עבור לתוכן

אוזניות ב100$ לא כולל משלוח זקוק להמלצות.

Featured Replies

פורסם

קודם כול שאלה- לפי מה שראיתי באתר המכס על אוזניות יש מס בשיעור של 17% נכון?

סגנון מוזיקה- אני שומע בעיקר רוק- Pearl Jam, Alice In Chains, כריס קורנל, Guns and Roses, רוק משנות ה70.

לעיתים גם מטאל הכיוון הכללי ברור.

לא שומע לא מזרחית ולא פופ.

דרישות- לא חייבות להיות אטומות וניידות בשביל זה יש לי אוזניות אחרות.

אני השתמש בהם בבית בחדר.

מגבר אוזניות אין לי, יש לי מגבר סטריאו רגיל לא יודע אם זה פותח את האופציות או לא, בכול מקרה ההעדפה היא לאוזניות שיתפקדו טוב גם ללא מגבר.

אוזניות שהספקתי לראות בתקציב(ניתן לחרוג טיפה):

Sony MDR XB700

Shure SRH 440

ATH700 של אודיו טכניקה(חורגות מהתקציב)

Sure SRH840- ניתן להשיג בארץ בכ600 שקל שווה את תוספת המחיר?

המלצות נוספות? מה אתם אומרים?

פורסם

בעיניי, ה840 בהחלט שווה כל שקל.

פורסם

אולי שוות את הכסף בסאונד למחיר הזה, בכלל לא בטוח האמת, אבל עדיין הנוחות היא בין הירודות ביותר שנקלתי בהן.

אני ממליץ להימנע מאוזניות סגורות ואטומות (=אוזניות מוניטור) לבית, זה לא ממש נוח להאזנה ממושכת.

Alessandro MS-1 הן אוזניות רוק entry טובות מאוד, יש להן סאונד חי ופתוח שעושה חסד לכלי מיתר במיוחד.

גם Creative Aurvana Live אם אתה מעוניין בסאונד יותר מאוזן ורגוע.

פורסם
  • מחבר

קראתי על האלסנדרו אכן נראות כאוזניות מתאימות מאוד לשימושים שלי שלא דורשות שום הגברה מיוחדת.

המחיר שלהם לאחר משלוח+מיסים במקרה שיתפסו הוא 514 שקלים ישירות מהאתר של אלסנדרו.

יש שם גם דגם חדש יותר שנקרא MS1i, לפי מה שקראתי ההבדלים בין הדגמים הם ויזואליים בלבד האם אני צודק? כי אם כן אני לא רואה סיבה להוסיף 40 שקלים בשביל עיצוב מעט שונה.

מה אתם אומרים עסקה כדאית?

.

דרך אגב יש זוג כזה שנמכר כאן בפורום יד שניה ב300, בחרתי לא ללכת על האופציה הזו היות ואוזניות הן מוצר מעט בעייתי כיד שניה ורמת המחירים היא די נמוכה.

אומנם ההבדל במחיר באחוזים גדול אבל מבחינת כסף מדובר בעד 200 שקל במקרה הגרוע(יתפס במכס) ל140 במקרה הטוב והמוצר מגיע עד הבית חדש באריזה.

פורסם

לא השינוי לא רק קוסמטי, הם הגדילו את נפח הhousing (ה"תיבה") ע"מ להגדיל את כמות האוויר שאלמנט מסוגל לנצל, מה שאמור תיאורטית לשפר את תגובת הבאס ואולי גם את הבמה. חוצמזה גם הכבל שופר מבחינת בידוד, לא שזה משנה יותר מדי. אתה יכול לקרוא על השידורגים האלה באתר של grado. הייתי אומר שזה שווה את התוספת של ה-10$.

אגב, כשאני הזמנתי את הMS2 המשלוח היה חינם והם הסכימו להתהיר על ערך נמוך אבל לא שמעת את זה ממני. :)

-לדעתי 300 ש"ח על זוג משומש במצב מעולה זה מחיר הוגן.

פורסם
  • מחבר

IlyaN

תודה על ההתייחסות, האמת שהזמנתי אתמול את הזוג הרגיל, אני אשלח מייל אליהם ואברר אם ההזמנה לא יצאה עדיין וניתן לשנות אותה.

אם לא, לא נורא.

בקשר לאוזניות למכירה בפורום הם ממש לא נגישות מבחינת מרחק, משלוח בדואר לא בא בחשבון מכיוון שאני לא מוכן להסתכן ולקנות מוצר כזה בלי לבדוק שהוא עובד ובמצב פיקס.

אם נחשב עלות של יום עבודה שמתבזבז על ההתעסקות הזאת+הסיכון שמשהו התקלקל זה לא שווה את זה ברמות המחיר הנמוכות האלה.

אפשר גם לקחת את התסריט האופטימי להגיד לבחור לשלוח את המוצר בדואר והכול יהיה טוב(צריך להוסיף עלות שילוח בארץ), מצד שני נשווה את זה לתסריט האופטימי של הזמנת מוצר חדש- האוזניות לא היתפסו במכס וכול הסיפור הסתיים ב450.

