עבור לתוכן

מקלדות מכניות ומקלדות רגילות

Featured Replies

פורסם

מקלדת מכנית יותר טובה ונוחה ממקלדת ממברנה תמיד, כמו שלנהוג במכונית של 100K שקל יותר נוח וטוב ממכונית ב 20K שקל.

לא נכון. זה נכון שהיא תמיד טובה יותר, אבל לא תמיד נוחה יותר. וכן, מכונית זולה יכולה להיות נוחה יותר במובנים רבים ממכונית יקרה, כך שגם הטענה שלך שגויה וגם הדוגמה שלך לא טובה.

אישית אני לא מבין איך מישהו יכול להשקיע במחשב אבל להקליד על חתיכת זבל מפלסטיק ב 50 שקל, אבל זה אני.

אני מסכים איתך לגמרי. אבל לא כל מקלדת ממברנה היא "חתיכת זבל ב50 שקל". ואם אתה חושב כך - או שלא ראית מספיק מקלדות ממברנה טובות או שאתה בא בגישה של סנוב.

ברוב המקרים השקעה במקלדת מכאנית לעומת מקלדת ממברנה טובה תהיה פוזה נטו. מקלדת ממברנה טובה תהיה עמידה ותספק חווית הקלדה ומשחק טובות, לא פחות ממקלדת מכאנית. הדבר היחיד שאני מכיר שבו מקלדת ממברנה לא יכולה, טכנית להתחרות במקלדת מכאנית זה הkey rollover. לייצר מקלדת ממברנה עם NKRO (שום הגבלה על מספר מקשים לחוצים במקביל) הוא דבר בלתי-אפשרי או יקר/מורכב מידי. לכן מי שמשהו כמו 6KRO (שזה לדעתי המקסימום בממברנה), חייב ללכת לכיוון מקלדת מכאנית. אבל רק גיימרים אדוקים שמשחקים במשחקים מאוד מסוימים יצטרכו משהו כזה.

פורסם

למה פוזה? הרבה אנשים דווקא נמשכים לנוחות...

פורסם

ברוב המקרים השקעה במקלדת מכאנית לעומת מקלדת ממברנה טובה תהיה פוזה נטו. מקלדת ממברנה טובה תהיה עמידה ותספק חווית הקלדה ומשחק טובות, לא פחות ממקלדת מכאנית.

פורסם

אני יכול לתרום לדיון את הניסיון האישי שלי.

אני משתמש במקלדת מכנית zowie celeritas. לדעתי היא נוחה יותר מכל מקלדת קודמת שהייתה לי (וגם מקלדות שיצא לי להשתמש בהן אצל אחרים, בעיקר פשוטות וזולות), ובעיקר איכותית ובנויה בצורה הרבה יותר טובה.

לפני כן הייתה לי את הלוג'יטק wave שהייתה מאוד לא נוחה עבורי ובדיעבד המחיר היקר יחסית שלה היה כנראה עבור כל מיני גימיקים שהיו בה.

אין לי ניסיון כדי לומר אם יש מקלדות ממברנה טובות או לא, אבל הבעיה היא שאי אפשר להתנסות בכל מקלדת לפני הקניה, אז כשהייתי צריך מקלדת החלטתי ללכת לכיוון של מקלדת מכנית כדי לראות במה מדובר ואם זה שווה את ההשקעה. בדיעבד אני מאוד מרוצה.

פורסם
  • מחבר

יש מישו שהתנסה במקלדות ממברנה איכותיות כמו: Razer Lycosa, Roccat Isku,Thermaltake Challenger Ultimate?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים