עבור לתוכן

כבל רב גידי ללחיצת קורנה, צריך עזרה

Featured Replies

פורסם

מה המצב אנשים? אני בבעיה, קראתי מספר מדירכים, הבתי שללחיצת קורנה צריך כבל FTP ומעלה, מעולה קניתי כבל 20 מטר , ומה אני מגלה? שהוא רב גידי, מקירא נוספת הבנתי שלא מומלץ לעבוד איתו ללחיצת קרונות, רק לראשים, ואני לא יכול להחזיר אותו כי במקור זה היה כבל אם ראש וחתיחתי אותו, מה עליי לעשות? לזרוק לזבל ולשכוך מ 80 שקל ששילמתי עליו, ולקנות כבל אם גיד יחיד? או יש פתרון אחר? זה להשחלה בהתעלות פלסטיק על קיר אם זה משנה.

פורסם

אין בעיה ללחוץ קורונה בכבל רב גידי, ביצעתי זאת פעמים רבות והכל עובד יציב.

פורסם
  • מחבר

אז למה כולם ממליצים על כבל solid ? הבנתי שיש לו תכונות טובות יותר וכו' וליחצת קרונה כלל לא מיועדת לכבל רב גידי ממה שהבנתי.

פורסם

שוב פעם, בתאוריה כבל חד גידי יתפס יותר טוב בשיני הקורונה אך לא יתאים לראש RJ45 רגיל אלא זקוק לראש RJ45 מיוחד לכבל חד גידי שאני לא בטוח שאפשר להשיג או שאנשים יודעים למצוא את ההבדל בין ראשים כאלו בארץ.

אני חיברתי גם כבלי רשת חד גידיים וגם רב גידיים לפסי קורונות ולא נתקלתי בבעיה כלל וכלל, שניהם תפסו מצויין והשיני קורונות באו במגע מלא עם הגידים, את האמת שאת הכבל הקשיח היה לי יותר קשה להשחיל בקיר וגם לתפוס בקורונה, כבר יש לך כבל רשת וחבל לזרוק אותו, מה שבטוח שלא תרגיש בחיים הבדל בין כבל רב גידי לבין חד גידי, הקבצים יגיעו באותה הצורה ;)

פורסם

לפעמים אפשר ללחוץ חד גידי על קונקטור

הצלחתי ללחוץ בלי בעיות...

הסטנדרט אומר כבל חד גידי לשקע ורב גידי לקונקטור וככה כדאי לעבוד.

פורסם

הבעיה מתחילה כאשר אתה זקוק לשקע בצד אחד וקונקטור בצד אחר, ולזה יש קונטורים אשר מותאמים לכבל חד גידי ולכבל רב גידי,

שוב פעם, בארץ אוהבים להשתמש בקונטורים של רב גידי לכל סוגי הכבל, גילוי נאות גם אני חיברתי קונקטור רגיל לכבל חד גידי והכל עובד מצויין, ההבדל בין הקונקטורים הם שהקונקטור הרגיל שאנחנו מכירים לרב גידי נועץ את עצמו לתוך הגידים וככה משתלב ונוצר מגע עם הגידים, וקונקטור חד גידי עוטף את הגיד ולוחץ עליו, החשש היחידי בשימוש עם קונטור רגיל לכבל חד גידי הוא שהוא ינעץ וישבור את הגיד היחיד ואז זה לא יעבוד, !!! אבל !!! אף פעם לא נתקלתי בבעיה הזאת ותמיד קונטור רגיל עבד לי מצויין עם כבל חד גידי. - דרך אגב לא מצאתי את הקונטור שמותאם לחד גידי בארץ.

פורסם
  • מחבר

קונקטורים לא בעיה, כי אני יקנה ל לחיבור הרכיבים כבלים מוכנים ושם ככל הידוע לי אין בעיה אם רב גידי, כי הם קצרים יותר ועדיף שיהיו גמישים. אני דועג רק בגלל חיבור לקרונה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים