עבור לתוכן

החלפת פלאפון ישן NOKIA

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אני משחק בGT RACING שהוא משחק נחמד (בדרך כלל בתורים..כי לא כזה משחק יותר מזה עוד לא מצאתי משחק שממש תפס אותי..אני מחפש מריו לN8 אבל בנתיים לא מצאתי)

יותר בודק איתו מיילים והודעות בפייסבוק ומתלהב מהמצלמה באמת אין על המצלמה שלו...צילמתי את ה"פינק" שיש לי והוא ציפור קטנה אז עשיתי זום עד הסוף ורואים מדהים ..(האייפון לא מתקרב לאיכות הזאת..חשבתי אולי להביא בהמשך מאייבי עדשת זום שמתחברת עם מגן כזה לאחורה )

תגיד אתה יודע אולי איך אפשר לעלות תמונות לאינסטגרם בN8?

• תגובות 88
  • צפיות 16.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

באיזה קליינט אתה משתמש לפייס בסוף?

לא, אין לי מושג. אני מעלה רק לפייסבוק.

פורסם
  • מחבר

לפייסבוק אני משתמש באפליקציה הרגילה.. זאת של נוקיה נורא איטית

אבל גם לרגילה יש את הקטעים שלה.. לא מצאתי משהו מושלם עוד

פורסם

הרגילה זה חרא. גם זו של נוקיה. עדיף לגלוש באתר.

אני שילמתי על fMobi ואני מרוצה. בחינם יש את Facinate שגם טובה. שתיהן הרבה יותר טובות מהאפליקציה הרגילה ובטח ובטח שמזו של נוקיה.

אני ממליץ להתקין את Nokia Bubbles דרך אגב. התקנתי אתמול וזה ממש נחמד.

פורסם
  • מחבר

היא עם ממשק בעברית? מה שהתקנתה לפייסבוק? ומה מהספר גירסה שלה? "fMobi" (התקנתי פעם FACINATE אבל היא לא הייתה בעברית היה לזה מלא פרסומות באמצע בניהם של הסרת פטרת ברגליים וכל מיני שיט..אז מחקתי את זה בסופו של דבר כי זה היה מעצבן וסתם מגעיל..חיפשתי את התוכנה הזאת בלי פרסומות אבל לא מצאתי..כי הממשק שלה היה דווקא טוב וחלק )

אתה מדבר על זה?

Nokia Bubbles experimental prototype (Nokia Beta Labs)

פורסם
  • מחבר

התקנתי עכשיו את fMobi גירסה 3.56 חתומה

מששימוש של כמה דקות של בדיקה...ניראת גדולה!!

זורמת..קלילה וניראה לי שהצט שם לא קופא כמו ברגילה(אבל עוד לא יצא לי מספיק לבדוק..מחר אני יעבוד איתה יותר אבל באמת ניראה לי שמצאתי את מבוקשי..שוב תודה!!

אתה באמת עוזר לי תמיד (כי לא הרבה מכירים את המכשיר אז אין ממש עם מי לנהל דו שיח שמדברים על אפליקציה..כולם אצלי במשפחה סוגדים לתפוח המורעל..(אפל)

פורסם

כן, תוכנה סבבה לחלוטין.

הצ'ט בסדר גמור, רק לפעמים הוא נופל לי.

קל להעלות סטטוסים (לא שאני ממש עושה את זה)

קל מאוד לעשות צ'ק אין

הפיד נוח

נוח לדפדף באלבומים של אנשים

התרגום לעברית קצת דפוק האמת... :lol:

שלחתי לו מייל אבל הוא לא ענה לי. שיהיה.

וכן, התכוונתי למה שרואים בסרטון.

פורסם
  • מחבר

תגיד מצאתה דרך לעשות שיחות וידאו בסקייפ? (חרשתי את הרשת ולא מצאתי..בסקייפ של החנות של נוקיה אפשר רק שיחה קולית)

היה פעם לפרינג אופציה כזאת שתומכת בסקייפ אבל ביטלו אותה :(

אולי אתה מכיר תוכנה אחרת שתומכת בשיחות וידאו של סקייפ לסימביאן?

הגב מצאתי תוכנה שאפשר לעשות "נקודה חמה" של רשת כמו באנדרואיד

JoikuSpot היא ניקראת נחמד שיהיה את האופציה

פורסם

כן, JoikuSpot מקודמת ע"י נוקיה בעצמה. אני דיי בטוח שהיא אפילו באה לי מותקנת מראש על המכשיר...

לא, אני לא מכיר, מעולם לא השתמשתי בשיחת וידאו. :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

תגיד קורה לך שאתה ניכנס בפלאפון דרך האייקון של היוטיוב וסירטונים ביוטיוב ואני צופה בסירטון של נגיד יותר מ3 דקות דרך ה3G

אז מופיע לך שגיאה? (נידמה לי שגיאת קובץ או משהו כזה..)

בWIFI לא קרה לי

אתה יודע אולי איך לסדר את זה ?

זה מעצבן...אני לא מבין למה זה קורה..אני לא הגדרתי הגבלה ל3G (בדקתי את זה כי חשבתי אולי יש הגבלה או משהו) וגם אין לי הגבלת חבילה מפלאפון

אם תוכל לעזור לי שוב אני ממש הודה לך!! (חיפשתי ביוטיוב ובגוגל לראות עם זה קורה לעוד אנשים אבל אני לא מצאתי כלום)

פורסם

לא יודע, אבל אני מוצא את השימוש ב FASTTUBE נוח בהרבה. מה גם שאפשר להוריד את הסרטון בצורה נוחה מאוד.

יש גם את youtube downloader שעובדת מעולה. הממשק שלה פחות יפה אבל.

פורסם
  • מחבר

youtube downloader התקנתי אבל לא נותנת לצפות בסירטונים(אלה רק להוריד...ברגע שאני ניכנס לסרטו גם זה עושה לי שגיאה)

את השניה לא ניסיתי

פורסם

אז תנסה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים