עבור לתוכן

Mac AIR למהנדס תוכנה - מספר שאלות

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מתחיל ללמוד שנה ג' הנדסת תוכנה, עובד במספר סביבות פיתוח, כל חיי עבדתי על PC ואני מעוניין לבצע את המעבר למחשב של אפל.

רציתי להקצות לנושא בערך 6,500ש"ח. ראיתי שתחת התקציב שלי ניתן למצוא מספר אפשרויות של מחשבי אפל, ורציתי לשאול לגבי יכולת העבודה שלהם, נוחות, ביצועים. והאם בכלל הצעד הזה הוא צעד נכון או ששווה להקצות את הכסף הזה לPC.

יש הרבה תשובות מפוזרות באינטרנט, אשמח לתשובה מהפעילים בפורום עקב הידע והנסיון.

תודה לכם,

בן

פורסם

שלום, בן, וברוך הבא לפורום.

והאם בכלל הצעד הזה הוא צעד נכון או ששווה להקצות את הכסף הזה לPC.

אין פה נכון ולא נכון. השאלה היא:

כל חיי עבדתי על PC ואני מעוניין לבצע את המעבר למחשב של אפל.

למה אתה רוצה לעשות את זה. רק למען ההתנסות או בשל סיבה אחרת?

פורסם
  • מחבר

היי,

קודם כל תודה על התשובה וההכוונה בשאלות שצריכות להשאל.

הסיבה המרכזית לשמה אני רוצה לעבור, היא שאהנה מהזמן שאני מעביר על המחשב בעבודה ופיתוח. שתוכניות ירוצו מהר, שקוד יקומפל בקלות ושמערכת ההפעלה/חומרה יעמדו בעומס האימולטורים הרצים.

בכל מקום בו קראתי את ההשוואות קופצת תמיד הסיסמא "ניצול נכון של חומרה" או "סביבת עבודה נוחה" (בהקשר של מחשבי אפל כמובן) ורציתי לדעת בצורה ספציפית לגבי הMac AIR אם הוא יעמוד בדרישות שלו.

תודה שוב על הזמן,

בן

פורסם

אלה רק סיסמאות. MAC עם מפרט מקביל לא יותר מהיר מPC עם אותו מפרט. לגבי סביבת עבודה נוחה - הכל עניין של הרגלים והעדפות אישיות.

פורסם

במחיר הזה אתה יכול לקנות לפטופ שלוקח את המק בכל פרמטר.

החומרה אותה חומרה,המעבד זהה[מבחינת ארכטיקטורה],הזכרון זהה ובטח שגם ההארדדיסק.

ואם אתה כל כך רוצה MACOS אז אפשר פשוט להתקין אותה בדואל בוט או כמערכת ראשית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים