עבור לתוכן

דעות על GainWard pro/660 128MB

Featured Replies

פורסם

יש למישהו דעות או הערות בקשר ל Gainward FX PowerPack! Pro/660 TV/DVI 128MB ?

אפשר לראות את המפרט שלו כאן:

http://www.gainward.com/c-1.html?id=83

מדובר בכרטיס בסיסי שמיועד לתחנת משחקים קלה.

כמו כן , האם המחיר של 435 ש"ח לכרטיס הזה נראה לכם?

תודה מראש על התשובות.

פורסם

אחי , אל תקנה אותו! זה FX5200 זה כרטיס דיי "חרא".

תגיד לנו מה המקסימום תקציב שלך.

היום לא קונים פחות מRADEON 9600PRO...

פורסם
  • מחבר

ברור לי שזה לא הכרטיס הטוב ביותר שיש, אבל מדובר בכרטיס למחשב לגיימר קל במיוחד. תחשוב שעד היום היה לו Riva TNT32 עם 16 מגה.

חיפשנו משהו שהוא גם DX9 יש כאן גם יציאה ל DVI ול TV שזה לא רע בכלל. 128 מגה גם די סביר והמחיר נראה נחמד.

מסתבר עתה שיש כרטיסים של Gigabyte יותר זולים. המחיר הוא קריטי. בטווח המחירים של 400-500 ש"ח, כאשר מתחת לזה יתקבל בברכה.

פורסם

אחי , אל תקנה אותו! זה FX5200 זה כרטיס דיי "חרא".

תגיד לנו מה המקסימום תקציב שלך.

היום לא קונים פחות מRADEON 9600PRO...

יותר נכון מ 9600XT, הבדל של 50 שקל והיום אף אחד לא קונה 9600 פרו

פורסם

"GeForceTM FX 5200 GPU and integrating 128 MB 64Bit of the latest high-speed DDR"

תקנה רק כרטיס עם 128bit.

פורסם
  • מחבר

אני מודה לכם על תגובותיכם, אבל הנקודה היא לקנות משהו זול גם אם הוא חלש יחסית. ראיתי שה 5200 קיבל ביקורות טובות יחסית.

the byter, מה ההבדל במהירות בין זכרון 64 ביט ו 128 ביט ואיך זה משפיע על הביצועים הכוללים של הכרטיס? ביחוד שמדובר בתחנת משחקים קלה?

פורסם

זה משפיע המון, זה הרוחב פס של הזכרונות, תאר לך שגם לריווה TNT יש 64 מגהביט רוחב פס..

פורסם
  • מחבר

משפיע המון זה לא בדיוק תיאור מדוייק.

אם בוחנים את ההשפעה הכוללת על הכרטיס מקבלים משהו שהוא בסביבות השיפור של אחוזים בודדים כשהמקסימום הוא משהו בסביבות החמישה אחוז שיפור. מה ההבדל במחיר בין כרטיס שהוא עם 64 ביט ל 128 ? לדעתי לא חמישה אחוז מחיר.

עדיין לא הצלחתי להבין מכל הדיון הפה, האם הכרטיס או טוב או לא יחסית למחירו? זאת השאלה. השאלה היא לא איזה כרטיסים יש שהם טובים יותר.

פורסם

תקשיב אחי , אני קניתי כרטיס כזה וקיבלתי 64BIT בהתחלה , הביצועים היו על הפנים!

הלכתי לחנות לבקש את ה128BIT שאותו הזמנתי , השינוי היה אדיר!

לפני כן רוב המשחקים יכולתי לשחק על רזולוציה של 640X480 וכדומה , עכשיו אני על 1024X768 בלי בעיה ופועל חלק!

זה הבדל ענקי!

אבל אל תקנה את הכרטיס הזה , יש לך כרטיס יותר טוב ב385שקל בזיגזאג , ראדון 8500LE , הוא ממש טוב.... קח אותו , הוא יספיק לך לפי מה שאתה אומר , הוא יותר טוב מהFX לפי דעתי , הוא גם יותר טוב מראדון 9200. , ולאחרונה נוכחנו שהוא גם משתווה ואף עוקף את הראדון 9600NP... :

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_90&products_id=613

עריכה : נודע לי עכשיו שאתמול נלקחה החתיחה האחרונה מהמלאי , :(((

הנה תחליף , כרטיס פחות טוב אבל אין מה לעשות , צריך להתפשר. :

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_90&products_id=1168

פורסם
  • מחבר

Stinger, תודה על התשובה העניינית והמושקעת. המחיר באמת נראה מצויין. אין לחץ. אני אחפש בטוח יש אותו גם בחנויות אחרות.

בחיים אולי צריך להתפשר על תחליפים, בכרטיס מסך שלנו לא ;)

בכל מקרה, מצאה חן בעייני ב Gainward היציאת TVOUT והעובדה שיש גם VGA וגם DVI. יש משהו דומה על אותו פרינציפי?

דרך אגב, ההבדל בין 64 מגה זכרון ל 128 הוא לא קריטי?

פורסם

גיא גם אני רציתי להמליץ לו על ה 8500 אבל ידעתי שאין אתו בחנויות, אז לפותח הת'רד אם אתה מוצא רדאון 9100 פרו קח אותו, זה אותו דבר כמו ה 8500 רק עם שם אחר, אם לא תצליח להשיג גם אותו אז תתפשר על ה 9000פרו

פורסם

64x2 = 128

רוחב פס כפול.... כן זה קריטי... ה64bit נקראים Lite.

פורסם

לא הגזמת ? , תעשה לי טובה... 9000PRO יותר טוב מ9200... ועולה פחות.

דיי עם השטויות , לפותח התארד, היום TVOUT וDVI נהיה סטנדרתי ויש את היציאות הללו בכמעט כל כרטיס בשוק חוץ מכמה כרטיסי MX440...

ולאליאור , האיש התכוון לMB לא לביט.

כמות הזיכרון אינה משמעותית כל כך... שיהיו משחקים שדורשים 128MB זיכרון הכרטיס הזה כבר לא יהיה שימושי...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים