עבור לתוכן

מנסה להפעיל שני מסכים במקביל

Featured Replies

פורסם

אפתח ואומר שאינני בטוח שזה המקום להציג את בעייתי - ואם זה לא המקום אשמח אם מודר יעביר את הנושא למקום המתאים.

ברשותי כרטיס מסך Sapphire HD 7950 OCברצוני להפעיל מסך טלויזיה - http://www.lg.com/il/support-product/lg-32LC53

במקביל למסך נוסף בו אני משתמש קבוע, לצורך סרטים ואולי אפילו משחקים בעתיד (לכן refresh rate חשוב).

המסך הראשי מחובר ב HDMI ועובד מעולה, ואילו המסך השני מחובר בעזרת הכבל הזה: http://tinyurl.com/9qqqr3w

מיציאת Mini Displayport בכרטיס ל-HDMI במסך.

לפי כל הנתונים של המסך\כרטיס\כבל - לא צריכה להיות בעיה להציג על המסך החדש רזולוצית 1080p + אודיו במקביל למסך הקיים

המציג בדיוק אותו דבר.

ופה מגיע ה'אבל' -

1) המסך מראה לי רזולוציה טבעית של 1360x768 דרך הווינדוס, הייתי צריך לחפור שעתיים בתוכנה של AMD כדי לסדר 1080p.

2) למרות שהמסך אמור להציג 60Hz הוא לא מקבל סיגנל הגבוה מ- 30Hz (ז"א כשאני מפעיל אותו כך הוא מראה no signal).

3) אני די בטוח שהבעיה הזו נובעת מהקודמת - כשאני משחק עם דברים, אפילו סתם לגרור חלון notepad ברחבי המסך, התנועה איטית ויש delay

4) גם כשאני מנסה בכל כוחי את האופציות של תוכנת AMD Catalyst אינני מצליח לגרום להעברת אודיו למסך החדש.

(כל הבעיות הללו תקפות כמובן אך ורק למסך החדש המקושר למעלה, המסך הרגיל עובד מצויין)

אשמח אם מישהו יוכל לשפוך אור על העניין, תודה!

עריכה: כשאני מחבר את המסך למחשב משום מה הוא מזהה 'חיבור HDMI to DVI'. כשאני לוחץ Help כתוב שהיציאה מהכרטיס היא DVI עם אודיו.

פורסם
  • מחבר

בדקתי והייתי על 12.8, עדכנתי ל 12.10, המצב לא השתנה.

לאחר מספר שעות התעסקות נוספות שמתי לב שאפשר להגדיר שכפול מסך דרך ההגדרות של ווינדוס, ולמרות שקודם זה לא עבד

הצלחתי לשכפל את המסך הראשון לטלוויזיה ברזולוציית 1080p ונראה שהמסך מתרענן ב- 50Hz וכך גם המסך הראשון (שהיה על 60 קודם).

במצב הזה לא קיימת האטה כמו שהייתה קודם בחיבור של 'Extended', באמת שאין לי מושג אם זה בגלל ה- refresh rate.

כל זאת נעשה לפני עדכון הדרייבר.

בכל מקרה, בעיית האודיו לא נפתרה, עדיין לא ניתן להעביר למסך הטלוויזיה.

לא ניסיתי לחזור לסגנון extended בינתיים.

האם קיימת אפשרות (מובנית או בעזרת תוכנה) להסדיר שבמצב תצוגה נפרדת מה שיופעל בכל תצוגה ישדר אודיו ממנה בלבד? (כמובן לאחר שתפתר בעיית האודיו)

עריכה: ניסיתי לבדוק אם איכשהו הסתדר המצב וקלקלתי את מה שהיה, כבר לא עובד גם שכפול. אין לי מושג מה עשיתי כדי לגרום לו לעבוד קודם אז כנראה שלא אצליח לשחזר את זה בקרוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים