עבור לתוכן

רכשתי סיראל ל- Windows 8 Pro - מאיפה מורידים ?

Featured Replies

פורסם

ראיתי בחיפוש כי יש ב-PCWorld לינקים להורדת ISO של Windows 7 שדורשים סיראל.

רציתי לדעת מאיפה אני יכול להוריד ISO מלא של Windows 8 Pro שבסיום ההתקנה אצטרך להכניס את הסיראל שרכשתי?

תודה!

פורסם

יש לינקים פה (הגרסאות שהן לא Enterprise Eval, הן Pro). תבחר משם 32/64 ביט.

שים לב שהלינקים ל-Pro הם לא רשמיים, אלא טורנטים. לכן מומלץ מאוד לוודא את ה-hash-ים שרשומים שם לאחר ההורדה, כדי לוודא שהורדת את גרסת ה-RTM הרשמית.

וכן, אם יש לך סריאל חוקי, התהליך הזה חוקי לגמרי.

פורסם
  • מחבר

מה הכוונה לבדוק hash? איך בודקים ומזה בכלל?

ואם הורדתי דרך המסייע של מיקרוסופט את הקובץ ISO, זה מספיק לגרסא שלי לא? עדיף להתקין כבר ממנו?

כי במהלך ההתקנה הוא נותן לי ENGLISH UNITED KINGDOM במקום של UNITED STATE. זה משנה? ניתן לשינוי אחרי ההתקנה?

תודה רבה!

---- עריכה: ----

בלינק שפרסמת. אני צריך WIN8 PRO באנגלית של 64BIT האם הגרסא הזו מתאימה:

Windows 8 RTM English, 64-bit (x64) ? מזה RTM בעצם ולמה לא מצויין PRO ?

פורסם

מה הכוונה לבדוק hash? איך בודקים ומזה בכלל?

hash זו שיטה לוודא תקינות של קבצים. כמו CRC, רק יותר אמין. אתה יכול לקרוא עוד בוויקיפדיה וכו'.

אחת השיטות הכי נפוצות לבצע hash של קובץ היא SHA-1. ה-SHA-1 של כל אחד מהקבצים רשום ליד הלינק שלו (זה הרצף הארוך של מספרים ואותיות).

יש הרבה תוכנות בשביל לחשב SHA-1 על קובץ שהורדת ולהשוות אותו לאחד אחר. אתה יכול לחפש אחת בגוגל, או להשתמש בזאת שממליצים עליה בדיון שם: HashCheck.

ואם הורדתי דרך המסייע של מיקרוסופט את הקובץ ISO, זה מספיק לגרסא שלי לא? עדיף להתקין כבר ממנו?

זה מספיק. כנראה אפילו עדיף (כי זה ירד ממקור אמין).

כי במהלך ההתקנה הוא נותן לי ENGLISH UNITED KINGDOM במקום של UNITED STATE. זה משנה? ניתן לשינוי אחרי ההתקנה?

אפשר להגדיר את שפת הממשק ב-Windows 8 גם לאחר ההתקנה. במקרה של UK / US, לא בטוח שהייתי טורח. הן די זהות.

---- עריכה: ----

בלינק שפרסמת. אני צריך WIN8 PRO באנגלית של 64BIT האם הגרסא הזו מתאימה:

Windows 8 RTM English, 64-bit (x64) ? מזה RTM בעצם ולמה לא מצויין PRO ?

זו אכן הגרסה המתאימה.

לא יודע למה לא ציינו שם שזה Pro. אבל וידאתי hash מול ההתקנה שיש לי (שהיא בוודאות Pro, הורדתי ממקור רשמי של מיקרוסופט) וזה אותו ISO.

RTM זה Release To Manufacturing וזה פשוט אומר "סופית" (בניגוד לבטא, RC וכו').

פורסם
  • מחבר

תודה. התקנתי כבר מהממשק של המסייע.

אדיר המערכת הפעלה החדשה!

האם אפשר להגדיר שבמטרו כל הקישורים שם ל-CALENDEAR וכו' יקשרו לGOOGLE ולא לMICROSOFT?

האם צריך להתקין אנטי וירוס? או שהמערכת מגיעה איתו מותקנת?

איך אני סוגר את הכרום? לחצתי על X למעלה ואני רואה ב-TASK שהוא עדין פתוח, למה זה לא נסגר?

פורסם

האם אפשר להגדיר שבמטרו כל הקישורים שם ל-CALENDEAR וכו' יקשרו לGOOGLE ולא לMICROSOFT?

לפי חיפוש קצר בגוגל, נראה שאפשר. אני אישית עוד לא ניסיתי.

לא חייבים להתקין אנטי-וירוס.

ב-Windows 8 האנטי-וירוס של מיקרוסופט (Microsoft Security Essentials) הוטמע בתוך Windows Defender והוא מותקן אוטומטית עם המערכת.

איך אני סוגר את הכרום? לחצתי על X למעלה ואני רואה ב-TASK שהוא עדין פתוח, למה זה לא נסגר?

Alt+F4 זו הדרך הבטוחה לסגור אפליקציות מטרו. זה גם יסגור את הכרום סופית.

פורסם

תודה. התקנתי כבר מהממשק של המסייע.

אדיר המערכת הפעלה החדשה!

1. תלך בצד ימין להגדרות

Account Settings

Add Account

תוסיף שם חשבונות GOOGLE..

אין לי מידע של לוח שנה על החשבון מיקרוסופט אז לא אני לא יודע איך זה יתנהג במקרה הזה. בכל מקרה, עם שני חשבונות גוגל זה עובד סבבה (לפחות ב preview הסנכרון שלו קצת בלאג אבל זה עדיין סביר)

3. כרום תמיד רץ גם ברקע (גם בחלונות 7) אם אתה רוצה לבטל את זה תלחץ על ה tray icon שלו ותוריד את הסימון מאפשרות:

Let Google Chrome run in the background.

פורסם
  • מחבר

תודה לכם, אני אחפש בגוגל גם.

לא הבנתי בנוגע לכרום איפה אני מסמן את זה? זה ישפיע על הביצועים? או רק יחסוך בזכרון וכל פעם שאפתח את האפליקציה זה יתחיל לעבוד מהר?

מה ההבדל בין התקנה במאטרו דרך הסטור שלהם? או להוריד אפליקציה? לדוגמא להתקין בסטור את סקייפ.

או להתקין את סקייפ מהאתר הרשמי? אם מורידים מהסטור זה יהיה פעיל גם בווינדוס או רק במאטרו?

פורסם

היי. אני גם מחפש לקנות רק סריאל.

איפה קנית?

פורסם
  • מחבר

windowsupgradeoffer

שדרגתי את המערכת הפעלה במחשב חדש שנרכש, ואתה מקבל גם סיראל חוקי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים