פורסם 2012 באוקטובר 3013 שנים יצא המשחק ראיתי.. וקצת שיחקתי בו.האם רק אצלי ההיגוי מאוד קשה ולא בסגנון (הארקדי) של The Run?
פורסם 2012 באוקטובר 3013 שנים כמעט שכחתי ממנו! *TPB*אני אעדכן בהמשך איך המשחק..(בעצם אין לי זמן היום ומחר, אז בחמישי.. ._.)דרישות מערכת מהאתר של EA למי שמחפש:Minimum System Requirement:OS: Windows Vista (Service Pack 2 and all available windows updates) 32-BitProcessor: 2 GHz Dual Core (Core 2 Duo 2.4 GHZ or Atlhon X2 2.7 GHz)Memory: 2 GBHard Drive: 20 GBDisk Drive: DVD ROM DriveGraphics Card (AMD): DirectX 10.1 compatible with 512 MB RAM (ATI RADEON 3000, 4000, 5000 OR 6000 series, with ATI RADEON 3870 or higher performance)Graphics Card (NVIDIA): DirectX 10.0 compatible with 512 MB RAM (NVIDIA GEFORCE 8, 9, 200, 300, 400 OR 500 series with NVIDIA GEFORCE 8800 GT or higher performance)Sound card: DirectX compatiblePeripherals: Keyboard and MouseRecommended System Requirement:OS: Windows 7 (Service Pack 1 and all available windows updates) 64-bitProcessor: Quad-Core CPUMemory: 4 GBHard Drive: 20 GBDisk Drive: DVD ROM DriveGraphics Card: DirectX 11 compatible with 1024 MB RAM (NVIDIA GEFORCE GTX 560 or ATI RADEON 6950)Sound Card: DirectX compatiblePeripherals: Keyboard and Mouse
פורסם 2012 באוקטובר 3013 שנים האם רק אצלי ההיגוי מאוד קשה ולא בסגנון (הארקדי) של The Run?לא מתאים להשוות אותו לThe Run בגלל שלא מדובר באותה חברה מפתחת. יהיה יותר הגיוני להשוות לHot Pursuit או אפילו Burnout Paradise (שהמשחק הזה נראה קרוב מאד להיות שילוב של שניהם).
פורסם 2012 באוקטובר 3013 שנים מחבר אני סתם נתתי דוגמא, אבל ההיגוי לא קצת שונה ממה שאנחנו רגילים? זה יותר רליסטי כזה.. וגם אין בכלל זוויות צפיה (רק 2)..
פורסם 2012 באוקטובר 3013 שנים הנקודה שלי היתה שגם בעבר היו הבדלי היגוי/שליטה בין משחק למשחק (במיוחד כשהמפתחת מתחלפת, אבל גם כשלא). ספציפית בHot Pursuit הרגשתי שהיתה לי שליטה (יחסית) מושלמת, אבל את The Run לא אהבתי גם אחרי שהתרגלתי.עוד לא שיחקתי מספיק כדי להחליט, אבל התחושה הראשונית שלי היא דמיון מאד חזק לBurnout Paradise, כולל בקטע של ההיגוי (אם כי זו יכולה להיות תחושה מוטעית בגלל שהכל כל כך דומה).
פורסם 2012 באוקטובר 3013 שנים ירידה גם מועטת מתחת ל60 FPS מאוד מורגשת ומקשה מאוד במשחק.גרפיקה יפה,אך חסרת AA . ואם היה AA ? היה רץ לי על 20 FPS . פחח על ההגדרות גרפיקה.
פורסם 2012 באוקטובר 3013 שנים משום מה המשחק מסרב לפעול על הכרטיס מסך הרגיל הוא עובד לי רק על ה GPU של המעבד..ניסיתי אפילו לכבות לגמרי את ה VirtuMVP אבל עדיין המשחק פועל ללא הכרטיס מסך
פורסם 2012 באוקטובר 3013 שנים VirtuMVP זאת צואה תוכנתית מלאת תחלואות ותופעות לוואי. אלא אם אתה לא מריץ 3DMARK11 מבוקר ועד ליל אני ממליץ בחום להסיר לחלוטין.אגב מצטייד ב-G27 חדש למשחק, totally worth it
פורסם 2012 באוקטובר 3013 שנים תאמת שאני גם מתחיל לשנוא את זה ולכן עדיין לא התקנתי אחרי ששדרגתי ל WIN8 אתמולבנוסף זה עשה לי כל מיני בעיות טקסטורה רנדומליות ב BF3
פורסם 2012 באוקטובר 3013 שנים עכשיו מתקין.. מקווה שהכרטיס שלי יצליח לסחוב את המשחק (ואולי אפילו עם גרפיקה שהיא לא LOW בהכל ._.)ותמיד במשחקי הNFS אין AA.. /:
פורסם 2012 באוקטובר 3013 שנים VirtuMVP זאת צואה תוכנתית מלאת תחלואות ותופעות לוואי. אלא אם אתה לא מריץ 3DMARK11 מבוקר ועד ליל אני ממליץ בחום להסיר לחלוטין. אגב מצטייד ב-G27 חדש למשחק, totally worth it אתה רואה איפה הטעות שלך ? אין שום קשר בין המשחק הזה להגה הזה ...זה אך ורק משחקים-סימולטורי נהיגה ! ..אז בטח שזה totally worst it :
פורסם 2012 באוקטובר 3013 שנים השליטה לא כל כך נוראית כמו שאתם אומרים פה... בהחלט לא כמו שהיה בNFSים הישנים, אבל היא לא נוראית כל כך.
פורסם 2012 באוקטובר 3013 שנים אני חושב שזה בגלל ה VSYNC, הוא יוצר סוג של דיליימישהו יכול לבדוק איך המשחק עובד עם VSYNC מכובה ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.