עבור לתוכן

חיבור מחשב חדש עם HDMI למסך טלויזיה מציג תמונה מטושטשת

Featured Replies

פורסם

היי

גיסי קנה מחשב חדש, כרטיס מסך 660GTX

טלויזיה HD READY LED 32 של חברה TCL

מחוברים עם HDMI לHDMI

לאחר התקנה של המחשב הכל היה טוב ויפה, אבל לאחר התקנת דרייבר של NV הכל התחיל להשתבש.

המסך נראה מטושטש ומגורען, כתב לא ברור ברזולוציה טבעית, בעיה שבד"כ הייתה לי מוכרת עם מסכים אחרים ושהפתרון היה לשנות ריצוד מסך והכל חוזר להיות נורמלי.

אך הפעם לא, בין אם אני שם על ריצוד 58, 59, או 60 זה ממשיך להציג איכות גרועה.

מישהו יודע מה ניתן לעשות? אם יש איזה תיקון לבעיה הזאת?

תודה!

פורסם

...אבל לאחר התקנת דרייבר של NV הכל התחיל להשתבש....

ראשית להסיר הדרייבר ולנסות דרייבר אחר - לפעמים דרייברים ישנים יותר הם עם פחות באגים (אישית שברתי את הראש עם דרייבר זוועתי של AMD וחזרתי 2 דרריברים אחורה).

שנית - לשחק עם ההגדרות - לא רק תדר - אלא גם רזולוציה וכו

שלישית לבדוק את ה-TV עם מחשב אחר.

בהצלחה,

גבריאל

פורסם

יכול להיות שבחיבור HDMI המחשב יטעה ויחשוב שהטלויזיה מסוגלת להציג רזולוציה של 1080P.

נסו לכוון את הרזולוציה ל-1366X768.

פורסם
  • מחבר

הרזולוציה מוגדרת כ 1360X768 ונחשבת לאופטימלית והמומלצת.

מה שכן הוא מאפשר לי להגיע עד לרזולוציה של 1080P וזה קצת מוזר לי איך הוא מציג רזולוציה כזו שהמסך לא אמור כלל לתמוך בה.

פורסם

downscale או scrolling.

פורסם

הבעיה לא יכולה להיות בכבל עצמו אז זה בדרייבר או בטלוויזיה. תאתר את המסך ותראה אם ההגדרות אופטימליות. בדוק את תקינות הדרייבר על ידי הרצה של משחק פשוט ותראה אם יש גם בעיה. אם לא יש להגדיר את הטלוויזיה. אם כן, הסר את הדרייבר וודא שהוא הוסר ממנהל ההתקנים והתקן מחדש

פורסם
  • מחבר

בנתיים לא הצלחנו להגיע לשום פתרון..

הצעתי לו כבר לעבוד עם DVI -VGA אבל זה די מפספס את הרעיון של איכות טובה + שמע בכבל אחד.

פורסם

ברזולוציה של 1360, יש פסים שחורים דקים מימין ומשמאל לתמונה? (3 עמודות של פיקסלים לא מנוצלים מכל צד).

יכול להיות שטלויזיה מנסה למתוח את התמונה לכל המסך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים