פורסם 2012 באוקטובר 2813 שנים למומחים שלום רב.אני מעוניין לרכוש מדפסת משולבת של CANON מדגם PIXMA MX375 או דגם MX435 ואני לא יודע במה לבחור.עד עכשיו היו לי מדפסות של HP שלא שרדו זמן רב אצלי והתקלקלו מהר, איכות ההדפסה הייתה בינונית ומטה וכל הזמן היו לי תקלות ובעיות "מכאן ועד אילת" , ולכן החלטתי לנסות וללכת על CANON.יש לי דילמה איזה דגם לבחור, כי באתר הרשמי של היבואן מופיע רק דגם MX375 וכתוב "חדש" ולא מצאתי ביקורות עליו, לעומת זאת, הדגם השני MX435 ראיתי ביקורות לא מחמיאות במיוחד, והוא לא מופיע באתר של היבואנית KARAT.מה דעתכם בעניין? האם לקנות מדפסת CANON או חברה אחרת?בגדול אני מחפש מדפסת משולבת שתהווה אלטרנטיבה ראויה ל HP גם באיכות וגם באמינות, שבעיניי הם "על הפנים" ב HP.הנושא דחוף כי אני מתלבט כבר זמן רב ורוצה ללכת לקנות בקרוב את המוצר.תודה מראש.
פורסם 2012 באוקטובר 2813 שנים רק תיקח בחשבון שלדגמים האלו כמעט ולא קיימים ראשי דיו חליפיים - בטח לא לדגם 375 שהוא חדש.הם נותנים 3 שנים אחריות על המדפסות שלהם - שזה יותר מכל שאר החברות אבל הדיו יחסית יקר.
פורסם 2012 באוקטובר 2813 שנים מחבר תודה על ההתייחסות.הבעיה העיקרית כאן שבחנויות השונות כמעט ולא משווקים את המדפסות האלה, אלא דוחפים רק את ה HP שאני הולך, אם זה BUG, אופיס דיפו, IVORY, KSP וכד'.הלכתי לכל הרשתות האלו, וכשאני מבקש חוות דעת או המלצה על מדפסת משולבת של CANON, אומרים לי "זו מדפסת טובה, אבל ל HP יצא דגם יותר חדש שעולה 600 ש"ח שהוא DESKJET 4625 שעדיף לך לקחת אותו" ולא ממש משכנעים אותי על ה CANON.אם לא היה כל כך קשה להשיג את המוצר הייתי קונה אותו כבר מזמן.היחידים שמחזיקים כרגע מלאי של הדגם הספציפי שאני רוצה זה KSP, הדבר היחיד שמרתיע אותי זה שב KSP כמעט כל מוצר שרכשתי מהם יצא בו פגם והייתי צריך להחליף או להחזיר, לכן אני מעדיף לבדוק אופציות אחרות.אין לי בעיה עם זה שאין ראשי דיו חלופיים, אני מאלה שקונים רק מקורי ולא מתעסק ושובר את הראש עם חליפי שיגרום למדפסת להתקלקל.
פורסם 2012 באוקטובר 2913 שנים קודם כול שתדע שראש דיו לא יכול לקלקל את המדפסת. משקיעים המון בפרסום על מנת שיחשבו ככה.לצערי אני לא יכול לעזור לך למצוא מי המשווקים שיש להם את המדפסת, אבל אתה יכול לנסות לפנות לניופאן שהם היבואנים ונותני השירות של קנון היום. אולי להם תהיה רשימה מסודרת.בהצלחה.
פורסם 2012 בנובמבר 213 שנים מחבר בשעה טובה קניתי בסוף את דגם PIXMA MX375 מ KSP תל אביב, וכרגיל אצלם מקבלים מוצר עם אריזה קרועה, ובבית גיליתי שריטה קטנה בחזית המוצר.אני הולך לבדוק אותה למשך שבוע ימים את כל האופציות שלה כולל הפקס, העיצוב של המוצר יפה ועגול, מקווה שעובד כמו שצריך.סופ"ש נעים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.