עבור לתוכן

FX5900 של MSI ב1490 שקל!!!!

Featured Replies

פורסם

יש מבצע חדש בZIGZAG! מחיר מדהים!! משתלם ביותר רוצו לחטוף את זה

• תגובות 32
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

OME\RETAIL? תן קישור!

למה סתם לפתוח ?

פורסם

OME\RETAIL? תן קישור!

למה סתם לפתוח ?

מה אתה עצלן לתקתק "זיגזג"?

פורסם

המחיר הזה טוב רק בגלל שאין את ה9800 וה5900XT בארץ כי בעקרון הXT לא מציג ביצועים כל כך נחותים וה9800 היה הרבה יותר טוב ועלה רק 100 ש"ח יותר

פורסם

ולמה לעשות פרסומות?

לא מספיק שיש לנו את כל הבאנרים האלה, צריך גם את התראדים חסרי התועלת על דברים כאלה?

פורסם

אני לא חושב שהוא עשה את זה כדי לפרסם את זיגזג.....הוא פשוט ראה את המבצע וחשב שזה משתלם ורצה לשתף אותנו בזה....

אני טועה? ???

פורסם

אם זה סתמי אתה לא חייב לקרוא את זה

לפי דעתי הוא באמת עשה לנו טובה ושיתף אותנו במבצע

פורסם

רטאדון 9800NP לא רק שיהיה חזק פי כמה אלא גם יעלה 1600 שקלים בלבד, וכן הוא עדיין זמין בארץ לכן הוא עדיין המשתלם והחזק ביותר ביחס לכסף כיום !

פורסם

לא נכון

הרדאון 9800NP הוא בערך שווה כוחות ל5900

וה5900 יותר זול ולכן הוא עדיף

פורסם
  • מחבר

איזה שטויות!!! תחפש כמה בנצ'ים שאת רוצה ותיראה שה5900 משתווה לו בהרבה מקרים ואף עוקף אותו... אני מדבר על 9800P....

אתם לא מאמינים לכו תחפשו!!!

אני אישית בוחר ב5900 כמו הרבה בפורומים מהעולם שבחרו בו >:(

פורסם

בידיוק ככה, אנשים , אתם משמיצים הרבה את הFXIM החדשים... וזה לא צריך להיות ככה... כמו שיש שבחים על 5900XT אז על 5900 בכלל וכלל!

עריכה : שוטטתי בביקורת קצת וראיתי שהם דיי צודקים , הפילטרים ב9800NP טיפה יותר טובים בחלק מהמשחקים מה5900... באיזה 30-20אחוז.. דיי הרבה , אבל לא משהו שהייתי משלם עליו עוד 200-150שקל...

פורסם

בידיוק ככה, אנשים , אתם משמיצים הרבה את הFXIM החדשים... וזה לא צריך להיות ככה... כמו שיש שבחים על 5900XT אז על 5900 בכלל וכלל!

עריכה : שוטטתי בביקורת קצת וראיתי שהם דיי צודקים , הפילטרים ב9800NP טיפה יותר טובים בחלק מהמשחקים מה5900... באיזה 30-20אחוז.. דיי הרבה , אבל לא משהו שהייתי משלם עליו עוד 200-150שקל...

לא היית משלם 150 שקל בשביל לקבל תוספת של 30 אחוז לביצועים? ::)

פורסם
  • מחבר

אבל לא כל העולם יודע מה זה פילטרים בלי פילטרים ה5900 מנצח!!

ואין ויכוח על זה..... ותאמין לי אחוז האנשים בעולם שאיכפת להם מפילטרים הוא

אפסי....

פורסם

את האמת גם לי נמאס מפילטרים אני מאמין רק במהירות וכוח וכמ שיותר כוח!!

ובזה NVIDIA פשוט מעולים!! ;)

פורסם

את האמת גם לי נמאס מפילטרים אני מאמין רק במהירות וכוח וכמ שיותר כוח!!

ובזה NVIDIA פשוט מעולים!! ;)

ולי בדיוק קרה ההפך הגמור - התאהבתי בפילטרים והבנתי כמה זה מוסיף למשחק (גם במראה, וגם בנוחות)

ולכן הזמנתי לי 5900XT מארה"ב ואני מנסה להתפטר מה Ti4200 שלי למרות שהוא שירת אותי נאמנה.

כי אני מעדיף 1280X1024 עם AA ו AF מופעלים (על ה 19 אינצ' שלי) ואולי פחות רמת פירוט

מאשר 1600X1200 בלי שום פילטר

HF

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים