פורסם 2012 בנובמבר 313 שנים שלוםרציתי לברר האם יש התקדמות עם הקניהכפי שאני שם לב מהסקריש חלוקה בדרישות של האנשיםאולי שווה לבדוק גם לאיזה שוק פוניםכלומר MID או HIGH-ENDאולי כדאי לשקול שזו תהיה קניה משולבתכך שכולם יקבלו הזדמנות לקנות כרטיס מסך במחיר טובתודה
פורסם 2012 בנובמבר 413 שנים שלוםרציתי לברר האם יש התקדמות עם הקניהכפי שאני שם לב מהסקריש חלוקה בדרישות של האנשיםאולי שווה לבדוק גם לאיזה שוק פוניםכלומר MID או HIGH-ENDאולי כדאי לשקול שזו תהיה קניה משולבתכך שכולם יקבלו הזדמנות לקנות כרטיס מסך במחיר טובתודה+1פותח הדיון יכול אולי לתת קצת יותר מידע?האם מחכים פה לסוף חודש, או שיש גישושים ריאשוניים?
פורסם 2012 בנובמבר 413 שנים מחבר עדיין מגששים - צריך להתמקד על דגם או שניים וצריך מישהו שיקח על עצמו את ניהול המכירה...
פורסם 2012 בנובמבר 513 שנים צריך לחלק את הסקר ל2 קבוצות:660/TI7850/70670/6807950/70ככה יותר קל להתמקד על דגם מכל קבוצה.
פורסם 2012 בנובמבר 513 שנים ^ מסכיםמצטרף ל7850\660\7870 (תלוי עד כמה ההנחה תהיה משמעותית בהם).באופן כללי ליבי נוטה ל660...
פורסם 2012 בנובמבר 613 שנים מחבר חברים יקרים - אנחנו מתקרבים לאמצע נובמבר! זה הזמן להתחיל להניע את הרכישה הקבוצתית. אני חושב שיש לנו מספר ראוי בהחלט של משתתפים (בין 50 ל-70 בערך, בתלות במחיר ובכרטיס). ראשית - צריך מישהו שיקח את ניהול הרכישה על עצמו. לרכז את הדיון והרשימות, ליצור קשר ולנהל מו"מ עם החנויות/יבואנים ולעדכן את המשתתפים. אז נוכל לבחור דגם או שניים לפי הפופולאריות, הדרישה והגמישות של החנויות מבחינת מחיר ומלאי. אז קדימה - מתנדבים נא לשלוח לי הודעה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.