מה עדיף חדש ב450 שקלים עם שנה אחריות או משומש שלא בדקת ולא ראית ב300?

אני קונה לא מעט ציוד יד שניה, לפני חודשיים בערך קניתי מגבר לרכב ממישהו על עיוור מה שנקרא ב300 שקלים.

הגעתי חיברתי הכול(וזו לא פעם ראשונה שאני עושה את זה), המגבר פשוט היה מת ובבדיקה שערכתי גיליתי שהוא גמור.

ב450 שקלים יכולתי להביא אחד חדש מארה"ב ברמה זהה-גבוהה יותר.

למדתי מהסיפור הזה שני דברים:

1. כאשר מדובר ברמת מחיר נמוכה הבדלים של 50 אחוז במחיר במוצר יד שניה עם פוטנציאל לפורענות הם זניחים כי מדובר בסכום כסף קטן ולכן לא שווה להתעסק אם זה בכלל.

2. על אחת כמה וכמה כאשר קונים את המוצר על עיוור.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

אני יעדכן כי אולי זה יעניין מישהו.

בסוף הוזמן דגם הI החדש יותר, למרות שאני עדיין לא בטוח שבאמת יש הבדלים ביניהם כי קראתי דעות לכאן ולכאן.

האוזניות הגיעו אתמול לסניף הדואר שלי, והיום אספתי אותם.

לשמחתי לא נאלצתי לשלם מכס שהיה מקפיץ את המחיר שלהם ב17%.

לגבי תהליך הקניה הכול נעשה דרך האתר של חברת אלסנדרו שמאפשר תשלום בPayPal ועלות משלוח נמוכה יחסית(15$), על משלוח של עד שבועיים.

במקרה שלי המשלוח לקח שבועיים בדיוק זמן מהיר ביחס למחיר אם נזכור שסופה הכתה במזרח ארה"ב לא רחוק מפנסילבניה שם נמצאת חברת אלסנדרו, ובטח השפיע על תהליך השילוח.

אני שמח שלקחתי את ההימור שהמוצר לא יתפס והזמנתי מוצר חדש ההפרש במחיר הוא אומנם 150 שקלים(50%), או במקרה שלי קצת יותר בגלל שהדגם חדש יותר, אבל בשבילי לא היה בסכום גדול מספיק כדי להצדיק את ההתעסקות עם יד 2.

מצורפות תמונות

dsc0079lf.jpg

dsc0080ui.jpg

dsc0081zd.jpg

dsc0082cl.jpg

dsc0083fr.jpg

עד עכשיו לא יצא לי יותר מדי לבחון אותם, ואני גם לא מתיימר להיות ברמה מקצועית מספיק גבוהה כדי לספק דעה מקצועית.

אני נותן להם קצת לנגן בנתיים, עוד כמה ימים אוכל לתת רשמים אישיים שלי.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

תתחדש. :)

פורסם
  • מחבר

תודה.

האוזניות נפתחות לאט לאט, לא ביצעתי להם תהליך break in כמו בספר ואני פשוט נותן להם לנגן.

הסאונד משתפר בצורה מאוד מורגשת אז אני עדיין מחכה לפני שאני נותן רשמים.

בנוסף עידכון מעניין, אבא שלי די התלהב מהאוזניות אחרי שהוא צפה איתם בהופעה של Led Zeppelin ששוחררה לא מזמן לאוויר העולם, והוא ביקש ממני להזמין לו אוזניות נוספות כדי שנוכל לצפות ביחד בהופעות בלי להעיר את כול הבית.

הוזמנו גם הCreative Aurvana Live מאמזון במחיר מיוחד לblack friday.

הנזק הנוסף 60$ לאוזניות+14$ למשלוח DHL מהיר.

מקווה להעלות התרשמות ראש בראש בין האוזניות.

שאלת תם: מה ההשפעה על איכות הסאונד וההגברה של חיבור שתי זוגות אוזניות ליציאת אוזניות אחת עם מפצל?

פורסם

שאפו*2. בהצלחה עם ההשוואה. ;)

גם אני הייתי ממליץ לאבא שלי על הCAL!, גם במחיר MSRP הרגיל, אבל הוא כבר הספיק להתפנק בזוג סוני SA5000. הקטע זה שהם עלו לא הרבה יותר מהMS1 ואני הייתי המוכר. :-[

בנוגע למפצל, לא ניסיתי אף פעם אבל למיטב ידיעתי זה פשוט יגרום למגבר לראות עומס בהתנגדות נמוכה יותר לפי ממוצע העכבות, לדוגמא אם שניהן 32אום אז עכשיו הוא רואה 16אום, אבל עם דרישת הספק יותר תובענית כמובן כך שבתיאוריה זה יכול להיות לא בריא למגבר, אבל מכיוון שאלה אוזניות נצילות אז לא צירכה להיות בעייה אלא אם אתה מחבר לאיזה יציאת טלוויזיה ממש מצ'וקמקת. מה שכן יהיה יותר שמיע זה שרצפת הרעש יכולה לעלות ואולי גם crosstalk שמיע, תלוי במידת הבידוד בין הערוצים במפצל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים