פורסם 2012 באוקטובר 2613 שנים שלום לכולם! אני נמצא כרגע לפני סיום מבצע בו אני משלם 70 ש''ח ל30 מגה תשתית בבזק. בפעם שעברה, הגעתי למבצע הזה דרך אחד המשתמשים פה בפורום . אשמח לדעת האם מישהו כאן משלם מחיר דומה/טוב יותר לבזק כיום על תשתית, ובאיזה מבצע/לכמה זמן. המון תודה לכולם.
פורסם 2012 באוקטובר 2713 שנים מחבר השאלה היא כמה הספק לוקח ממך ? ( במקרה שלי 29 )שלי לוקח ממני 30 על 30.
פורסם 2012 באוקטובר 3113 שנים המבצע של 100 ב-100 היה ממש טוב. הבעיה היא שלא לכל הלקוחות של בזק יש תמיכה בשטח לתשתית שכזאת. הם הציעו לי במקום 50 מגה ב-100 .... שיחפשו...
פורסם 2012 בנובמבר 113 שנים אני משלם 60 על 20 מגה .השאלה היא כמה הספק לוקח ממך ? ( במקרה שלי 29 )איך מקבלים את המחיר הזה? מה תנאי המבצע?אני משלם 65 ש"ח ל-10 מגה.
פורסם 2012 בנובמבר 213 שנים אני משלם בהוט 60 ש"ח על 12MB כולל ראטור של Tplink וזה אחרי שביקשתי להתנתק כי אני עובר לבזק.עכשיו כשאני רואה שיש כאן גם 60 ש"ח על 20 מגה אני אבדוק אם אפשר להוזיל.נ.בסתם ככה בקטנה, כל פעם שאני מתעסק עם החבילות התקשורת אצלנו בבית, אני נזכר איך לפני כחלון היו שחוטים אותנו במחירים וקנסות התנתקות ואיך עכשיו כל פעם שלוקחים ממני 10 שקלים יותר מדי אני מתקשר להתנתק(:
פורסם 2012 בנובמבר 613 שנים בסוף השבוע הנוכחי אני אאלץ לדבר איתם ולפתוח במלחמה .. אם עד אז למישהו יש חבילה טובה, או סתם בא לו לשתף כמה הוא משלם כרגע, אני אשמח.. ככה נוכל לפחות לדעת את טווח המחירים בשוק.
פורסם 2012 בנובמבר 613 שנים אני אתן לך טיפ שעובד בשבילי. כשאתה לא מקבל מה שאתה רוצה אל תאיים להתנתק, פשוט תתנתק. רק אם אתה באמת תתכוון לזה והם יראו שאין עם מי לדבר אתה פשוט לא רוצה אותם יותר הם ייתנו לך מה שאתה רוצה. והם יבחנו אותך, יעבירו אותך לתיאום יום לאיסוף ציוד וניתוק, ינסו לראות אם אתה מתקפל.בהצלחה, תעדכן.
פורסם 2012 בנובמבר 613 שנים זה נכון אבל צריך לדעת לעשות את זה בצורה בטוחה. שלא תישאר בסוף בלי אינטרנט (כשהמטרה שלך היא רק להוזיל עלויות ולא באמת להתנתק).כמובן שכאשר אין לך מה להפסיד אז אין בעיה להתנתק באמת כל עוד הם מסרבים להציע לך משהו אטרקטיבי...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.