עבור לתוכן

Need for Speed: Most Wanted - הדיון הראשי.

Featured Replies

פורסם

מישהו שיחק במולטי יכול לתת חוות דעת ? האם שווה ?

• תגובות 126
  • צפיות 17.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

פספסתי משהו? על איזה בוס אתה מדבר? כל מה שאני רואה ,זה שלכל מכונית ישד כמה מסלולי מרוצים . איפה בוסים? ואיך כתבו כאן שסיימו את המשחק ורק עכשיו מתפנה לכל מכונית לסיים את המרוצים שלה. הרי כל המשחק בנוי רק על זה .

איך אפשר לפספס את הבוסים?,

יש 10 בוסים,אחרי שאתה מביס אותם אתה יכול לקחת להם את המכונית שלהם,

אחרי שאתה מביס את כולם אתה הופך להיות The Most Wanted.

וכבר סיימתי את המשחק :)

הפלתי את הקוניגסג ואת הפגני עם הלמבורגיני אדוונטור,

שיפרתי אותה וע השיפורים עם אדירה!

הכי טובה במשחק עם השיפורים! (גם נגד אחרות כשלאחרות יש שיפורים)

וזה ממש לא מרגיש כמו MW...וחבל שכך...

פורסם

הפוך גוטה, הפוך. שלושה כרטיסי מסך בSLI יכולים לגרוע לך מהביצועים ולעשות אפקט הפוך

נניח שהם גורעים, (ואכן יש משחקים כאלו), אבל למה אני מקבל רק 45 FPS, (אומנם על שלושה מסכים), ניחא.

אבל למה לעזאזל הכרטיסים על USAGE של 100%. חום מהגהנום יוצא לי מהמחשב. 3 כרטיסים צמודים שמגיעים ל95 מעלות זה פשוט הזוי.

בבאנצ'ים הכרטיסים לא עובדים כ"כ קשה. חייב לשים לזה סוף.

פורסם
  • מחבר

האם זה המנוע של BF3?

כי לדעתי ב-The Run.. היה גרפיקה יותר מושכת..

פורסם

אני ממשיך לשחק בזה אף על פי שלא אהבתי את הסטייל של ההתנגשויות והשליטה הבעייתית

אבל יש הרבה הנאה בלמצוא את כל המכוניות היפות האלו אחת אחת ולטייל איתם עם המוזיקה המעולה שהביאו פה במשחק

מה גם שיש אזורים מעניינים למשל נמל תעופה קטן נטוש שדפקתי שם האצות מעמידה עד קצה המסלול עם האריאל אטום וזה שוס

מרגיש כמו פרק בטופ גיר

גם יש אזור של תחנת רכבת שאפשר להשתולל

איך אני נהנה לטייל בלמבורגיני קונטש אבל זה הכל אשליה אני מרגיש שכל המכוניות אותו דבר כרגע ועוד שאתה משחק במצלמת כביש אפשר לשכוח באיזה רכב אתה בכלל נוסע

אז אני נוסע במצלמה עילית אפילו שלא מועדפת עליי

פורסם

האם זה המנוע של BF3?

כי לדעתי ב-The Run.. היה גרפיקה יותר מושכת..

זה מה שאני גם שאלתי

אני חושב שלא..

המנוע גרפי של BF3 הוא 2 frosbite

לעומת זאת בטוויטר של NFS טוענים אחרת

https://twitter.com/NeedforSpeed/status/210984390866644992

פורסם

אני ממשיך לשחק בזה אף על פי שלא אהבתי את הסטייל של ההתנגשויות והשליטה הבעייתית

אבל יש הרבה הנאה בלמצוא את כל המכוניות היפות האלו אחת אחת ולטייל איתם עם המוזיקה המעולה שהביאו פה במשחק

מה גם שיש אזורים מעניינים למשל נמל תעופה קטן נטוש שדפקתי שם האצות מעמידה עד קצה המסלול עם האריאל אטום וזה שוס

מרגיש כמו פרק בטופ גיר

גם יש אזור של תחנת רכבת שאפשר להשתולל

איך אני נהנה לטייל בלמבורגיני קונטש אבל זה הכל אשליה אני מרגיש שכל המכוניות אותו דבר כרגע ועוד שאתה משחק במצלמת כביש אפשר לשכוח באיזה רכב אתה בכלל נוסע

אז אני נוסע במצלמה עילית אפילו שלא מועדפת עליי

מסכים לגמרי.. בזבזתי לא מעט זמן על סתם נסיעה מהירה בכבישים.

דבר מאוד מאוד אדיר שהם עשו אלו כל הרמפות והקפיצות עם השלטים, זה ממש כיף לנסות לשבור את השיא פעם אחר פעם :P

פורסם

לשבור שיא? זה לא כיף... הכיף הוא לשבור את הלוגו של EA :D

פורסם

אלמנטים מ-burnout paradise: חופש פעולה מוחלט בעיר פתוחה, מולטיפלייר בסגנון של בורנאוט, המשפט "what happens next, is completely up to you" נאמר בתחילת המשחק, הכניסה למרוצים נעשית באמצעות לחיצה על גז+ברקס (RT+LT) יש סצינה לכל התנגשות, הריסת שלטי חוצות ושערים, אזורי פעלולים, אפשרות לנטרל מתחרים (takedown), דריפטים קלים, תפריט easydrive (היה בסגנון שונה קצת בבורנאוט), מוסכי תיקון והחלפת צבע פזורים במפה וכל מה שצריך זה רק לעבור דרכם (בבורנאוט היו כמה סוגים של מוסכים כאלה), הילוכים אוטומטים בלבד.

אלמטים מ-MW: שוטרים, מכוניות מקוריות, מצלמות מהירות, רשימת מבוקשים (רק שכאן חוץ מהשגת המכוניות אין לה ערך). אני אוסיף גם את התצוגה של המהירות כי בבורנאוט זה לא היה.

כמה דברים שהם בין לבין: השיפורים כאן חוזרים על עצמם לכל המכוניות וכלולים באופן מינימלי ביותר, עיצוב חיצוני לרכב היה קיים באופן מינימלי בבורנאוט וכאן אין בכלל. דבר משותף לשני המשחקים זה פס קול טוב מאוד.

אולי שכחתי דבר או שניים, אבל די ברור איזה משחק זה (NFS זה לא). אולי EA רצו "לתקן" את שם המותג NFS ע"י הכנסת אלמטים שונים לגמרי במודע? לכו תדעו. בכל מקרה, כשראיתי NFS MW, לא לזה ציפיתי. זה טוב, אבל זה לא NFS.

עוד משהו - הייתי ממש שמח אם היו מסמנים על הכביש את הדרך אל היעד. הצורך לזרוק את העיניים למטה כדי לראות את הכיוון כשאתה נוסע ב-270 קמ"ש, לא נגמר טוב ברוב המקרים.

פורסם

עוד משהו - הייתי ממש שמח אם היו מסמנים על הכביש את הדרך אל היעד. הצורך לזרוק את העיניים למטה כדי לראות את הכיוון כשאתה נוסע ב-270 קמ"ש, לא נגמר טוב ברוב המקרים.

לגמריייייייייייייייייייייייי

כל כך הרבה פעמים השתגעתי עם המפה המסריחה הזאת ורק עכשיו בזכותך נפל לי האסימון!

באמת לא מסומן על הכביש, זה למה פספסתי לפעמים את הפנייה!

פורסם

אז נראה אותך במהירות של 330+ בדרך למנהרות ..ורק דרופ קטן בגרפיקה ואז .. ;D

פורסם

האמת היא, שאף פעם לא יכולתי להאשים את הדרופים בהתנגשויות שלי. אני מניח שזה בגלל שהורדתי קצת בהגדרות (ambient occlusion מבוטל ו-blur על מדיום) והדרופים נמוכים יותר. משהו שחסר מאוד למשחק זה AA.

פורסם

מה קורה אם השוטרים עוצרים אותי? לפי מה שראיתי עד עכשיו לא קורה כלום..

איפה זה במפה?

פורסם

אם השוטרים עוצרים אותך לא קורה כלום. אם אתה בורח מהם אתה מרוויח נקודות. בלי קשר כדאי להתאמן לברוח מהם כי חלק מהמרוצים זה משימות בריחה.

פורסם

מה קורה אם השוטרים עוצרים אותי? לפי מה שראיתי עד עכשיו לא קורה כלום..

איפה זה במפה?

לא זוכר בדיוק :\ אבל די קרוב לאיפה שמתחילים באמצע כזה ויש בנמל תעופה הזה פורשה אחת שנראית קצת כמו משפחתית שכחתי את השם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים