עבור לתוכן

אני מחפש משחק שיוכל לעבוד עם גיפורס 4

Featured Replies

פורסם

זה לא קשור לזה שהוא מזהה את הכרטיס

המשחק משתמש בטכנולוגיה שלא נתמכת ע"י ה-MX בשביל להציג את הבחורות (pixel shading אם אני לא טועה)

זה לא איזה ניסיון של EA לגרום לך לקנות כרטיס מסך חדש.

• תגובות 30
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

המשחק מזהה את הכרטיס ובגלל זה הוא לא נותן להראות את הדמויות, כדאי שהמשחק יעבוד לפחות.

לא חשבתי שהם מנסים לגרום לי לקנות כרטיס חדש, אם הם היו רוצים הם פשוט לא היו מורידים את הבחורות ואז הכרטיס לא היה מפעיל את המשחק.

פורסם
  • מחבר

עזוב אותך בחורות

הקטע המבאס שזה לא מראה את האפקט מהירות ששמים ניטרו (הפסים שמטשטשים את המסך)

הבאתי כרטיס של חבר שלי (אף אקס 5200), שיש לו 64ביט זיכרון (128 מגה בייט)

המשחק לא עבד יותר מהר, ולא יותר חלק

אותו דבר כמו ה MX440 אבל נפתחו לי אפשרויות חדשות בגלל הטכנולוגיות שהכרטיס משתמש שאין בכרטיס MX..

תחלס אני לא רואה סיבה להשקיע (כרגע) 400 שקל לקנות את הכרטיס הזה, אם ההבדלים היחידים זה המעודדים והאפקט של הנייטרו

אז ה 5200 ירד מהפרק, 5600 הוא כבר בסביבות ה 800-900 עד כמה שזכור לי, וזה כבר מתקרב למחיר של ה R9600XT

פורסם

אתה יכול למצוא היום FX5600 באיזור ה-600 שקל, רק תבדוק עם זכוכית מגדלת שלא מוכרים לך את גרסת ה-XT עם 64 (!) ביט.

פורסם
  • מחבר

לא מצאתי אף מקום שמוכרים בו את הFX5600 ב600 שקל

ומה זה גירסאת DT?

חבר שלי קנה ABIT FX5200 SILURO DT עם 64 ביט...

פורסם

אל תשפוט 5200 אם בדקת אחד עם 64BIT. לי יש עם 128BIT ולחבר יש חברה אחרת אבל עם 64, וההבדלים עצומים ממש.

רק שתבין, 5600XT יותר חלש מ-5200, בגלל ה-64 ביט הנוספים שיש ל5200 עם 128 ביט והוא גם יותר זול.

אין לי שמץ של מושג על ה- DT של אביט, אני רק יכול להמליץ לך להתרחק מFX עם 64 ביט (בין אם זה 5200 או 5600).

פורסם

יש למישהו מושג איך עושים SHOW FPS ב STAR WARS ? אני רוצה להוכיח שהוא עובד אצלי חלק .....

פורסם

מורידים FRAPS...

פורסם

דארק מיינד, בגוגל מצאתי רק דמואים של התוכנה, יש לך קישור לתוכנה המלאה (או שאין)?

עריכה:

לא נורא, גם בדמו יש לי פריימים :)

פורסם
  • מחבר

אל תשפוט 5200 אם בדקת אחד עם 64BIT. לי יש עם 128BIT ולחבר יש חברה אחרת אבל עם 64, וההבדלים עצומים ממש.

רק שתבין, 5600XT יותר חלש מ-5200, בגלל ה-64 ביט הנוספים שיש ל5200 עם 128 ביט והוא גם יותר זול.

אין לי שמץ של מושג על ה- DT של אביט, אני רק יכול להמליץ לך להתרחק מFX עם 64 ביט (בין אם זה 5200 או 5600).

הבעיה היא שאין לי מושג איך לדעת אם זה 128 או 64 לפני שאני קונה את הכרטיס..

אני קונה אצל KSP והם לא ממש יודעים להגיד לי פרטים מעבר לכמות הזיכרון (128\256 מגהבייט) של הכרטיס מסך..

למשל הכרטיס של ABIT שנמכר אצלהם לפני חודש וחצי ב430 שקל (והיום ירד ל 360)

מקושר לדף המוצר של אביט:

http://www.abit-usa.com/products/graphics/products.php?categories=2&model=46

שכתוב שם:

High-Performance, High-Precision 3D Redenering Engine

- 4-pixel per clock rendering engine

- Microsoft DirectX® and S3TC® texture compression

- 128bits, studio-quality floating point precision through the entire graphics pipeline

מה שאני יכול להבין מהשורה האחרונה שהזכרנות של הכרטיס עובדים ב 128 ביט

אבל לא, תוכנות ניטור חומרה למינהם (לדוגמא האיידה) מציינות שהזכרונות של הכרטיס עובדים ב64 ביט..

אז איך אני אמור לדעת לפני שאני קונה?

פורסם

זו הטעייה לשמה, הם מוכרים כרטיס מוחלש ובגלל זה המחיר הנמוך.

תחפש כרטיס באיזור ה-450 שקל של חברה מוכרת, אני מאוד מתקשה להאמין שימכרו לך גרסה של 64 ביט אבל ליתר ביטחון אפשר פשוט...

לשאול את המוכר ;D

אני יכול להיות בטוח ששל אסוס הם 128BIT אבל הם עולים יותר ולא משתלמים.

פורסם
  • מחבר

אתה אומר "חברה מוכרת"

אביט חברה מאוד אמינה ומוכרת.....

כמו שאמרתי רוב המוכרים שם לא ממש ידעו לענות לי על השאלה

ויענו לי לפי כמות הזיכרון שיש על הכרטיס במגה בייטים

בקיצור אמרו כאן ש FX5600 עם 64ביט יהיה חלש יותר מאשר 5200 עם 128 ביט, אז כנראה שאני ילך עליו

עכשיו שאני מסתכל בדף המוצר באתר של ABIT הכרטיס מאוד דומה אבל יש לו 8 זכרונות ב"ר" ולכרטיס שיש אצלנו יש רק 4 זכרונות בקצה הכרטיס..

פורסם

דיון על כרטיסי מסך מתאים לפורום גרפיקה

פורסם
  • מחבר

זו הטעייה לשמה, הם מוכרים כרטיס מוחלש ובגלל זה המחיר הנמוך.

תחפש כרטיס באיזור ה-450 שקל של חברה מוכרת, אני מאוד מתקשה להאמין שימכרו לך גרסה של 64 ביט אבל ליתר ביטחון אפשר פשוט...

לשאול את המוכר ;D

אני יכול להיות בטוח ששל אסוס הם 128BIT אבל הם עולים יותר ולא משתלמים.

איזה ביאוס התקשרתי לKSP לשאול

וסוף סוף נפלתי על מוכר שקצת מבין (מתעסק עם OC לא מעט, ובסך הכל לא אידיוט..)

בכל מקרה שאלתי על כרטיסי מסך והוא אמר לי שהאביט אצלהם זה 64 ביט, והוא לא יודע איזה 5200 אצלהם בחנות לא 64.. הוא חושב שהצ'אינטק 128 אבל אין להם אותו כרגע

שאלתי אותו בקשר לדף המוצר של אביט, שהם הציבו באתר שלהם

והוא אמר לי "הקישור להמחשה בלבד, אין שום מחוייבות שהפרטים בדף המוצר היו זהים לפרטים של הכרטיס שנמכר אצלנו"

פורסם

אם הוא חושב שהצ'יינטק הוא 128 ביט, אז פשוט תשאל חנות אחרת, אם גם שם (תקווה) תמצא מישהו מבין שיוכל לומר לך האם הצ'יינטק הוןא 128 ביט אז אפשר לומר לך תתחדש ;)

אגב, בדף מוצר של הצ'יינטק מה רשום?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים