עבור לתוכן

רכישת עותק מלא של Windows 8 (לא גרסת שדרוג ולא OEM)

Featured Replies

פורסם

שלום,

חיפשתי אך לצערי לא מצאתי אפשרות לרכוש גרסה מלאה של חלונות 8.

ניתן לרכוש גרסאות שדרוג אך אני מעוניין בגרסה מלאה.

מצאתי באמזון אך הם לא שולחים לארץ.

יש בכלל אופציה כזו בארצנו המקופחת ע"י החברות הגדולות?

ולא איני רוצה פתרונות "עקיפים", אם הייתי רוצה כאלו הייתי משיג עותק מהעבודה.

• תגובות 30
  • צפיות 9.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה יכול לקנות את הגירסה מהאתר של מיקרוסוםט ב155 שקל...

ולבצע איתה התקנה נקיה של וינדוס 8...

כמו שאני עשיתי

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובה אך המידע לא מדויק.

לא ניתן להזמין מהאתר של מיקרוסופט דיסק התקנה לארץ.

לעומת זאת ניתן להוריד מהאתר קובץ הרצה שסורק את המחשב, מציג מידע תאימות ומאפשר להוריד או להזמין גרסת שדרוג.

ייתכן וכמו שאתה אומר ניתן לבצע התקנה נקיה מגרסת השדרוג אך הייתי מעדיף לא לשלם סכום שכזה ואז לגלות שזה לא אפשרי.

השאלה שלי היא האם ישנה גרסה מלאה בארץ ואם לא האם גרסת השדרוג היא רק שם מטופש של מיקרוסופט ולמעשה ניתן להתקינה בכונן ריק וללא מפתח של גרסאות קודמות?

פורסם

גם אני מיצתרף לשאלה ,

חפשתי הרבה בגוגל ואין שום מידע לגבי זה

פורסם

תודה על התשובה אך המידע לא מדויק.

לא ניתן להזמין מהאתר של מיקרוסופט דיסק התקנה לארץ.

לעומת זאת ניתן להוריד מהאתר קובץ הרצה שסורק את המחשב, מציג מידע תאימות ומאפשר להוריד או להזמין גרסת שדרוג.

ייתכן וכמו שאתה אומר ניתן לבצע התקנה נקיה מגרסת השדרוג אך הייתי מעדיף לא לשלם סכום שכזה ואז לגלות שזה לא אפשרי.

השאלה שלי היא האם ישנה גרסה מלאה בארץ ואם לא האם גרסת השדרוג היא רק שם מטופש של מיקרוסופט ולמעשה ניתן להתקינה בכונן ריק וללא מפתח של גרסאות קודמות?

בגדול לגבי הזמנה אין לי מושג אם אפשר להזמין לארץ..

בזמן הקנייה היתה לי את האפשרות הזאת אבל בשביל דיסק צריך לשלם עוד כ11 דולר...

מה שאני עשיתי , קניתי אותה דרך התוכנה של מייקרוסופט (לאחר הסריקה שלהם לבדיקה שאכן המחשב שלך תואם) בסוף של הסריקה יש אפשרות לקנייה , לאחר הקנייה הוא מתחיל להוריד לך את הקובץ , בסיום ההורדה הוא גם שואל אותך לאן ליצרוב את הקובת CD / USB..

צרבתי לCD , העלתי את הCD דרך הבוט של המשחשב וככה עשיתי התקנה נקיה..

זה עובד :)

מיותר להזמין דיסק לדעתי..

פורסם

עד כמה שאני זוכר ביטלו את העניין שהיתי חיב לקנות WIN מעוברת לתפריטים בעברית

למרות שאולי בדיסקים שמוכרים בארץ זה מוגדר להתקין ישר תפריטים בעברית ולא צריך להגדיר או להוריד משהו בגלל זה

אבל לא בדקתי את הנושא לעומק

בכל מיקרה בעבר היה אפשר לקמבן את גירסאות WIN של השדרוג ,לעשות התקנה מלאה

אין לי מושג איך זה בWIN8

סך הכל בדרך כלל ובדומה להפצות של המערכת של אפל מהשנים האחרונות ,המערכת נימצאת במלואה על דיסק השדרוג

הבעיה שהיא מחפשת דברים מסוימים בארד דיסק לאפשר שדרוג

אני לא יודע עם מצאו מעקף לזה בWIN8 עדין ,סך הכל המערכת רץ יצא

שים לב שעם אתה צריך את הרישוי ,גירסת שדרוג עם אין לך מערכת קודמת תואמת לא תיתן לך את הרישוי המתאים מבחינת החוק

ככה שעם אתה עסק שצריך את זה ,זה בעיתי

פורסם

מישהו יודע איך מתקינים את הגירסה הזולה הזאת ב DUAL BOOT עם WIN7 ? יצרתי מחיצה פנויה, הרצתי את ההתקנה אבל אחרי השלב הראשון, המחשב עולה רק עם WIN7 ולא נוסף ל boot.ini שום דבר שקשור ל WIN8.

פורסם

עשיתי כרגע בדיקה רק ליראות עם הוא יראה שהמערכת שלי פרוצה

וזה לא סימן לי כפרוצה

סך הכל המחיר טוב אבל לא יודע עם בהתקנה זה באמת יפעל עם המערכת שלי בגלל הפריצה של WIN7

דרך אגב עם רוצים גם דיסק זה עוד 14$ למחיר

פורסם
  • מחבר

בגדול לגבי הזמנה אין לי מושג אם אפשר להזמין לארץ..

בזמן הקנייה היתה לי את האפשרות הזאת אבל בשביל דיסק צריך לשלם עוד כ11 דולר...

מה שאני עשיתי , קניתי אותה דרך התוכנה של מייקרוסופט (לאחר הסריקה שלהם לבדיקה שאכן המחשב שלך תואם) בסוף של הסריקה יש אפשרות לקנייה , לאחר הקנייה הוא מתחיל להוריד לך את הקובץ , בסיום ההורדה הוא גם שואל אותך לאן ליצרוב את הקובת CD / USB..

צרבתי לCD , העלתי את הCD דרך הבוט של המשחשב וככה עשיתי התקנה נקיה..

זה עובד :)

מיותר להזמין דיסק לדעתי..

שוב תודה על התגובה אך אם לא אכפת לך שאלה אחרונה:

הרגעת אותי לגבי החלק הראשון, לפי דבריך ניתן להעלות את המחשב מדיסק ולהתקין אך האם כשהעלת את המחשב, הדיסק הקשיח עליו התקנת את המערכת היה ריק או שהכיל מערכת הפעלה קודמת?

אני שואל זאת מכיוון שייתכן כי בעת עליית המחשב מדיסק ההתקנה של חלונות 8 מתבצעת סריקה לוודא שהדיסק הקשיח מכיל מערכת קודמת.

אם כן אז אני בבעיה בעת התקנה לדיסק קשיח חדש (ריק).

אם לא הכל טוב ואזמין את העותק עוד היום.

עד כמה שאני זוכר ביטלו את העניין שהיתי חיב לקנות WIN מעוברת לתפריטים בעברית

למרות שאולי בדיסקים שמוכרים בארץ זה מוגדר להתקין ישר תפריטים בעברית ולא צריך להגדיר או להוריד משהו בגלל זה

אבל לא בדקתי את הנושא לעומק

בכל מיקרה בעבר היה אפשר לקמבן את גירסאות WIN של השדרוג ,לעשות התקנה מלאה

אין לי מושג איך זה בWIN8

סך הכל בדרך כלל ובדומה להפצות של המערכת של אפל מהשנים האחרונות ,המערכת נימצאת במלואה על דיסק השדרוג

הבעיה שהיא מחפשת דברים מסוימים בארד דיסק לאפשר שדרוג

אני לא יודע עם מצאו מעקף לזה בWIN8 עדין ,סך הכל המערכת רץ יצא

שים לב שעם אתה צריך את הרישוי ,גירסת שדרוג עם אין לך מערכת קודמת תואמת לא תיתן לך את הרישוי המתאים מבחינת החוק

ככה שעם אתה עסק שצריך את זה ,זה בעיתי

1. אני שואל בתור לקוח פרטי.

2. רכשתי גרסה קמעונית מלאה של Windows XP Professional אז לדעתי אני מכוסה מבחינת החוק בנוגע לשימוש בגרסת שדרוג.

3. הבעיה שציינת זה מה שמדאיג אותי, האם ההתקנה מחפשת התקנה קודמת או שאפשר לבצע על כונן ריק?

העניין הוא שאני מתקין מחדש מערכת הפעלה על בסיס חודשי ולעיתים על דיסק חדש/ריק.

אני מריץ רק עותק אחד פעיל בכל רגע נתון אז אין בעיה חוקית.

עם השרתים אין לי בעיות (לינוקס) אבל המחשב הראשי יושפע מהשינוי של מיקרוסופט.

פורסם

אטב חפרתי כרגע ולא ברור עם הם מוכרים רק גירסת שדרוג ב40$ או שזה גירסה מלאה

אני יחפש קצת במקורות יותר רצינים ויגיד לכם עם מצאתי משהו

. הבעיה שציינת זה מה שמדאיג אותי, האם ההתקנה מחפשת התקנה קודמת או שאפשר לבצע על כונן ריק?

אני ינסה לבדוק ברשת

האתר של MS לא כל כך נותן לי מידע מדויק עם זה גירסת שדרוג בילבד או גירסה מלאה

כי בפועל רשום WIN 8 פרו ,אבל לא רשום WIN 8 פרו גירסת השדרוג כמו שזכור לי בעבר

אולי בהתקנה רשום ,אבל לא ראיתי את זה באתר

למרות שאומרים לך "מחיר מיוחד לשידרוג " או משהון בסגנון

נו טוב ניבדוק

עם זה גירסה מלאה זה מחיר מצוין ,אבל אני בספק

פורסם

שוב תודה על התגובה אך אם לא אכפת לך שאלה אחרונה:

הרגעת אותי לגבי החלק הראשון, לפי דבריך ניתן להעלות את המחשב מדיסק ולהתקין אך האם כשהעלת את המחשב, הדיסק הקשיח עליו התקנת את המערכת היה ריק או שהכיל מערכת הפעלה קודמת?

אני שואל זאת מכיוון שייתכן כי בעת עליית המחשב מדיסק ההתקנה של חלונות 8 מתבצעת סריקה לוודא שהדיסק הקשיח מכיל מערכת קודמת.

אם כן אז אני בבעיה בעת התקנה לדיסק קשיח חדש (ריק).

אם לא הכל טוב ואזמין את העותק עוד היום.

ההתקנה היתה על דיסק קשיח שהיתה מותקנת עליו מערכת וינדוס 7 פרוצה... , בזמן ההתקנה היתה לי אפשרות לפרמט ועשיתי זאת , הוא כמובן שלא בודק רישיון של הוינדוס הקודם..

פורסם

ההתקנה היתה על דיסק קשיח שהיתה מותקנת עליו מערכת וינדוס 7 פרוצה... , בזמן ההתקנה היתה לי אפשרות לפרמט ועשיתי זאת , הוא כמובן שלא בודק רישיון של הוינדוס הקודם..

נתנו לך לבחור איזה מחיצה שאתה רוצה או רק המחיצה שWIN7 היתה מותקנת בו ?

פורסם

אני גם מתעניין, האם גרסת השדרוג בודקת את הווינדוס הקודם? לי יש 7 פרוץ (פריצה מוזרה, לואודר, אבל שונה) האם הוא יזהה אותו?

אם לא, אני יכול פשוט לרכוש גרסאת שדרוג לוינדוס 8 בלי בעיה ולעדכן ויהיה לי מחשב חוקי למהדרין?

פורסם

אני גם מתעניין, האם גרסת השדרוג בודקת את הווינדוס הקודם? לי יש 7 פרוץ (פריצה מוזרה, לואודר, אבל שונה) האם הוא יזהה אותו?

אם לא, אני יכול פשוט לרכוש גרסאת שדרוג לוינדוס 8 בלי בעיה ולעדכן ויהיה לי מחשב חוקי למהדרין?

לא בודק את הרישיון הקודם

הוא מתקין רגיל עם הרישיון החדש שלך עליו וזהו .

פורסם

אני כ"כ קונה את זה עכשיו :smile1:

תודה רבה :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים