עבור לתוכן

far cry...

Featured Replies

פורסם

יצא הדמו לא מזמן ואני מוריד את זה לאט פחד....

זה משחק מאוד כבד לפי התמונות שראיתי והוא נראה מדהים שם את דום 3 בכיס הקטן!

מישהו הספיק לשחק בדמו יכול לשים תמונות או לומר משהו על זה?..

• תגובות 45
  • צפיות 3.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הוא באמת טיפה כבד (בעצם, קצת יותר מטיפה), אבל הגרפיקה מדהימה וה AI הוא מהאיכותיים שנראו אי פעם.

פורסם

כן משחק שניראה באמת טוב , ה GF Ti 4200 שלי סוחב אותו מבחינה גרפית ,אבל יש יותר מידי תקיעות וה Loading ענק ....

קצת כבד הייתי אומר , מקווה שהגירסא "הסופית" תעבור איזו אופטימיזציה ...

פורסם

המשחק כבר יצא?

פורסם

גם אצלי עם ה4200 המשחק רץ בסדר עם כל ההגדרות על VERY HIGH אבל בפיצוצים ואקשן הפריימים צונחים

AI הוא מהאיכותיים שנראו אי פעם.

איכותי אכותי אבל אי אפשר לרחם על בן אדם שמגיע לאי ולא לרצוח אותו תוך חצי דקה?שניה אחרי שהתקרבתי לאיש בשביל לעשות את התמונה נפלתי מת

תמונות:

http://planet.nana.co.il/o-y-o/far2.png

http://planet.nana.co.il/o-y-o/far.png

עריכה: תוקנו תמונות

פורסם

אז הנה כבר למדת לקח חשוב.. קודם תירה בבן אדם, אחר כך צלם אותו.

פורסם

תמונות של אנשים שוכבים על הרצפה זה לא המומחיות שלך? :-X

עדיין, ההתחלה קשה מדי בשביל התחלה, אתה נוחת על האי עם אקדח ו4 אנשים (2 מתפוצצים מהר) עושים הקפות סביבך עם M16

פורסם

אחלה משחק!

אבל הגרפיקה קצת מאכזבת, רואים שזה משחק שבפיתוח כבר שלוש שנים (עוד מתקופת הגיפורס 3) , על המים רואים רק השתקפות אבל דרכם לא רואים את השבירה...

מישחקיות מצויינת, הם כיילו את הנשקים מוציין לרתע ולפיזור, אינטלגנציה מלאכיות באמת טובה.

ד"א

רץ אצלי על 1600 1200 עם אנטי כפול 6 ואניזוטרופי 16 דיי חלק, 37 פריימים.

יאיר.

פורסם

אפשר בבקשה לינק לדמו!?

פורסם

משחק גדול פרצתי קדימה וכיסחתי לכולם את הצורה,

נכנסתי מתחת לצריף גילו אותי אז הרגתי את מי שהיה,ראיתי עוד 4 באים אלי באופק אז קפצתי לסירה עם המכונת ירי

עשיתי 2 דקות סיבוב וחיררתי לכולם את הצורה עם זה בכל האי (משחק קצת אלים לא?!)

http://www.gamershell.com/search_go.pl?7572693d2f66696c6568656c6c2f343932392e7368746d6c26713d6661722b637279

הנה לינק

פורסם

מה שאני לא מבין זה למה כל הדמו של ה7 דקות הזה לוקח 520 מגה??

ד"א

אי אפשר להשוות אותו לדום 3 בגלל שהם מרנדרים סביבות שונות במהותן, אבל מבחינה טכנית (וממה שאני ראיתי ;) ) דום 3 יותר מרשים.

יאיר.

פורסם
  • מחבר

אחלה משחק!

אבל הגרפיקה קצת מאכזבת, רואים שזה משחק שבפיתוח כבר שלוש שנים (עוד מתקופת הגיפורס 3) , על המים רואים רק השתקפות אבל דרכם לא רואים את השבירה...

מישחקיות מצויינת, הם כיילו את הנשקים מוציין לרתע ולפיזור, אינטלגנציה מלאכיות באמת טובה.

ד"א

יאיר.

יאיר זה לא הגיוני מה שאתה אומר 37 פריימים זה יותר מדי בשבילך לי יש מעבד יותר חזק וכרטיס מסך אפשר להגיד בערך בכוח של שלך

ti 4200 128 ddr vivo gainward!

2.6 ghz intel

512 ddr pc 3200

ויש לי איזה 30..!

במקסימום

על 1024-768

?!

פורסם

גרפיקה קצת מאכזבת?

רואים שאתה לא מבין.במשחק הזה יש את הגרפיקה שהיא אחת מהמתקדמותו ,דומה לגיפורס 3 זה לא יכול להיות כי המשחק הזה הוא דיירקט איקס 9 ועבר עוד אין ספור שינוים מאז שהוא היה מצגת להצגת האיכות הגרפית של gf-3 .

פורסם

לפי התמונות שפורסמו כאן, הגרפיקה בהחלט נראית לא משו... נראה...

הדמו יורד כרגע ב75 קילובייט בשניה מ FileShack.com.

פורסם

אחלה משחק!

ד"א

יאיר.

יאיר זה לא הגיוני מה שאתה אומר 37 פריימים זה יותר מדי בשבילך לי יש מעבד יותר חזק וכרטיס מסך אפשר להגיד בערך בכוח של שלך

ti 4200 128 ddr vivo gainward!

2.6 ghz intel

512 ddr pc 3200

ויש לי איזה 30..!

במקסימום

על 1024-768

?!

הכרטיס לא בידיוק שווה לשלי, כדי להשוות צריך להוריד את הפילטרים ועדיף לבדוק על משחק שבנוי לדיירקטאיקס 8.1

בקשר לגראפיקה, תעיתי, המשחק עוד בפיתוח מתקופת הגיפורס 2!!, נכון שהכניסו שינויים, אבל יש דברים שאי אפשר לשנות ולא משנה מה הטכנולגיה הכי חדשה.

אני לא אומר שהגראפיקה לא טובה, אני רק אומר שהיא קצת מאכזבת, לא עשו שימוש נכון בשיידרים וביכולות בטקסטורה של דיירקט9.

יאיר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים