פורסם 2012 באוקטובר 3013 שנים אתה רואה איפה הטעות שלך ? אין שום קשר בין המשחק הזה להגה הזה ...זה אך ורק משחקים-סימולטורי נהיגה ! ..אז בטח שזה totally worst it : אייי אייי... תגזים. אם כבר משחקים אז משחקים בכיף. ממש לא בא לי לשחק עם מקלדת, ארכיידי ככל שיהיה המשחק
פורסם 2012 באוקטובר 3013 שנים השוטרים פה לא מוותרים בקלות, הא? מה שמטומטים, עמדתי במקום ושוטר עבר לידי, ישר התחיל מרדף. מה הקטע?! אבל 4 דקות למשחק ואני כבר בתוך מרדף שנמשך כבר איזה 10 דקות
פורסם 2012 באוקטובר 3013 שנים ההיגוי באמת קצת יותר קשה, אבל זה מאתגר וזה מה שחשוב. גרפיקה על Low/None ואני מקבל 32FPS במקסימום אינעל אחותו של הכרטיס המעצבן הזה..
פורסם 2012 באוקטובר 3013 שנים מחבר איך נפתרים מהשוטרים? אני כבר חצי שעה בורח מהם והם מגיעים בכמויות יותר גדולה וההיגוי קצת מתחיל להסתדר לי, אבל עדיין זה לא מה שהתרגלתי אליו. אגב, התרסקות מורידה לי כסף?
פורסם 2012 באוקטובר 3013 שנים מחבר כןן.. חבל על הזמן של OST..אגב, היופי גם שעושים נייטרו איך הפס ניהיה יפה כזה..
פורסם 2012 באוקטובר 3013 שנים איך נפתרים מהשוטרים? אני כבר חצי שעה בורח מהם והם מגיעים בכמויות יותר גדולה השתמשתי ברמפה כדי לעלות על גג ולהסתתר, השוטרים לא באו אחרי והמרדף הסתיים תוך שניות.
פורסם 2012 באוקטובר 3013 שנים חייב לציין משהו... הפס קול הטוב ביותר ששמעתי במשחק NFSBy freaking farדאבסטפ?
פורסם 2012 באוקטובר 3013 שנים אייי אייי... תגזים. אם כבר משחקים אז משחקים בכיף. ממש לא בא לי לשחק עם מקלדת, ארכיידי ככל שיהיה המשחק חעע אם כבר אז גיימפד של 360 או משהו יהיה מעולה ! מקלדת זה זיפט !
פורסם 2012 באוקטובר 3013 שנים כה מקלדת זה דרעק.. חבל, שלחתי היום את השלט 360 שלי לתיקון היתי שמח לשחק איתו
פורסם 2012 באוקטובר 3013 שנים מישהו מכיר במקרה דרך לסדר את ההיגוי הקשיח הזה ?זה ממש מחרפן וזה מוריד את כל הכיף מהמחשב,אני רואה רכבים מולי ואני לא יכול להתחמק מהם למרות שיש לי מספיק זמן.... !!!
פורסם 2012 באוקטובר 3013 שנים כמו שאמרו השליטה ברכבים לא משהו יחסית למשחק ארקייד.ורק אצלי המשחק לאגי?הכ.מסך לא מתאמץ כ"כ במשחק הזה אבל יש לי לאגים קטנים וזה נורא מפריע.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.