עבור לתוכן

עריכה: עזרה בהגדרות רשת לשליטה על המחשב בסלון מהמחשב בממ"ד (חיבור חוטי)

Featured Replies

פורסם

הפתרון הכי פשוט לדעתי זה להתקין תוכנת UltraVnc_10962_x64 על שני המחשבים שלך ולאפשר את התוכנה דרך ה firewall של המערכת, עשיתי אצלי את הפעולה הזו פעם אחת ובאתר התוכנה יש מדריך (בשפה האנגלית) כיצד לעשות זאת.

http://www.uvnc.com/

בהצלחה.

:yelclap:

פורסם
  • מחבר

תראו, אני בהחלט חובב טכנולוגיה. אבל נראה לי שהתקנת תוכנה שמאפשרת לסמארטפון להשתלט לי על המחשב - זה משהו שזועק לפרצת אבטחה.

עם זאת, אני חייב להודות שנפתחה לי הסקרנות לראות מסך עבודה של MATLAB פתוח על סמארטפון :)

סה"כ הדרישה היא להשתלטות על מחשב מרוחק מחובר חוטית (דרך ראוטר), ללא תלות בקיום תקשורת אינטרנט. האם שימוש בתוכנות דוגמת LOGMEIN תאפשר שליטה חוטית מרחוק גם ללא רשת אינטרנט זמינה?

בינתיים, נראה לי שהגדרת אפשרות "סיוע מרחוק" של מיקרוסופט נותנת את האופציה הבטוחה ביותר שגם עונה על הצורך. תקנו אותי אם אני טועה מאוד..

פורסם

ממש לא כדאי לסמוך על סיוע מרחוק , במקרה שאתה מתכוון להתחבר למחשב השני יותר מפעם אחת.

כל התחברות היא ממש לא נוחה ואני לא הייתי מחשיב את זה כאופציה אמיתית.

ואתה צודק מבחינת האבטחה , אבל זה לא רק התוכנה הזאת ,מכיוון שכל תוכנה שאתה נותן לה אישור בפיירוול היא פירצת אבטחה.

עדיין אתה תצטרך להקיש את הסיסמא לפני שאתה תתחבר , אז זה לא בדיוק "לא מאובטח".

לרוב האנשים אין סיבה באמת להתחבר למחשב של סתם בנאדם , לרוב האנשים אין דברים באמת מעניינים על המחשב ובשביל להשיג דברים אחרים שרוצים להשיג מ"סתם" מישהו , יש שיטות אחרות.

תבטל את המשתמש administrator ו אורח אם הם פעילים אצלך , ושתהיה לך סיסמא על כל המשתמשים זה מספיק בטוח לרוב האנשים , כל עוד אין לך סודות צבאיים או משהו כזה... :P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים