עבור לתוכן

רכישת עותק מלא של Windows 8 (לא גרסת שדרוג ולא OEM)

Featured Replies

פורסם

אז אפשרי להתקין אותו על מחשב חדש למהדרין או שלא? :nixweiss:

• תגובות 30
  • צפיות 9.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אפשר להתקין גרסת שדרוג על מחשב חדש, אף אחד לא בודק אם יש לך רישיון למערכת הפעלה קודמת.

העניין היחיד הוא הפרת תנאי הרישיון - אתה מחוייב להחזיק רישיון לגרסה קודמת. אם אין לך, זה כמו שתתקין פרוץ מבחינה חוקית.

כמובן שלמשתמש ביתי אף אחד לעולם לא יבדוק את זה.

פורסם

זו הגרסה המלאה, ואפשר לעשות התקנה נקייה.בסיום ההורדה התוכנה של מיקרוסופט מאפשרת שמירה כקובץ iso או לכתוב לusb.

אפשר להריץ את התוכנה פעמיים, ואז יקרו שניהם.

לראייה, בגלל שחלונות 8 דפקה לי את ה bootloader בשדרוג, נאלצתי לבצע התקנה נקייה (מusb, במקרה שלי).

מה שכן, מישהו הצליח להתקין את המערכת על יותר ממחשב אחד?

פורסם

אפשר להתקין גרסת שדרוג על מחשב חדש, אף אחד לא בודק אם יש לך רישיון למערכת הפעלה קודמת.

העניין היחיד הוא הפרת תנאי הרישיון - אתה מחוייב להחזיק רישיון לגרסה קודמת. אם אין לך, זה כמו שתתקין פרוץ מבחינה חוקית.

כמובן שלמשתמש ביתי אף אחד לעולם לא יבדוק את זה.

מבחינה חוקית זה פחות משנה למשתמש הפרטי, יותר לעסקי.

בשאלה היא אם "מעשית" זה "מקורי" לא עושה בעיות עם עדכונים ומקבל תמיכה כמו מוצר מקורי?

פורסם

נישמע מצוין שזה יכול לעשות התקנה נקיה

והמיבצע גם עד 2013 + עד כמה שאני יודע

אני לא יקנה כרגע ,פשוט כי אני צריך להחליף כמה רכיבים בעתיד ,ולעשות גיבוים וכו

אבל זה מאוד מעודד שאני יוכל ליקנות WIN חוקי באיזה 40$

אני עדין מתכנן להשאיר גם איזה WIN7 פרוץ כמערכת מישנית במחיצה אחרת ,ומעניין למה זה דפק לך בוט שלהם ?

אני לא מיתלהב מהממשק של WIN8 עם הציוד העיקפי שיש לי כרגע ,אבל עם הזמן אני יעבור לציוד מתאים יותר

פורסם

לינוקס משתמש בbootloader בשם grub, ונראה שהשדרוג מ7 ל8 לא יודע לעבוד עם זה כ"כ טוב.

(נשאר מהתקנה קודמת, אי שם באיזור 2009)

פורסם

אני יודע על הבוט של הלינוקס

פשוט לא ידעתי שיש לך במחשב

בגדול מאוד יכול להיות שעם היתה מתקין WIN7 וWIN8 במחיצות ניפרדות ואז לינוקס

אולי הבוט היה נישאר

בכל מיקרה שיגיע הזמן ,אני יעשה התקנה חלקה אחרי שיפרמט את הכל

רוב המישחקים שלי בסטים אז אין לי בעיה ,ואין לי הרבה דברים חשובים אחרים במחשב

וגם ככה אחרי שאני ישדרג ,גם ככה תיכננתי לפרמט

פורסם

מבחינה חוקית זה פחות משנה למשתמש הפרטי, יותר לעסקי.

מבחינה חוקית זה אסור. גם אם תגנוב שקית שוקו מהמכולת אף אחד לא יבוא לחפש אותך.

פורסם
מבחינה חוקית זה אסור. גם אם תגנוב שקית שוקו מהמכולת אף אחד לא יבוא לחפש אותך.

אתה יודע שבארץ ,הם יכולים להרוויח יותר כסף מגירסאות כאלו שאנשים יקנו חוקי במחיר הזה

עזוב חוקי או לא חוקי

התקנות פרוצות לגמרי זה יותר גרוע ,מהתקנת שידרוג שניקנתה בכסף

זה גם יכול להוריד מהזבל שמכניסים לנו בהרבה התקנות פרוצות

ויצמצם את הווירוסים כי הרבה יפעילו עידכון אוטומטי בלי לפחד משטויות של MS על גירסאות לא חוקיות

פורסם

ואם יש לי כבר ווינדוז 7 גירסת השדרוג מקורי עם רשיון התקנה נקיה ללא ויסטה או XP האם אוכל להתקין את ווינדוז 8 לאחר פורמט של הארד דיסק? שימו לב שיש לי ווינדוז 7 שדרוג!!! ולא גרסה מלאה.. בשביל התקנה נקיה חדשה ונונצצת האם אני צריך עותק מלא של ווינדוז 8 או שאוכל להתקין את גרסת השדרוג על הארד דיסק מפורמט שהיה בעברו וינדוז 7 משודרג עם אקטיבציה...?

פורסם

כן, מבחינת מיקרוסופט (וגם מבחינתך) יש לך וינדוס מלא וחוקי לגמרי.

זה עובד גם עם וינדוס 7 פרוץ, פשוט זה לא חוקי, אבל גם אם יש לך פרוץ, אל תדמיין סצנה שבה אנשי FBI פורצים לך הבייתה בשם סטיב באלמר..

פורסם

כן, מבחינת מיקרוסופט (וגם מבחינתך) יש לך וינדוס מלא וחוקי לגמרי.

זה עובד גם עם וינדוס 7 פרוץ, פשוט זה לא חוקי, אבל גם אם יש לך פרוץ, אל תדמיין סצנה שבה אנשי FBI פורצים לך הבייתה בשם סטיב באלמר..

חחחחח... אני ממש לא חושש ממייקרוסופט בקטע הזה וחוץ מיזה אני חושב שלFBI יש להם מטרות קצת יותר חשובות מלתפוס עותק לא חוקי אצל משתמש ביתי פשוט :silly:

פשוט זכור לי שמשדרוג לווינדוז 7 מXP היה צריך עותק של XP מלא ולי לא היה אלא היה לי גרסת שדרוג של XP..ולמרות זאת הצלחתי להתקין ווינדוז 7 מלא התקנה מלאה מאפס כולל אקטיבציה של המוצר.. אז מכיוון שיש לי רק דיסק של ווינדוז 7 גרסת השדרוג אני מקווה שבהתקנה אני לא יסתבך כי קניתי היום מבאג את ה8 שידרוג. :xyxthumbs:

פורסם

קניתי היום מבאג את ה8 שידרוג. :xyxthumbs:

למה לקנות ב-279 ש"ח כשאפשר לרכוש ב-40 דולר (כ-160 ש"ח)?

פורסם

למה לקנות ב-279 ש"ח כשאפשר לרכוש ב-40 דולר (כ-160 ש"ח)?

למה לרכוש ב-40 דולר אם אפשר לתחמן קצת את מיקרוסופט ולקנות ב-15 דולר? (59 ש"ח) :lol:

פורסם

אם זיכרוני אינו מטעה אותי, המבצע רק לרוכשים לאחרונה מערכת עם WIN7. או שאני טועה..

עריכה: השגתי את קוד קידום המכירות. המחיר אכן 15 דולר. רק צריך לדעת איך (קראו ת'ראד זה).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים