עבור לתוכן

החלפת פלאפון ישן NOKIA

Featured Replies

פורסם

ב800 לא, אבל סביב ה 1000 - 1200 אפשר.

לא קשה להתרגל לטאץ' (להיפך, זה ממש כיף), אבל כן קשה לי להתרגל למקלדת. אני לא סובל multitap והמקלדת QWERTY קצת צפופה.

הטאץ' סבבה לגמרי, אם כי לא ברמה של מכשירי ANDROID חדשים או IPHONE.

הוא עלה לי 850. קניתי אותו במצב חדש לגמרי מבן אדם שמכר אותו (יד שניה, אך לא השתמשו במכשיר).

• תגובות 88
  • צפיות 16.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני מציע שתחכה לנקסוס 4 שמתומחר ב-299$.

מסכי המגע של היום לא דומים לאלה של פעם (נוקיה 5800 למשל)

פורסם
  • מחבר

אם אני יקנה פלאפון זה יהיה רק נוקיה

תגיד הרמקול שלו חזק? (כי בכל זאת הוא בגב המכשיר)

אני עושה איתו הליכות (לא נוח לי עם אוזניות) ואני צריך שיהיה לו רמקול חזק כמו הN95 כי שאתה הולך בעיר ועם פלאפון חלש אז אני לא ישמע אותו מהרעשי סביבה

סליחה שאני מנג'ס לך פשוט יש לך את המכשיר ובאמת זה מבאס לקנות שוב אותו מכשיר ללא שידרוג מיוחד אז זה יכול להיות אופציה נחמדה

וזה שוב סימביאן שאני מכיר ומסתדר איתו טוב

פורסם

הספיקר דיי חזק. בגלל שהוא בגב המכשיר, כאשר המכשיר שוכב ומשהו חוסם את הפתח - לא שומעים טוב.

(אם סתם מניחים על השולחן הפתח לא נחסם)

אני לא יודע איך הוא לעומת ה N95 ואיך הוא ברחוב.

שים לב שאם אתה קונה מכשיר סימביאן אתה צריך לדאוג לעברית (זה נכון גם לגבי ה N95). אני אישית כרגע עם גירסה אמריקאית (יש לי תפריטים רק באנגלית) והייתי צריך להוריד מקלדת בשם SWYPE כדי שתהיה לי מקלדת בעברית. זה בשביל שתהיה לי הגירסה החדשה ביותר (BELLE REFRESH) - שאין אותה כרגע באנגלית.

המכשיר הגיע אלי עם גירסה של פלאפון שבעקרון לפי התוכנה NAVIFIRM יש עבורה עדכון ל BELLE. אבל משום מה המכשיר סירב להתעדכן לזה והייתי צריך לעדכן את המכשיר "ידנית" דרך תוכנה בשם Phoenix.

פורסם
  • מחבר

אני לא יכול דרך NSS לצרוב עליו קוד שפה ואז לעשות עדכון דרך התוכנת UPDATE של נוקיה?(ככה עשית בN95 ואז זה מתקין גירסה נקיה מלוגואים של חברות ואם עברית

ניסיתה את זה?

פורסם

אני לא הצלחתי לצרוב קוד שפה, הבנתי שאי אפשר לעשות את זה ב SYMBIAN ^3

(על ה E72 שלי כן עשיתי את זה)

הייתי צריך להוריד את ה ROM מ NAVIFIRM ולעשות לו FLASH. זה לא כזה משנה בתכלס, זה עבד בלי יותר מדי בעיות... :nixweiss:

נ"ב

היה לי קוד שפה שיש לו BELLE אך מסיבה כלשהי המכשיר סירב לעדכן את המערכת ל BELLE. לא יודע למה.

פורסם
  • מחבר

אני יילך לכמה חנויות פרטיות להתרשם מהטאץ' שלו

ואם באמת זה יהיה נוח אז כניראה אני יזמין אותו מאייבי

אני רק מקווה שאני לא התאכזב מהטאץ שלו שיהיה לא מדוייק או משהו

למה כל בן אדם שני חופר לי שהטאץ היחיד שטוב ומדוייק זה של האייפון ..השאלה כמה זה נכון אני באמת לא יודע כי עד לא מזמן כמו שראיתה סלדתי מזה לגמרי מקווה שהוא בסדר הטאץ של הN8 ראיתי שיש לו גם מולטי טאץ

רק מקווה שהוא מדוייק ולא ילחצו לי דברים שאני לא רוצה אני באמת יש לי קצת חרדת מטאצ'.

אבל בגלל שהסברתה לי ובאמת זה קצת טיפשי להביא שוב אותו פלאפון שבהוספת סכום קטן יחסית אני מביא משהו מפואר יותר אז עשיתי חושבים ואני באמת נוטה לכיוון הN8

רק מתפלל להסתדר עם הטאץ הזה :kopfpatsch:

פורסם

כפי שאמרתי, המגע גם פחות רגיש וגם פחות מדויק מאשר באייפון וגם מאשר במכשירי הדגל של אנדרואיד.

בסה"כ המכשיר עם BELLE עובד דיי חלק. זה גם מכשיר דיי ישן עם חומרה חלשה אבל, זה משפיע על הביצועים ואין מה לעשות. בשורה התחתונה, כשרוצים לעשות משהו - הוא עובד.

לא נלחצים לי דברים סתם, אבל כן קורה מדי פעם שיש לחיצות שאינן נרשמות. לדעתי זה לא מפריע לשימוש השוטף, זה דיי נדיר. קח בחשבון שיש מצלמה ממש טובה עם פלאס XENON - לי אישית מאוד איכפת מזה כי אני אוהב לצלם ביציאות (פאבים\ברים). זו הסיבה העיקרית שבגללה קניתי את המכשיר הזה כי בסה"כ בשאר התחומים אין לו יתרון משמעותי על מכשירים אחרים.

תחזיר רשמים מהנסיונות שלך...

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

רק רציתי לעדכן שבסוף הזמנתי את הN8 בצבע ירוק והזמנתי לו מגן שחור ירוק מעור

מקווה שאני לא אתאכזב..תכלס לא הייתי בוחר במשהו אחר זה היה או להשתדרג לN8 או לקנות שוב N95 8GB (שזה לקצת טיפשי בגלל ההבדל היה ממש נמוך במחיר) לא יהיה מכשיר לנוקיה יותר מידי שראיתי שכדאי לעבור עליו חץ מזה ואמרתם שהN96 זוויה (וגם לא היה סיכוי למצוא לו מקשים בעברית)

מקווה שעשיתי את החלטה הכי הטובה עבורי

המכשיר צריך להגיע מEBAY בשבועות הקרובים..

פורסם

בהצלחה, תעדכן כשתקבל אותו

פורסם

גבר אני לא יודע מאיפה אתה קונה את הסלולר שלך .

אבל אני הייתי ממליץ לך לבטל עסקה , אני לא מבין מה הקיבעון על נוקיה ?

אתה קונה פלאפון עם מערכת הפעלה מיושנת , דברים בסיסיים כמו גלישה באינטרנט הכל מסורבל יותר , בשביל לגלוש צריך אופרה וכו

שוב אני אומר הפלאפון עם בל הוא לא גרוע , אבל עוד מעט 2013 ולקנות כיום סמארטפון עם מערכת הפעלה כושלת ומעבד חלש מאוד , זה פשוט לא הגיוני .

פורסם
  • מחבר

הכל תלוי למה אתה רגיל... ואני מאוד רגיל לסימביאן..חצי מהפלאפונים שלי הם היו סימביאן אני עוד התחלתי עם הסימביאן של ה6680 בזמנו

לדעתי היא מערכת מאוד נוחה ..דווקא אני הרבה יותר מסתדר איתה מאשר עם האנדרואיד..

בקשר לגלישה..מה הבעיה באופרה? דפדפן מצויין..אני עכשיו גולש איתו בN95 8GB שלי והוא דווקא נוח ודיי מהיר

זה אולי נכון שיכלתי למצוא מכשיר אנדרואיד יותר אטרקטיבי אבל במחיר של 1060 שקל זה עדיין היה טלפון אנדרואיד "פשרה"

בלי מצלמה יותר מידי חזקה ורמקולים טובים

לפי דעתי אני חושב שבשבילי הוא יענה על כל הצרכים.. כי את האמת אם הN95 8 שלי לא היה עם בעיות חומרה פיזיות מרוב השנים.. ספק אם הייתי משדרג..כי הוא טלפון מצויין גם

פורסם

טוב בחור, תתחדש

אתה תהנה מהמצלמה ללא ספק .! :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

תודה =]

אני אעדכן שהוא יגיע..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים