עבור לתוכן

התלבטות בקניית HD 7970 Ghz edition

Featured Replies

פורסם

ראיתי את הכתבה על הדרייבר החדש של AMD שנותן תוספת ביצועים מעולה ובנוסף לכך מי שיקנה כרטיס מסדרת ה-79XX מקבל 3 משחקים מתנה (שהם בדיוק המשחקים שאני חוסך אליהם). הנה הכתבה.

עכשיו כרטיס חדש כזה עולה בסביבות ה-2500 ש"ח~ ועוד הזיכוי של המשחקים ששווים 500 שקל לפחות, ההוצאות בכללי יעלו לי 2000 ש"ח בערך

הנה הכרטיס:

קישור 1

קישור 2

לי יש מערך של Gigabyte GTX560 Ti OC שאני יכול למכור אותו ב-1500-1400~

בקיצור השאלה שלי היא אם שווה לי להשקיע 500-600 שקל בשביל הכרטיס הזה? התוספת ביצועים תהיה משמעותית?

שאר המפרט שלי נמצא בחתימה, תודה רבה!

פורסם
  • מחבר

הקפצה

מישהו יכול לעזור?

פורסם

יש לך מסך בעל רזולוציית FHD,המערך שלך מספיק ועוד איך לכל המשחקים כיום.

חוץ מיזה,שאת שיפור הביצועים האמיתי מה7970 אתה תראה בOC,השיפור בתדרי סטוק בין ה7970 למערך 560TI הוא לא ענקי.

פורסם
  • מחבר

זה נכון שאין לי בעיה היום עם הכרטיסים האלה אבל המבצע הזה של השלושה משחקים בחינם זה ממש מושך אותי, וגם עוד שנה ככה אני חושב שה-7970 יהיה בהפרש ניכר מה-560 שיש לי היום...

ד"א אני יכול להזמין את המטריקס של אסוס ב2200 אחרי משלוח, ככה שיוצא לי כרטיס יותר טוב בפחות כסף..

זה בטוח להזמין מניואג דרך חברה ששולחת לארץ? (ezbuyus) אני יוכל לממש אחריות במידה ואני יצטרך?

פורסם

זה נכון שאין לי בעיה היום עם הכרטיסים האלה אבל המבצע הזה של השלושה משחקים בחינם זה ממש מושך אותי, וגם עוד שנה ככה אני חושב שה-7970 יהיה בהפרש ניכר מה-560 שיש לי היום...

ד"א אני יכול להזמין את המטריקס של אסוס ב2200 אחרי משלוח, ככה שיוצא לי כרטיס יותר טוב בפחות כסף..

זה בטוח להזמין מניואג דרך חברה ששולחת לארץ? (ezbuyus) אני יוכל לממש אחריות במידה ואני יצטרך?

גם אני מעוניין במטריקס של אסוס ומצטרף לשאלה!

פורסם
יש לודא כי הכרטיס אותו אתם רוכשים אכן מכיל את המשחקים (זה יהיה כתוב על האריזה).

אחריות תוכל לממש בחו"ל.

פורסם

אתה יכול קצת לפרט יותר עם דוגמאות , מה הכוונה לממש בחו"ל?

1.לשלוח את זה בתשלום על חשבוני לחו"ל?

2.לשלוח לחו"ל על חשבון החברה של היצרן של הכרטיס?

3.פשוט לתת את זה ליבואן הרשמי בארץ (למרות שלא קניתי דרכו) והוא ישלח את זה ,לא סביר אבל בכל זאת רציתי לשאול. =)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים