עבור לתוכן

מחירי תשתית אינטרנט בבזק

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם! אני נמצא כרגע לפני סיום מבצע בו אני משלם 70 ש''ח ל30 מגה תשתית בבזק. בפעם שעברה, הגעתי למבצע הזה דרך אחד המשתמשים פה בפורום :yelclap: . אשמח לדעת האם מישהו כאן משלם מחיר דומה/טוב יותר לבזק כיום על תשתית, ובאיזה מבצע/לכמה זמן.

המון תודה לכולם.

• תגובות 122
  • צפיות 32.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני משלם 100על 100, אבל זה מבצע ישן שהיה לפני כמה חודשים ..

פורסם
  • מחבר

עוד מישהו?

פורסם

אני משלם 60 על 20 מגה .

השאלה היא כמה הספק לוקח ממך ? ( במקרה שלי 29 )

פורסם
  • מחבר

שלי לוקח ממני 30 על 30.

פורסם

150 ש״ח על תשתית 100/3, 29 ש״ח על ספק 100/3 ו-16 ש״ח על חבילת גיימר.. :cool2:

פורסם
  • מחבר

אין עוד איזה דיל שווה? :P:silly:

פורסם

המבצע של 100 ב-100 היה ממש טוב. הבעיה היא שלא לכל הלקוחות של בזק יש תמיכה בשטח לתשתית שכזאת.

הם הציעו לי במקום 50 מגה ב-100 :lol: ....

שיחפשו...

פורסם

אני משלם 60 על 20 מגה .

איך מקבלים את המחיר הזה? מה תנאי המבצע?

אני משלם 65 ש"ח ל-10 מגה.

פורסם

אני משלם בהוט 60 ש"ח על 12MB כולל ראטור של Tplink וזה אחרי שביקשתי להתנתק כי אני עובר לבזק.

עכשיו כשאני רואה שיש כאן גם 60 ש"ח על 20 מגה אני אבדוק אם אפשר להוזיל.

נ.ב

סתם ככה בקטנה, כל פעם שאני מתעסק עם החבילות התקשורת אצלנו בבית, אני נזכר איך לפני כחלון היו שחוטים אותנו במחירים וקנסות התנתקות ואיך עכשיו כל פעם שלוקחים ממני 10 שקלים יותר מדי אני מתקשר להתנתק(:

פורסם

תעדכן בהתפתחויות

פורסם

^ 1+

פורסם

בסוף השבוע הנוכחי אני אאלץ לדבר איתם ולפתוח במלחמה :P.. אם עד אז למישהו יש חבילה טובה, או סתם בא לו לשתף כמה הוא משלם כרגע, אני אשמח.. ככה נוכל לפחות לדעת את טווח המחירים בשוק.

פורסם

אני אתן לך טיפ שעובד בשבילי. כשאתה לא מקבל מה שאתה רוצה אל תאיים להתנתק, פשוט תתנתק. רק אם אתה באמת תתכוון לזה והם יראו שאין עם מי לדבר אתה פשוט לא רוצה אותם יותר הם ייתנו לך מה שאתה רוצה. והם יבחנו אותך, יעבירו אותך לתיאום יום לאיסוף ציוד וניתוק, ינסו לראות אם אתה מתקפל.

בהצלחה, תעדכן.

פורסם

זה נכון אבל צריך לדעת לעשות את זה בצורה בטוחה. שלא תישאר בסוף בלי אינטרנט (כשהמטרה שלך היא רק להוזיל עלויות ולא באמת להתנתק).

כמובן שכאשר אין לך מה להפסיד אז אין בעיה להתנתק באמת כל עוד הם מסרבים להציע לך משהו אטרקטיבי...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים