עבור לתוכן

HOTBOX - האם יכול לתת יותר מכתובת איפי חיצונית אחת?

Featured Replies

פורסם

שלום, ברצוני לחבר לHOTBOX שני נתבים, אחד אלחוטי ואחד חוטי וככה אני מבודד את הרשת הקווית הביתית שלי מהרשת האלחוטית,

בעבר הוט אפשרו לקבל עד 3 כתובות IP חיצוניות בו זמנית מהמודם, האם זה המצב כיום? בתודה, עדי.

פורסם

אם אני לא טועה אפשר עד 4 (אבל אני לא סגור על זה).

פורסם
  • מחבר

התקשרתי להוט ולהוטנט, לטכנאים שלהם לא היה מושג קלוש על מה אני מדבר, פשוט מיאש אותי!!

פורסם
  • מחבר

לבסוף קיבלתי תשובה מהוט שכאשר הHOTBOX במצב מודם בלבד הוא מאפשר חיבור של התקן אחד בלבד ושאר החיבורים מנוטרלים.

פורסם

אני יכול להעיד שאצלי זה לא נכון - יש לי שני מחשבים שמחוברים ישירות להוטבוקס בכבל, ובמצב מודם (לא ראוטר), ואין חייגן, ויש לשניהם אינטרנט (בלי שיתוף אחד מהשני).

פורסם
  • מחבר

ושניהם מקבלים כתובת אי פי חיצונית שונה?

פורסם

כן, בוודאות. בדקתי כרגע.

פורסם
  • מחבר

איזה שקרנים ההוט האלו, הם התחילו להמציא תירוצים, נציג אחד אמר גם אם זה פועל זה יתנתק לך אחרי כמה ימים, נציג אחר אמר שזה לא אפשרי, נציג הפייסבוק אמר שזה חסום וכו...

פורסם

לבסוף קיבלתי תשובה מהוט שכאשר הHOTBOX במצב מודם בלבד הוא מאפשר חיבור של התקן אחד בלבד ושאר החיבורים מנוטרלים.

תהיה רגוע - יש לך שלוש כתובות IP - אתה יכול לחבר שלושה מחשבים, או נתב ו-SWITCH לכל אחת מהיציאות.

פורסם
  • מחבר

תודה!, עכשיו אני אקנה את הנתב ללא חשש.

פורסם

צודק,

אני במצב מודם ואני מקבל על כל פורט ב-HOX אייפי חיצוני שונה...

פורסם

כנראה שהוט וספקי האינטרנט לא ממש רוצים שאנשים ידעו זאת.

גם כי זה עולה להם טיפה יותר(כתובות IP).

ואולי גם כי הם מקבלים בקשות לIP נוספים ולוקחים על זה כסף.

העובדה היא שבחיבור ללא חייגן תמיד היה ועדיין אפשר לקבל 3 IP שונים בו זמנית ל3 MAC ADDRESS.

זאת אומרת שאחרי שחיברתם 3 התקנים(לכל התקן רשת יש MAC ADDRESS), הרביעי שתחברו כבר לא יקבל IP כי הרשימה מלאה ונעולה.

הרשימה מתאפסת כל כמה שבועות(כנראה בזמן שהמודם אינו מחובר), ואפשר לבקש מהתמיכה הטכנית של הוט לאפס את רשימת הIP/MAC.

תיאורתית הם יכולים לחסום את החיבורים הנוספים בHOTBOX, אך לפחות במקרה שלי הם לא עשו זאת.

מה שמעלה את הסברה שהם לא עושים זאת כלל.

וגם אם יעשו זאת עדיין אפשר לחבר את המודם לSWITCH ואליו לחבר 3 התקנים, כמו שעשיתי בעבר.

זה חלק מהטכנולוגיה והציוד של החיבור ללא חייגן.

וכנראה שהשימוש בזה מאוד שולי ואינו מצדיק נקיטת צעדים להגבלות ממשיות.

עם זאת, ההנחיה שלהם לא למסור את המידע ואפילו להכחיש, מעידה על כוונתם למנוע מגמת עליה בשימוש באופציה הנ"ל.

מגמת עליה שסביר להניח שקיימת, כמו שהדיון הזה מעיד על עצמו.

פורסם
  • מחבר

מה זה משנה להוט? בכל מקרה רוחב הפס לא עובד את המקסימום

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים