פורסם 2012 באוקטובר 2813 שנים בשבוע שעבר רכשתי את הראוטר הראשון שלי ורציתי לדעת מה הפעולות שצריך לעשות עליו כדי למקסם ביצועים ולקבל חווית משתמש אופטימלית.הבנתי שיש עדכון קושחה שצריך לבצע, או משהו כזה אך אני חסר נסיון בנושא ואין לי כוונה לגרום נזקים....כמו"כ הבנתי שיש איזו תוכנה ששולטת עליו מהמחשב או משהו כזה ולא מצאתי זכר לדבר כשהתקנתי אותו...תודה רבה!
פורסם 2012 באוקטובר 2813 שנים תכניס את הדיסק שהגיע איתו ותתקין אותו, תפעל לפי ההוראות, תהנה נתב מעולה.
פורסם 2012 באוקטובר 2813 שנים מחבר תודה רבה!עשיתי את זה ברגע שחיברתי אותו....העניין הוא שאין שם איזו תוכנה שאני יכול לשלוט בה עם דברים פנימיים כמו למשל הדלקה/כיבוי ה-WIFI וכדו'...כמו"כ מה צריך לעשות בשביל עדכון גרסה וחיבור כונן קשיח משותף דרך USB שבראוטר?
פורסם 2012 באוקטובר 2813 שנים יש לך כפתור מאחורי הנתב שמדליק\מכבה את הWIFI.הנתב חדש ורוב הסיכויים שיש לך את הקושחה הכי חדשה, ואם אתה לא מבין בזה עדיף לא להתעסק עם זה כי זה יכול להרוס את הנתבלגבי גישה לאפציות הנתב, כנס לכתובת192.168.1.1 ותכניס admin ו-adminאו 192.168.0.1בהצלחה
פורסם 2012 באוקטובר 2813 שנים מחבר נכנסתי דרך לחצן ימני על סמל הראוטר בלוח הבקרה, וזה פתח לי עמוד בדפדפן שדורש שם משתמש וסיסמה...לא זכור לי שיש לי כאלה....מה עושים?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.