עבור לתוכן

מקלדת ועכבר לא מתקשרים לאחר העברת דיסק קשיח

Featured Replies

פורסם

העברתי כמו שהוא את הדיסק הקשיח מהמחשב שלי אל מחשב אחר עם מעבד ולוח אם אחר.

הווינדוס עולה, אבל העכבר והמקלדת לא מתקשרים. ז"א אני לא מצליח להזיז את הסמן כאילו הם מנותקים.

מה שמוזר זה שאני כן מצליח לתקשר עם המקלדת בשלב הביוס. רק לאחר היציאה מהביוס וסיום העלאת מערכת ההפעלה

יש כאילו נתק.

מישהו יודע במה מדובר?

פורסם

איך אתה יודע שהWindows פשוט לא תקוע?

פורסם

נשמע הגיוני לגמרי. העברת דיסק קשיח שעליו מותקנת מערכת הפעלה שעבדה עם לוח-אם שונה מבחינת כל הדרייברים.

אני בכלל מתפלא שמערכת ההפעלה בכלל עלתה.

האם העכבר והמקלדת אלחוטיים?

פורסם
  • מחבר

"איך אתה יודע שהWindows פשוט לא תקוע?"

למה אתה מתכוון תקוע? אני יודע שבמחשב הראשון מערכת ההפעלה עבדה בלי שום בעיות.

"אני בכלל מתפלא שמערכת ההפעלה בכלל עלתה.

האם העכבר והמקלדת אלחוטיים?"

הם לא אלחוטיים אלא חוטיים. האם אתה חושב שאני צריך להתקין מערכת חדשה של המחשב השני?

המקלדת והעכבר הם פלאג אד פליי. האם בכל זאת לדעתך יש התנגשות עם הדרייברים האחרים שמונעת

את הפעלת המערכת?

פורסם

אמרת "הווינדוס עולה, אבל העכבר והמקלדת לא מתקשרים".

איך אתה יודע שהבעיה במקלדת והעכבר ולא שהמחשב כולו נתקע?

פורסם
  • מחבר

אני אגיד לך מה אני כן יודע. רואים את המסך של הווינדוס, עם האייקונים האופיינים, התמונה מוצגת ברזולוציה נמוכה

(אבל זה מובן כי לא הותקן דרייבר מתאים) יש את סמן העכבר באמצע המסך, וזהו. לא מצליח להזיז אותו, לא עם המקלדת,

ולא עם העכבר.

תגיד לי אתה איך אתה מבין אז זה.

אה, עוד משהו. אני יודע שהמקלדת והעכבר בסדר גמור. הם עובדים מצוין במחשב הראשון. אני משתמש בהם עכשיו.

פורסם

"איך אתה יודע שהWindows פשוט לא תקוע?"

למה אתה מתכוון תקוע? אני יודע שבמחשב הראשון מערכת ההפעלה עבדה בלי שום בעיות.

"אני בכלל מתפלא שמערכת ההפעלה בכלל עלתה.

האם העכבר והמקלדת אלחוטיים?"

הם לא אלחוטיים אלא חוטיים. האם אתה חושב שאני צריך להתקין מערכת חדשה של המחשב השני?

המקלדת והעכבר הם פלאג אד פליי. האם בכל זאת לדעתך יש התנגשות עם הדרייברים האחרים שמונעת

את הפעלת המערכת?

תראה, יכולות להיות המון בעיות. לא מעבירים דיסק עם מערכת הפעלה למחשב אחר אלא אם הוא עם אותו מפרט מהסיבות שאתה חווה כעת.

הדבר היחיד שאני יכול להמליץ לך לעשות זה לבצע התקנת תיקון למערכת ההפעלה.

זו כביכול התקנה מחדש של מערכת ההפעלה ששומרת את כל הנתונים שעל הדיסק הקשיח.

פורסם
  • מחבר

אוקי. הבעיה נפתרה. תודה רבה ולמדתי משהו חדש.

פורסם

לפחות תכתוב איך הבעיה נפתרה.

הרי בסופו של דבר בעתיד אם למישהו תהיה את אותה הבעיה הוא לא יצטרך לעבור שוב את כל הבלגן ופשוט לעשות חיפוש ולקרוא את התשובה.

פורסם

לפחות תכתוב איך הבעיה נפתרה.

הרי בסופו של דבר בעתיד אם למישהו תהיה את אותה הבעיה הוא לא יצטרך לעבור שוב את כל הבלגן ופשוט לעשות חיפוש ולקרוא את התשובה.

הערה צידית - עד כמה שאתה מאוד צודק - וככה בעצם צריך להיות - רב המשתמשים בפורום זה (כמו בפורומים אחרים) - כמעט אף פעם לא מחפשים שרשורים קודמים כנקודת ייחוס.

תודה,

גבריאל

פורסם
  • מחבר

"לפחות תכתוב איך הבעיה נפתרה."

חשבתי שזה ברור לאחר הדיון איתך. עשיתי בגדול מה שאמרת. התקנתי את מערכת ההפעלה מאפס.

ואם כבר אנחנו בעניינים פדגוגיים, האם אתה יכול להסביר יותר לעומק למה המקלדת והעכבר לא עבדו?

הרי הם לא דורשים התקנת דרייברים. ולמה בעצם אי אפשר פשוט להעביר ממחשב אחד לשני דיסק

קשיח עם מערכת ההפעלה שעליו תחת המגבלה של התקנת הדרייברים החסרים??

פורסם

כפי שאולי כבר הוסבר, הבעיה העיקרית בהעברת מערכת למחשב אחר היא בדרייברים לצ'יפסט של לוח האם, מה שיכול למשל (סתם דוגמה פרועה) לגרום לזה שהUSB לא יעבוד, ובמילא גם מקלדת ועכבר USB לא יעבדו (לא יודע אם זה מה שיש לך), או לזה שהמערכת שלך תקפא ולא תגיב (ולכן רק נראה כאילו העכבר והמקלדת הם אלו שלא מגיבים, כמו שמישהו פה ציין כאפשרות). באותה מידה היה יכול להיות שהוינדוס לא יעלה בכלל, יתקע במסך כחול או הודעת שגיאה כלשהי וכו'.

אגב, ראוי לציין שוינדוס 7 הרבה יותר עמיד בפני הבעיה הזו ממה שXP היה.

פורסם

אפילו Windows98 יותר עמיד בפני הבעיה הזו מXP.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים