עבור לתוכן

windows 7 vs windows 8

Featured Replies

פורסם

שלום,

בימים הקרובים אני קונה מחשב חדש והייתי רוצה לדעת איזה ווינדוס יותר עדיף ומומלץ.

מה ההתרונות והחסרונות של כל אחד אשחמח לפירוט

השימושים שלי זה גיימינג.

חשוב לציין שאני מתעסק הרבה מאוד בהעברת קבצים מתיקיות לתקיות מכונן לכונן וכו... האם ווינדוס 8 יוכל לספק לי את הנוחות הזאת?

עשיתי סריקה על המחשב אם ווינדוס 8 יתאים לי

הוא מצא ככה האנטי וירוס לא תומך (AVIRAׂ

הWINRAR לא תומך

GTA IV לא תומך

DAEMON TOOLS לא תומך

perfect disk לא תומך

register mehanic לא תומך

האלה הדברים הכי חשובים שיש לי ויש לי הגרסאות הכי עדכניות ובלעדי התוכנות האלה אני לא יוכל להסתדר.....

פורסם

כמי שמכיר מערכות הפעלה של MS בשלושת העשורים האחרונים - אני ממליץ בחום למשתמשים לחכות איזה שנה עד שהם עוברים למערכת הפעלה מרגע יציאתה.

יש לא מעט חבלי לידה - בדמות אי תאימות\דרייברים\תיקונים של חורי אבטחה וכיוב' במהלך השנה הראשונה - לא חסר דומאות גם מהעשור האחרון (ע"ע XP ללא חבילת שירות ראשונה, ויסטה חלונות מילניום ועוד...)

מה גם שבמהלך שנה זו בד"כ "נבנה" מאגר התנסות עם המערכת הפעלה. אז תפרגן לעצמך לא להיות שפן נסיונות.

אישית אני מפעיל את 8 ומתנסה עליה בתור מערכת וירטואלית - אני גם צריך ללמוד אותה לא מעט (זה לא רק שינויי ממשק)

בהצלחה,

גבריאל

פורסם

זה מערכת שהיא שדרוג קטן יחסית ל7

אין סיבה לחששות שאתה מתאר

פורסם
  • מחבר

כמי שמכיר מערכות הפעלה של MS בשלושת העשורים האחרונים - אני ממליץ בחום למשתמשים לחכות איזה שנה עד שהם עוברים למערכת הפעלה מרגע יציאתה.

יש לא מעט חבלי לידה - בדמות אי תאימות\דרייברים\תיקונים של חורי אבטחה וכיוב' במהלך השנה הראשונה - לא חסר דומאות גם מהעשור האחרון (ע"ע XP ללא חבילת שירות ראשונה, ויסטה חלונות מילניום ועוד...)

מה גם שבמהלך שנה זו בד"כ "נבנה" מאגר התנסות עם המערכת הפעלה. אז תפרגן לעצמך לא להיות שפן נסיונות.

אישית אני מפעיל את 8 ומתנסה עליה בתור מערכת וירטואלית - אני גם צריך ללמוד אותה לא מעט (זה לא רק שינויי ממשק)

בהצלחה,

גבריאל

אוקיי עד עכשיו ההתנסות שלך עם המערכת הפעלה הזאת במחשב כמובן איך היא? תוכל לפרט לי בקצרה את ההתרונות והחסרונות שלה לעומת 7? כמובן ממה שגילית עד עכשיו :)

פורסם

אני התנסיתי עם חלונות 8, האמת לא ראיתי הבדל.

מהצד השני אם אין הבדל מובהק מה איכפת לך להתקין את 8

להערכתי כל המפתחים מוציאים בימים אלה עדכונים שיתמכו בגירסה החדשה.

פורסם

אוקיי עד עכשיו ההתנסות שלך עם המערכת הפעלה הזאת במחשב כמובן איך היא? תוכל לפרט לי בקצרה את ההתרונות והחסרונות שלה לעומת 7? כמובן ממה שגילית עד עכשיו :)

לחיוב

מאוד יציבה

מגיבה במהירות

ממשק התוכניות מהווה שיפור לעומת כפתור ההתחל (עניין של טעם)

לשלילה

מספר תוכנות שלא עבדו לי - במיוחד תוכנות מאוד ישנות שאני עובד איתן - לא מפתיע

צורכת הרבה יותר משאבים מאשר 7

קשה למצוא כלי מערכת - אבל זה קצת פחות כי אני מכיר הרבה קיצורים בתפריט RUN

סה"כ - אם אתה רוצה להתנסות - לך על זה - אם אתה רוצה משהו יציב ושיש לו תמיכה רחבה - תשאר עם 7

ושוב - היא איננה המערכת העיקרית שלי אלא רצה בתוך מכונה וירטואלית - אני מאמין שבעוד כחצי שנה אתקין אותה כמערכת עיקרית

בהצלחה,

גבריאל

פורסם

היא לא יותר כבדה מ7

אולי זה נדמה לך בגלל שהיא רצה במכונה וירטואלית.

בנוגע לכלי מערכת, כבר הסבירו פה איך להגיע אליהם מהר יותר מב7

פורסם

אני מריץ יותר ממכונה אחת וירטואלית - לכן ההשוואה

כמובן שאין להשוות בין מכונה וירטואלית לפיזית על אותו מחשב.

פורסם
  • מחבר

זה בעיה אני לא יכול להחליף כל יום מערכת הפעלה כי אני קונה מקורית

ואני קונה את זה עכשיו עם מחשב חדש ואני לא כל כך אוהב להתעסק עם התקנות וזה אז אני רוצה לקנות עכשיו משהו בטוח ושאני לא יצטרך להחליף

בינתיים אני יקנה 7 אלה אם כן משהו ישנה את דעתי כי בינתיים כל הביקורות שראיתי נגד ווינדוס 8 ואומרים שזה לא לגיימרים וכו...

פורסם

תקנה את גרסת השדרוג ב-40 דולר, תתקין מולטי בוט ותבדוק.

לגבי ההתרשמות שלי, המערכת סובלת מפיצול אישיות, רק בגלל שמייקרוסופט ניסו בכוח להאכיל אותנו בכפית גרבר כשאנחנו בכלל אוכלים סטייקים.

המטרו זה הדבר הכי מיותר ולא יעיל למשתמשי PC, אבל מה שבאמת מעצבן במערכת זה שמכריחים אותנו להשתמש בו ואי אפשר להחזיר את הממשק הישן והמוכר.

אפליקציות המטרו נפתחות על כל המסך, ואפשר לפתוח במקביל רק 2 - כלומר כל הקונספט השתנה, והשתנה לרעה הייתי מוסיף.

בנוסף, התמיכה בעכבר במטרו היא מאוד עלובה, וזה עוד בלשון המעטה.

לעומת המטרו, אם אתה חוזר לממשק הרגיל - מדובר במערכת מצויינת: מהירה, מאובטחת, תמיכה מצויינת בכל הדרייברים שהיו לי. למעשה מדובר על גרסה יותר מהירה ל-windows 7.

בתור גיימר, הבנתי שיש איבוד של כמה FPS בחלק גדול מהמשחקים, אבל לא משהו מורגש.

המשחק היחיד שהתקנתי בינתיים על 8 הוא crysis 1 והוא זז בסדר גמור.

בקיצור - אני ממליץ על 8, אבל רק אם הדבר הראשון שאתה עושה לאחר ההתקנה הוא להחזיר את כפתור ה-start ולהחזיר את ה-desktop כברירת מחדל בעליית המערכת על-ידי התקנת התוכנה הזו: http://classicshell.sourceforge.net

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים