עבור לתוכן

Need for Speed: Most Wanted - הדיון הראשי.

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

סליחה על הבורות, אבל סתם מעניין אותי לדעת.. האם הכרטיס שלי (HD6950) עדיין נקרא HIGH-END?

• תגובות 126
  • צפיות 17.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני מאמין שאם היה לי מעבד מהשנה האחרונה המצב היה יותר טוב, אבל גם עם GTX470 ומעבד בOC של 3.4

עדיין המשחק לא עובד בגרפיקה הכי גבוה.. עובד אבל לא חלק.

תורידו reflection זה משפר את הביצועים.. לפחות ל MEDIUM

פורסם

לא הבנתי בדיוק איך זה שלכרטיסי HIGH END יש דרופים ב FPS..

לא נופל אצלי מ 60 FPS על ההגדרות הכי גבוהות - 1920X1200.

ולמה לעזאזל אין עכבר במשחק ?

והמשחק מאוד מהנה.

כי במשחקי מרוצים לא צריך עכבר?

פורסם

לפחות בתפריטים שיהיה...

התפריטים עברו פה קונסולוניזציה מתקדמת D:

פורסם

מאוד מציק לי שיש דרופים.

עם מחשב כמו שלי לא צריך להיות פאקינג דרופים. :pissed:

פורסם
  • מחבר

http://www.gamespot.com/forza-horizon/videos/forza-vs-need-for-speed-which-one-should-you-go-with-6399204/?tag=Topslot;ForzaHorizonVsNfsMostWanted;ForzaHorizonVsNeedFo

אגב, תודה לזה שכתב את הטיפים לגבי המשטרות.. פשוט ככה אפשר לעבור אותם..

וגם חבר'ה, התרגלתי קצת לשליטה על הרכב.. פשוט צריך לעזוב קצת את הגז. :D

פורסם

טוב זהו סיימתי את המשחק המטורלל הזה

היה מצויין ! ;D

עכשיו נשארו המכוניות הקיימות כל אחת לסיים את המשימות שלה ורמת השיפורים ולמצוא מכוניות נוספות שמתחבאות במפה ..

שברתי ל koenigsegg תצורה עם ה GTR

ול huayra שלפני.. עם AUDI A1 חע :lol:

ולזה שמעלי ^^ ..אני בכלל לא מבין את ההשוואה בין המשחקים , NFS הנ"ל בכלל בסגנון של MIDNIGHT CLUB \ BURNOUT PARADISE ..ו FORZA מעתיקים את GT5 רק שהם היו מתים להיות GT5 :)

פורסם

המשחק הזה הוציא לי את כל החשק לשחק.

הוא פשוט אונס לי את כרטיסי המסך.למה אין אפשרות לV SYNC או משהו בסגנון? הכרטיסי מסך שלי צמודים אחד לשני ומגיעים ל90 מעלות + כאילו אני עושה להם בדיקת יציבות כלשהיא. :bash:

אה כן, וכנראה שTRI SLI גם לא מספיק, רבאק, 40 FPS? :s07:

פורסם

http://www.gamespot.com/forza-horizon/videos/forza-vs-need-for-speed-which-one-should-you-go-with-6399204/?tag=Topslot;ForzaHorizonVsNfsMostWanted;ForzaHorizonVsNeedFo

אגב, תודה לזה שכתב את הטיפים לגבי המשטרות.. פשוט ככה אפשר לעבור אותם..

וגם חבר'ה, התרגלתי קצת לשליטה על הרכב.. פשוט צריך לעזוב קצת את הגז. :D

השליטה ברכב היא כמו ב-Hot Pursuit...

פשוט תשתמש ברברס במקום הברקס.

הגעתי כבר לבוס ה-6 :)

פורסם

פספסתי משהו? על איזה בוס אתה מדבר? כל מה שאני רואה ,זה שלכל מכונית ישד כמה מסלולי מרוצים . איפה בוסים? ואיך כתבו כאן שסיימו את המשחק ורק עכשיו מתפנה לכל מכונית לסיים את המרוצים שלה. הרי כל המשחק בנוי רק על זה .

פורסם

אני מניח שהכוונה ב"לסיים את המשחק" היא לנצח את כל 10 הנהגים "המבוקשים ביותר" (שעל שמם המשחק נקרא) כפי שהוסבר בתחילת המשחק, ולהרוויח את המכוניות שלהם. מן הסתם לזה התכוון גם מי שקרא להם בוסים.

פורסם
  • מחבר

תאכלס, המירוצים של המבוקשים, לא כאלו מיוחדים.. (עברתי איזה 4 לבינתיים). לדעתי המירוצים של הרכבים עצמם, יותר כייפים.

פורסם

המשחק הזה הוציא לי את כל החשק לשחק.

הוא פשוט אונס לי את כרטיסי המסך.למה אין אפשרות לV SYNC או משהו בסגנון? הכרטיסי מסך שלי צמודים אחד לשני ומגיעים ל90 מעלות + כאילו אני עושה להם בדיקת יציבות כלשהיא. :bash:

אה כן, וכנראה שTRI SLI גם לא מספיק, רבאק, 40 FPS? :s07:

הפוך גוטה, הפוך. שלושה כרטיסי מסך בSLI יכולים לגרוע לך מהביצועים ולעשות אפקט הפוך

פורסם

מי שיש לו בעיות שליטה והתנגשויות מרובות זה רק בגלל שלא הורדתם מעט מהגרפיקה וה FPS נופל לאזור ה 45 , אני בהתחלה גם שברתי את הראש עם הנהיגה כאשר הגרפיקה הייתה אצלי על מקס' והיו לי נפילות לאזור 45 והשליטה ברכב הייתה כבדה וגרועה אם תורידו מהגרפיקה ותייצבו את ה FPS שלא ירד מתחת ל 50 אז הנהיגה הופכת "פלאים" להיות רגילה וקלה !

אני בשביל לייצב FPS על 60 עם נפילות קטנות ל 50-55,פשוט הורדתי את ה Ambient Occlusion מ HIGH ל MEDIUM .

בהצלחה :xyxthumbs:

פורסם

אחרי שעתיים בערך אני יכול להגיד שהמשחק מצויין, רק שהוא לא אמור להיות בשם NFS אלא BURNOUT משהו.

יש שם המון אלמטים מבורנאוט, כמובן בגלל המפתחת. בכל מקרה הוא לא מזכיר את MW הראשון בכלל וזה שיש "רשימת מבוקשים" מרגיש כאילו דחפו את זה בשביל הקטע.

פחדתי גם שהדרך בה חילקו את המרוצים, חמש לכל מכונית, והדרך להשיג מכוניות לא תהיה משהו שאני יאהב. אבל מסתבר שזה לא רע בכלל להסתובב בעיר ולחפש/להיתקל במכוניות.

חוץ מזה, השליטה לא רעה בכלל כמו שהרבה אומרים פה. רק צריך לשחק עם עוד כמה מכוניות ואז מתרגלים לזה פחות או יותר. אני משחק עם בקר אקסבוקס ונהנה מאוד.

המרדפים אכן קשים ולא הצלחתי עד עכשיו לברוח אפילו ממרדף אחד שנמשך יותר מחמש דקות שהרמה מגיעה ל-4+.

נפילות בפריימים גם אני חוויתי אפילו שהורדתי טיפה בהגדרות. רוב הפעמים המשחק רץ על 60+ פריימים ככה שברור שלמשחק לא צריכה להיות בעיה לפעול ככה תמיד. נקווה שהפאץ ייצא מהר.

מי שרוצה להוסיף לאוריג'ין מוזמן - Ba6Ra6K :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים