עבור לתוכן

שאלה על מהירות 100 מגה בבזק.

Featured Replies

פורסם

לפני כמה ימים שידרגתי למהירות 100 מגה בבזק. בבידקות המהירות שערכתי התקבלה מהירות של 63-67. הזמנתי טכנאי של בזק והוא אמר שלפי בזק, כל עוד אני מקבל מהירות של מעל 60 זה נחשב בסדר ל100 מגה. הוא אמר שמכיוון שהתיבה נמצאת במרחק של כ100 מטר מהבניין שלי, אני מקבל קרוב ל60 ולא קרוב ל100. השאלה האם מה שהוא הסביר לי זה הגיוני או שאני צריך לדרוש מבזק לסדר את זה?

פורסם

הוא בהאמת צודק, וזה TOP100, לא 100 :silly: , בכל מקרה כאחד שיש לו חיבור 100 מגה כבר חצי שנה, פשוט תתקשר ותבקש להגידר את החיבור שלך כ RA או rate adaptive, לניסיון שלי זה עוזר, השאלה על כמה הראוטר שלך מסתנכרן מול המרכזיה? הבעיה העצם התשתית נחושת הישנה שלהם, לכל מי שבבזק ב 99.999% מהמקרים לא יקבלו 100, עולי רק בבתים חדשים, ואני כבר ירדתי מלשגע אותום הטלפון, עד שלא יהיה אופטי כמו בהוט אין לנו מה לעשות אם זה, כי זאת מגבלה של הטכנולוגיה הישנה של בזק על כבלי נחושת.

פורסם

החיבור שלי כבר מוגדר RA.

2270913720.png

מה המהירות הממוצעת אצלך?

פורסם

אם אתה מקבל 60 בTOP100 - שאגב לא שונה ממש מRA.

כדאי לך כלכלית לדעתי לקחת 50 מגה...כמובן זה מגיע עם UP של 3 :-)

פורסם

אני משלם על 100 מגה 100 שקל.

פורסם

אני משלם על 100 מגה 100 שקל.

במקרה הזה אתה תקוע בדיוק כמוני. אין משהו עם תמורה יותר טובה למחיר כרגע. לשדרג אחורה ל50/3 יעלה לי עוד 30 שקל לחודש. אני עדיין לא מצאתי סיבה שמצדיקה את הגדלת ההוצעות תמורת מהירות העלאה קצת יותר גבוהה.

פורסם

מה ההבדל בין TOP100 לRA?

אם אפשר לפרט את היתרונות והחסרונות של כל אחד.

פורסם

מה ההבדל בין TOP100 לRA?

אם אפשר לפרט את היתרונות והחסרונות של כל אחד.

חבילה של top 100 מגלה מה מהירות הקו שאפשר לעבוד בה לוקחת איזה טווח בטחון ואז עובדת רק במהירות הזאת. בזק גם הוסיפו לאחרונה קוד תיקון שגיאות שמוסיף איזה 12 מילי לפינג .

ב rate adaptive המודם בודק את מהירות הקו האפשרית כל הזמן ומשנה את המהירות בזמן אמת. עוד יתרון/חיסרון בזה שאין שם את התיקון שגיאות.

פורסם

הנה הנתונים של הראוטר: 6740U

למה בהורדה זה רק על 82464?

ואיך הנתונים של הקו בכללי?

להוריד את הרווחיפ

http://up357 .siz. co.il/up3/xzu2nfgythll.jpg

פורסם

ראיתי אנשים שקבלים סנכרון של 102, ממה שהבנתי זה מי שמזמין קו חדש לאינטרנט ואז בזק סוללים נחושת חדשה כי לרוב בדירות יש רק קו אחד, עולי זה מה שאתה יכול לנסות, כי אני בדיוק הגעתי לארון התקשות בבית ה"חדש" ומה אני יגיד לכם? ITS A FUCKING MESS :kopfpatsch: , בהשווה ל FTTH של הוט שזה כבל אחד שעובר בין הקומות בבית ומתחלף ל COAX בכניסה לדירה, אז אין לי הרבה מה להמליץ אחי כי הכבילה של בזק פשוט על הפנים, לצין פעם בארון התקשורת הראשי בביניין נראה מה תגלה, אבל הסנכרון שלך זה לא המקסימום האפשרי, תנסה קדום כל להגדיר דרך 166 על RA ותבדוק, המספר ישתנה ביחס לאיכות הקו וגרומים אחרים.

אבל מבחינתי עד שלא יהיה אופטי אנו סתם שוברים את הראש, כי גם סנכרון זה עניין טאורטי, כי בפועל זה פחות מזה, ועוד דבר נוסף, אם אתה על 1.5 UP, אז בחיים לא תקבל 100 מגה, צריך לפחות 2 מגה UP בשביל זה, או תשדרג ל 3 מגה UP בבזק ותבדוק אם זה משתפר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים