פורסם 2012 באוקטובר 2513 שנים שלום ובוקר טוב לכל חברי הפורום בירצוני ליקנות כרטיס מסך (תקציב בכותרת),ההתלבטות שלי היא בין שני דגמים הכרטיס הראשון הוא : ksp.co.il/?uin=15582 והכרטיס השני הוא : ksp.co.il/?uin=15704 הבעיה שלי היא שלא ראיתי שום השוואה בין שני הדגמים הספציפים האלו ואנני יודע עם הפרש הביצועים (עם ישנו)שווה את הפרש הכסף,אשמח מאוד עם יוכלו חברי הפורום להמליץ ולעזור לי בבחירת הכרטיס ,אשמח יותר עם יפרטו לי מה הסיבות לבחירה כדי שגם אני יוכל להבין חשוב לציין שאני לא אוהב להיתפשר על ביצועים ומשחק בהגדרות מקסימליות, המשחקים שאני משחק הם : (מתי שיצא) SKYRIM,BORDERLANDS 2,FAR CRY 3 ומשחקים נוספים באותו סיגנון המסך שלי הוא סמסונג T220P ברזולוציה 1920 על 1200 מעבד I7 3770K לוח אם ASROCK Z68 GEN 3 זיכרון 8 גיגה כרטיס מסך כרגע GTX 280 וספק כוח ANTEC 650W בתודה מראש לכל המשיבים ויום טוב לכולם
פורסם 2012 באוקטובר 2513 שנים מחבר אSף תודה על התגובה המהירה , השאלה שלי היא ספציפית לגבי הדגמים האלו ,ביגלל שהכרטיס GTX 670 של גיגה בייט מגיע עם המהרה מהמיפעל ואפשרות לעשות עוד המהרה בעצמי אבל גם את ה GTX 680 של ZOTAC אפשר להמהיר וביגלל זה רציתי לדעת על הדגמים הספציפים האלו ושוב תודה רבה על התגובה המהירה
פורסם 2012 באוקטובר 2613 שנים מחבר בוקר טוב לכולם ניתקלתי בכרטיב מסך הזה של ASUS : ksp.co.il/?uin=15693 רציתי לדעת איך הוא ביחס לכרטיס מסך הזה : ksp.co.il/?uin=15704 העם הכרטיס של ASUS יותר טוב משל GIGABYTE ? מה דעתכם ? תודה רבה מראש לכולם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.