (תמיכה ->בדיקת מהירות) . בבדיקה בארץ אני מקבל את המקסימום (לא בדקתי הרגע אין טעם).

תמיד צריך להבדוק מי נמצא בצד השני ששולח לך את המידע. אם זה מקור תוכן גדול ואמין כמו למשל החנות של EA שנקראת origin או Steam אז לרוב תקבל מהירות גבוהה (אני חושב שEA שולחים יותר מהר מsteam ) . בp2p זה לגמרי רנדומאלי והספקיות לפעמים מגבילות את זה (p2p זה חזיר של רוחב פס שיכול להפריע לכולם אז יש להם סיבה מוצדקת לעשות את זה) .

בגדול עם 30 צריך לקבל ב014 מקסימום - אני לא מצליח לקבל מקסימום אבל עדיין 50mbps זה סבבה מבחינתי. יש לי גיימר ואני לא בטוח אם זה משפיע על משהו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים